Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Featured Replies

Opublikowano

Skoro piszesz tak o KZ3 to pewnie już grałeś.. (nie wykluczam tego, bo jest/była beta)

Poza tym skąd ta pewność, że nie ucierpiał? Może gdyby skupili się w 100% na 2D to KZ3 wyglądałby jeszcze lepiej?

Napisałem, że może to oznaczać cięcia ale nie musi.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 374 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

I tak przynajmniej widać progres, a nie jak u konkurencji oprawa jak 3 lata temu, a może nawet słabsza.

Opublikowano

Nie no.. ja w umiejętności ND nie wątpię i wiem, że to będzie przynajmniej kandydat do GOTY 2011 ;)

Graficznie też z pewnością będzie kosić.

To tylko taka drobna niepewność co do tego 3D.

Opublikowano

Jak pokażą gameplay, to pewnie analiza będzie trwać tyle, co cała gra. :]

Opublikowano

wiem że to lekki offtop, ale o której naszego czasu zaczyna się to całe VGA ?? :) pzdr.

Opublikowano

Chyba poniedziałek 2 w nocy.

Jak już to w niedzielę, o 2 w nocy.

Opublikowano

patrzyłem na spike.com i tam jest licznik, pokazuje niby 23h left i 36 min

Opublikowano

To patrz, że tam pisze 8PM. Gdyby rzeczywiście zaczęło się o 20 naszego czasu, to u nich byłaby jakaś 14. :]

Opublikowano

U nas będzie 20 a w Los Angeles będzie 11 ;)

Opublikowano

Niedziela. 5.00 nad ranem.

Sposób liczenia? Wystarczy wiedzieć że między Polską a LA jest 9 godzin różnicy. Cofamy zegar systemowy o 9h (czyli ustawiamy godzinę jaka jest w LA). Zegar na stronie pokaże nam dokładny czas do VGA. Wystarczy sobie dodać

Edytowane przez CHWDA

Opublikowano

A mi się wydaje że o 5.

Opublikowano

Nad czym w ogole sie tak rozwodzic? U nas jest 11 grudnia, 00:28, w Los Angeles jest 15:28 10 grudnia. O ktore jest w LA to VGA? 12 grudnia o ktorej? Do tego nalezy dodac 9 godzin i wychodzi nasz czas. Nie odjac, a dodac.

Opublikowano

To spróbujcie ustawić zegar systemu na czas LA (-9h) i zobaczcie ile wam pokarze zegar na stronie. Mi wychodzi 5 rano

Opublikowano

To do czego odlicza ten zegar na stronie? :unsure:

Opublikowano

Może będą powtarzać VGA z zeszłego roku, do tego jakieś spory reklamowe itd. Tym zegarem nie ma się co sugerować, prawdziwa godzina rozpoczęcia podana jest obok.

To spróbujcie ustawić zegar systemu na czas LA (-9h) i zobaczcie ile wam pokarze zegar na stronie. Mi wychodzi 5 rano

5 pm PT to u nich 17.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Tylko ten czas co Ci pokarze to musisz dodać do naszego czasu

Opublikowano

Skąd pewność, że będziemy mogli oglądać relację? Wszystkie inne filmiki (nominowni, etc) są niedostępne dla naszego kraju. :confused: