Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja i tak dla świętego spokoju wszystkie materiały obejrzę sobie jutro po południu. Nie chce mi się do 5 rano czekać. Poza tym nie wiadomo nawet czy będzie można obejrzeć relację na żywo z tego.

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano

Faktycznie w naszym kraju nie można oglądać nominowanych gier. Napaliłem się by całą imprezę na żywo prześledzić, a tu raczej wyjdą z tego nici. To nic wyśpię się, a odpowiednie materiały zobaczę jutro rano.

Opublikowano (edytowane)

"Everytime I watch the Uncharted trailer I am more and more blown away. You guys will be doing frame by frame analysis, I promise you that."

Tweet Geoffa Keighley (tego od vga, gametrailers itp ;) ).

No, zapowiada się ciekawie :rolleyes:

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=EN0GyNGCq9g&feature=player_embedded#

Trailer będzie miał dwie minuty :turned:

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Jesień 2011, kilka przesunięć premiery więc najwcześniej na gwiazdkę 2011, mam sporo czasu aby nacieszyć się dwójką i zdobyć platynkę heheh :)

Opublikowano (edytowane)

Jupi!! :D Już nie mogę się doczekać tego trailera ^_^ jak zobaczyłam screeny, to aż z radości rzuciłam się na monitor, heh, to już chyba uzależnienie wyższego stopnia :P i jeszcze do tego wyjdzie w 2011, po prostu pięknie xD

Edytowane przez LadyDorison
Opublikowano

Nie mogę się doczekać tej gry, we wszystkich poprzednich częściach mam platyny, tej też nie popuszczę, jest to jedna z tych niewielu serii, gdzie nawet grając na najwyższym poziomie trudności, dalej mam pełną przyjemność z grania, mimo ze nie przepadam za trudnymi grami.

A tak propo tej relacji, macie w swoich ps3 taka zakładke "tv" czy cioś tam i jak na to najezdżacie to pojawia się cały biały ekran i jest tam logo AXN? rok temu tam wszedłem, i można tam pooglądać sobie jakieś odcinki różnych seriali, i własnie można było obejrzeć pełną galę rozdania nagród VGA, co prawda nie na żywo, ale można było.

Opublikowano

A ja równie mocno czekam na Resistance 3, ale pewnie U3 znów pokaże, że PS3 to bezpodstawnie najmocniejsza konsola na rynku.

PS. Sony podobno nadal ma dla nas jakąś niespodziankę (StarHawk, Medievil?)

Opublikowano

Panowie nie zapominajmy że na jednej konfie się VGA nie kończy najprawdopodobniej więcej dowiemy się po konferencji bo Sony jak to Sony będzie się chwaliło Słupkami home itd ale to takie moje przemyślenia może będzie inaczej

Opublikowano

Caly trailer jest na silniku gry ?

Faktycznie było widac pod koniec gameplay który robi spore wrażenie , inna sprawa że nie spodziewałem się tak wczesnej daty premiery 1 listopad super .

Pozostaje czekac. Po tym co pokazała 2 czesc i tym co widzialem na trailerze są wielkie szanse ze goty 2011 zgarnie wlasnie u3. I tego wlasnie tej grze życze. Dobranoc ;)

Opublikowano

mnie ten urywek z nowego pomysłu na skryptową akcję mocno jara tzn uciekanie przed powodzią mmmm

a sam efekt wody wygląda tak za(pipi)iście że chyba pomagali im devsi od God of War

pomysły im się nie kończą, znowu przebiją samych siebie :]

Opublikowano (edytowane)

1.11.11

Muzyka + rzut kamerą na pustynię + końcowy gameplay - ucieczka przed wodą = zafajdane gacie.

Ciężko to opisać słowami.

Ale odnośnie trailera zauważyliście podczas sceny Nathana z Sullym, Drake ma normalną twarz tą z dwójki. Czyli całkiem możliwe, że ta spuchnięta to tylko na pustyni po wypadku z samolotem. Poza tym trailer znowu wskazuje, że może będziemy mieli porozrzucane czasowo rozdziały/fabułę jak w dwójce.

Martwi mnie tylko brak Chloe ale to w końcu pierwszy trailer ;].

No i jeszcze te 3 czy 4 paski z gameplayem na końcu. UCIECZKA PRZED WODĄ i na samym początku jakiś skok czyli szykuje się rozje.bongo z dwójki.

Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co za akcje smażą nam geniusze z ND.

Edytowane przez SłupekPL