SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Teraz to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego pokazu rozgrywki we wtorek :DFajnie, że chyba znowu będzie jakieś miasto (fragment ze skokiem) bo te w U2 im wyszło zaj_ebiście.No i mamy nową broń - ten mały kałasz. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 AK74u,kiedyś czytałem że organizm w gorących warunkach,przed przegrzaniem broni się opuchlizną,może wkomponują jakoś do gry fizjologie. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Teraz to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego pokazu rozgrywki we wtorek :DFajnie, że chyba znowu będzie jakieś miasto (fragment ze skokiem) bo te w U2 im wyszło zaj_ebiście.No i mamy nową broń - ten mały kałasz. A to nie jutro miał być ten pokaz? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Jutro w USA = u nas wtorek Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 (edytowane) Na polskim PS Store jest już osobna zakładka "Uncharted 3" Można kupić dynamiczny motyw i avatar, a z darmowych rzeczy jest trailer i tapeta! @Edit: Trailer jest z polskimi napisami. Edytowane 12 grudnia 2010 przez zalef88 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Na polskim PS Store jest już osobna zakładka "Uncharted 3" Można kupić dynamiczny motyw i avatar, a z darmowych rzeczy jest trailer i tapeta! Dzięki za cynk! Co do trailera...świetny po prostu. Gameplay robi wrażenie. Nic tylko czekać. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Również dziękiii za cynk. Theme i avatar kupione ;], theme zaje.bistyyy lepszy niż ten z śnieżny z dwójki. No i trailer w HD Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Kapitalny, juz same urywki gameplay mnie przekonały - a w sumie to nawet bez nich nie miałem zadnych watpliwosci dco do jakosci tej Gry Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Ja już nie wiem co było renderem, a co scenkami z gry. O_o Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Super, wyjdzie Uncharted 3! Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Gra zapowiada się kapitalnie i do tego premiera za nie cały roku :biggrin:. Teraz czekam tylko na zapowiedź edycji kolekcjonerskiej. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 http://gamingbolt.com/naughty-dog-uncharted-series-not-a-trilogy-more-games-possible Czyli... Uncharted 3 to nie musi być ostatnia część Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Theme i avatar kupione ;] Jak ten theme wygląda, co się tam dzieje? Nie mam ani grosza na PS Store żeby kupić, muszę dopiero doładować konto. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 (edytowane) Theme faktycznie lepszy niz ten z dwojki, ale i tak WARTO miec oba Zaraz co drugi znajomy bedzie mial avatar Drake'a w profilu Uncharted 3: DD - GOTY Ale tak mowiac calkiem serio, to cholernie wyrownana walka o ten tytul zapowiada sie w 2011. I choc kazdy bedzie mial swojego zwyciezce, o nasze uznanie bedzie toczyc sie cholernie wyrownana walka Szczurek - akurat Uncharted to nie jest uniwersum, ktore wymaga i ma zakonczyc sie na trylogii. Z otwartymi rekoma przywitam piata, czy szosta czesc Edytowane 12 grudnia 2010 przez VoytecCFC Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 1.11.11 Muzyka + rzut kamerą na pustynię + końcowy gameplay - ucieczka przed wodą = zafajdane gacie. Ciężko to opisać słowami. Ale odnośnie trailera zauważyliście podczas sceny Nathana z Sullym, Drake ma normalną twarz tą z dwójki. Czyli całkiem możliwe, że ta spuchnięta to tylko na pustyni po wypadku z samolotem. Poza tym trailer znowu wskazuje, że może będziemy mieli porozrzucane czasowo rozdziały/fabułę jak w dwójce. Martwi mnie tylko brak Chloe ale to w końcu pierwszy trailer ;]. No i jeszcze te 3 czy 4 paski z gameplayem na końcu. UCIECZKA PRZED WODĄ i na samym początku jakiś skok czyli szykuje się rozje.bongo z dwójki. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co za akcje smażą nam geniusze z ND. Bardzo to przypomina ten motyw z dwójki gdzie uciekał przed pojazdem ostrzeliwując go jednocześnie. Fajny jest ten motyw jak idzie i wyrywa kałacha jakiemuś przysypanemu trupowi i za chwilę pojawia się ręka. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Super, wyjdzie Uncharted 3! Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat. Drake to ogólnie się sporo zmienia: Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 No ale właśnie na tej scence z Sullym wygląda tak samo jak w dwójce. @Zwyrol Noo to samo pomyślałem z tą wodą. Jestem tylko ciekaw czy przebiją akcję z helikopterem w budynku i początkiem wspinaczką po wagonie. Nawet jak nie przebiją to pewnie dorównają co i tak dyskwalifikuje jakąkolwiek konkurencję jeżeli chodzi o opad szczeny. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Super, wyjdzie Uncharted 3! Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat. Drake to ogólnie się sporo zmienia: Design Drake'a z U3 bardzo mi się podoba. Taki doświadczony przez życie i przygody człowiek, nie żaden lizus czy nie wiadomo jaki emo ciołek jakich obecnie coraz więcej w każdej branży. Choć ten w U2 też był bardzo udany. Jak się patrzę na ten pierwszy screen to naprawdę nie wyobrażam sobie Drake'a z takim designem. Wygląda strasznie nijako, taki typowy burgerowy nastolatek... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 11111 Mozna to interpretowac na rozne sposoby, wiec ja sobie mysle ze to napewno bedzie 11. 1 . 11 Juz w styczniu U3 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 (edytowane) Super, wyjdzie Uncharted 3! Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat. Drake to ogólnie się sporo zmienia: Z każdym nowym wcieleniem ma coraz mniejsze oczy :potter: Ale powyższe obrazki pokazują jaki postęp można osiągnąć w ciągu 3-4 lat ;P Edytowane 12 grudnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Zmienia się tak jak Jak, co część. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 11111 Mozna to interpretowac na rozne sposoby, wiec ja sobie mysle ze to napewno bedzie 11. 1 . 11 Juz w styczniu U3 Marzenie... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 11111 Mozna to interpretowac na rozne sposoby, wiec ja sobie mysle ze to napewno bedzie 11. 1 . 11 Juz w styczniu U3 przeciez chyba nawet na trailerze są kropki i widac 11.1.11, tyle że w usa date zapisuje sie tak ze najpierw jest miesiąc a potem dzien, wiec chodzi o listopad Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Przecież to była tylko taka ironia ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi