sprite 1 788 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Jest gdzieś jakieś info o tym dwuminutowym gameplayu ? Miał być w niedzielę wieczorem a tu nic Dzisiaj się ma pojawić, tylko nie wiem o której... Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 @Szczurek Ty jesteś najlepiej zorientowany o której dokładnie u nas (w Polsce) będzie ten gameplay? Z innej beczki jak mało w której grze tak w U3 zastanawia mnie jak wypadnie te całe 3D (no i trochę w K3). W Uncharted może prezentować się ekstra np. goniąca nas woda - wylewająca się z ekranu ;]. Płomienie, piasek też może być ciekawie. Oj szczuje Sony tym 3D może pora odkładać kasę... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 A skąd ja mam to wiedzieć Wiem tylko tyle, że jak jutro rano wstanę to już będzie Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Ten nowy Uncharted jest tzn. będzie po prostu .... ahhhhhhhhhh W ogóle prawie połowa wiary u mnie na PSN już ma avatary z Uncharted/ Drakiem tid ;D Też muszę sobie zmienić. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 A skąd ja mam to wiedzieć Wiem tylko tyle, że jak jutro rano wstanę to już będzie No nie wiem jeszcze wczoraj chyba pisałeś, że jutro będzie. To myślałem, że wiesz o której dokładnie. To może jeszcze dzisiaj w nocy to będzie!? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Co do możliwych ocen U3...dobrze nakręcony Hype przez graczy i media może tylko pomóc jej w otrzymaniu wysokich not Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Co do możliwych ocen U3...dobrze nakręcony Hype przez graczy i media może tylko pomóc jej w otrzymaniu wysokich not Bez tego U3 też by dostawał oceny 9-10/10 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 (edytowane) Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pewnie po drodze wpadnie do jakiejś dziury i będzie przemierzał labirynt :potter: Edytowane 13 grudnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pamiętasz ostatnio pisałeś w CW żeby ND zaczęło robić sandboxy to może w U3 już to zrobili hehe (btw Jak2 i 3 to w sumie free roamingi). Znając pecha Drake to zaraz na coś wpadnie lub coś na niego ;p. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Przydałyby się na tej pustyni jeszcze jakieś węże, czy skorpiony. Nie muszą oczywiście atakować Drake'a, ale tak jako tło. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Ten program w którym pokażą U3 będzie leciał jutro o 6:30 rano czasu polskiego. Więc pewnie koło 8 trafi na youtube Cytuj
dżar 166 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 (edytowane) http://h-3.abload.de/img/zomguncharted38gl1.gif Nie wiem czy ktoś wrzucał ale spadłem z krzesła. edit: kk nie było postu więc ; P W takim razie się podniecam z wami. Edytowane 13 grudnia 2010 przez dżar Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Od chyba 3 stron się tym podniecamy Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pewnie będzie tak że nie ważne gdzie pójdziesz to i tak będzie dobrze, a po chwili zemdleje i obudzi się w jakiejś zieloniutkiej oazie czy gdzie indziej z Chloe lub Eleną nad głową Po prostu niby jak mieliby ograniczyć tą pustynię niewidzialnymi ścianami, górami? Nie, nie ND. No i mam nadzieję że tym razem nie zapomną że chmury muszą się poruszać. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Skrypty ciąglę dają radę, walka została trochę urozmaicona co widać od początku, miejmy nadzieję że będzie bardziej wymagająca niż w poprzednich częsciach. Drake powrócił Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 No i czy potrzeba czegos wiecej, gra bedzie wymiatac, tak jak poprzednie, nie potrzeba lepszej grafiki, ani nowych ruchów. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 dokladnie. wystarczy zeby byla na poziomie dwojki Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Jakiś małoopadowoszczękowy fragment wybrali. Ale to co pokazali to stare dobre Uncharted które znamy. Najbardziej podobało mi się jak prowadzący pojechał Francuzowi po akcencie :] Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Akcja gdy zawala się podloga, Drake spada w dół i w ostatniej chwili łapie się poręczy. (jak to goddammit wygląda!) Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 beznadziejny fragment pokazali jak na pierwszy gameplay Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 (edytowane) Jak ten ogień wygląda... no normalnie... OGIEŃ Zdaje się, że Drake nauczył się też nowych ruchów przy walkach Na następny gameplay pewnie przyjdzie nam teraz poczekać kilka miesięcy @Ficuś - bardziej taki "szczękoopadowy" pewnie szykują na jakieś targi growe. Edytowane 14 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 czekam na jakies nagranie w HD aby zobaczyc ten ogien Cytuj
twornik 3 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 lepsza jakość http://www.youtube.com/watch?v=KtffIWvpg_0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi