Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Przy Uncharted 2 też ludzie płakali, że spartolą singla bo gra będzie miała multi. I jak na tym wyszło Uncharted 2? Jedna z najlepszych gier w historii 8) (a singiel był dłuższy niż w U1 ) Edytowane 4 kwietnia 201114 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Teraz mogą położyć większy nacisk na multi wiedząc, że w U2 im wyszedł, że zdobyli fanów. Ale mnie bardziej martwi od niedawna te całe 3D (tak, tak wiem rzekomo nie wpływa na grafikę wręcz nawet ND twierdzi, że zyskała na 3D), chodzi mi o to, żeby nie było "krótko ale zaje.biście bo w 3D". Tak jak podobno w Killzone 3, podobno bo nie grałem ale ludzie piszą o 3-4 godzinach w singlu... Do tego PS Move, całe szczęście, że go nie będzie w U3. Bo ostatnimi czasami odnoszę wrażenie, że dla Sony najważniejsze jest 3D, Move niż sama gra-gameplay. No ale fakt w końcu to ND - synonim jakości, oni nie zawodzą.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Przy Uncharted 2 też ludzie płakali, że spartolą singla bo gra będzie miała multi. A przy KZ3 jakos nie plakali i cio wyszlo?
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Multi w Uncharted 2, to był bardzo mocny element całości (skoro wciągnął nawet mnie, a z reguły nie przepadam za zabawą wieloosobową) i nawet cieszy mnie, że ND kładą spory nacisk na ten element w U3. Oczywiście single player, to absolutny priorytet, ale z drugiej strony to nie w nim będę siedział setki godzin.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Nowe informacje o U3 http://www.ps3site.p...harted-3/68293/ Edytowane 8 kwietnia 201113 l przez KillMiki
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Nowe informacje prosto z OPM: · Drake większość czasu spędzi eksplorując największą piaszczystą pustynie świata, czyli Ar-Rab al-Chali, poszukując zaginionego miasta Irem · Możemy spodziewać się wszystkiego, czego oczekujemy po pustyni – dobrze kombinujecie, piaskowych burz oraz fatamorgany nie zabraknie · Piasek będzie „dynamicznie zmieniającym się środowiskiem”, więc pewnie niejednokrotnie przeszkodzi Drake'owi w dojściu do celu · Twórcy inspirują się filmem Lawrence z Arabii · Uncharted 3 to nie tylko pustynia – trafimy również do Londynu, a także świątyni znajdującej się w dżungli · Drake wskoczy na motor! Póki co nie znamy konkretów, ale możemy być pewni, że będzie emocjonująco – na dodatek Naughty Dog chwali się, że wie jak stworzyć kawał porządnego gameplay'u z pojazdami i na pewno skorzysta ze swoich zdolności · Naughty Dog nie wyklucza kontynuacji, bo seria Uncharted nigdy nie miała być trylogią · Nowy system walki wręcz – Drake weźmie ze stołu butelkę i rozwali ją na głowie niemiłego jegomościa; zmodyfikowane zostaną też elementy skradankowe źródło P.S. Ach, spóźniłem się o parę sekund. Edytowane 8 kwietnia 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l · Drake wskoczy na motor! Póki co nie znamy konkretów, ale możemy być pewni, że będzie emocjonująco – na dodatek Naughty Dog chwali się, że wie jak stworzyć kawał porządnego gameplay'u z pojazdami i na pewno skorzysta ze swoich zdolności ND już udowodniło, że umie zrobić kawał porządnego gameplayu z pojazdami, w dwójce. Kapitalny, jeden z ostatnich rozdziałów co skakaliśmy po samochodach do Eleny. Także o sekcję z motorem jestem spokojny. · Możemy spodziewać się wszystkiego, czego oczekujemy po pustyni – dobrze kombinujecie, piaskowych burz oraz fatamorgany nie zabraknie Damn... i o to chodziło ;] · Piasek będzie „dynamicznie zmieniającym się środowiskiem”, więc pewnie niejednokrotnie przeszkodzi Drake'owi w dojściu do celu To ciekawe. Podobno nie ma być Chloe, wtf... Edytowane 8 kwietnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Oby jeżdżenie motorem nie było tak długie, jak śmiganie skuterem w pierwszej części.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Jeżeli nie będzie Chloe to coś czuje, że pojawi się inna laska z takim tyłeczkiem
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Oby jeżdżenie motorem nie było tak długie, jak śmiganie skuterem w pierwszej części. eee... 15-25 minut to według Ciebie długo?
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Jeżeli nie będzie Chloe to ND będzie musiał stworzyć postać jeszcze lepszą od niej. Szczerze to z jednej strony to ND, oni mogą, a z drugiej to na razie sobie tego nie wyobrażam bo Chloe to chyba najlepsza laska jaka wystąpiła kiedykolwiek w grze, w którą dane mi było zagrać.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Ale Nate wybrał Elene (i słusznie), więc Chloe już nie ma czego przy nim szukać
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Oby jeżdżenie motorem nie było tak długie, jak śmiganie skuterem w pierwszej części. eee... 15-25 minut to według Ciebie długo? Tak, wolałbym już przez ten czas jakieś elementy zręcznościowe, czy inną zagadkę. W Gears Of War 2 też takich przerywników było kilka na co wielu narzekało.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Jeżeli nie będzie Chloe to ND będzie musiał stworzyć postać jeszcze lepszą od niej. Szczerze to z jednej strony to ND, oni mogą, a z drugiej to na razie sobie tego nie wyobrażam bo Chloe to chyba najlepsza laska jaka wystąpiła kiedykolwiek w grze, w którą dane mi było zagrać. Trzeba było zagrać w MGS i obczaić Meryl robiącą brzuszki (pamiętacie ten tip z wracaniem) ;]. To była laska, kit, że kwadratowa z kilkoma polyglonami na krzyż ale... ;p A tak serio nie wyobrażam sobie, że ND tak pokpi sprawę i zabierze Chloe ;/. @Don Pedro To, że nie potwierdzili śniegu wcale nie oznacza, że go nie będzie. O U2 też się chyba pewnych rzeczy nikt nie spodziewał przed premierą. W końcu nie zdradzą wszystkiego już teraz. Mnie tam cieszy Londyn, jak go fajnie odwzorują w deszczu, ponury - mniam. Edytowane 8 kwietnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l W Londynie to chyba będzie ta akcja z Katherine. Obstawiam że miasto będzie jedynie na scence pokazane, akcja będzie w tym klubie i zmiana miejscówki, ewentualnie jeszcze ucieczka przed sługusami blondyny.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l A no też mi się tak wydaje, że ta scenka/akcja z Kathrine to właśnie z Londynu. Poza tym jak dzisiaj wyszło info o Londynie to od razu mi się skojarzyła scena z Mumii 3. Bodajże jakaś ucieczka busem piętrowym ze strzelaniem i takie tam też właśnie w Londynie.
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Ale Nate wybrał Elene (i słusznie), więc Chloe już nie ma czego przy nim szukać Jak to nie ma czego szukac? Wkoncu jest Sully. On zabierał dziwiki do koscioła Edytowane 8 kwietnia 201113 l przez Welna
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l O ile lekko zdziadziałą postać Sullivana wręcz uwielbiam (wraz z Drakiem tworzą niesamowity duet), a zarówno Elena jak i Chloe to dla mnie jedne z fajniejszych lasek w grach, tak jednak wolałbym, żeby ND pozwoliło nam w tej części odpocząć od znanych twarzy i wrzuciło do historii więcej nowych bohaterów. Świetnym IMO twistem byłoby pojawienie się brata Nathana, oczywiście wielkiego odkrywcy skarbów, w roli konkurenta naszego hiroła. No ale to już tak popuszczając wodze fantazji... Sam pomysł popylania na motorze uznaję jak najbardziej na plus, zawsze to trochę bardziej zróżnicowany gameplay.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Mi to sie marzy jakas akacja na kolejce linowej, lub coś podobnego. Chciałbym też żeby jakis widoczek mi sprzedał kopa w ryja jak to było w 1 z U-boot'em, coś pięknego.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Racja miejscówka z U-bootem i wodospadem jest nie do pokonania. W ogóle jedynka ma kapitalne widoki. W U2 do miejscówki z U-bootem porównałbym widok na szczycie hotelu w Nepalu. Może nie był tak zaje.bisty jak w jedynce ale efekt WoW występował, do tego słoneczko, wiatr który niemal można poczuć no i basen (Marco Polo hehe). Zawsze w tej "planszy" spędzam dłuższą chwilę jarając się geniuszem ND. W trójce jesteśmy skazani tylko na piasek... i pustkowia Żart żeby nie było ;]
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Potwierdzono, że w trójce poza terenami pustynnymi i Londynem pojawi się też jakaś świątynia położona w dżungli, tak więc wzorem Among Thieves Nate ponownie zwiedzi kawałek świata. Oby tylko jak najmniej miejscówek urbanistycznych.