Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano

No obejrzałem ten gameplay, szczerze? jakoś nie ma wzwodu, wszytsko wygląda przyzwoicie/łamane na/bardzo dobrze. nie lubie oceniać gry po ":filmiku z youtuba" ale raz powiedziałem "o"... na samy końcu filmiku. po dwójce trudno patrzeć mi na trójkę obiektywnie.

Opublikowano

troche zdzierwstwo, mimo ze zestaw wyglada świetnie to jednak taka cena nie odzwierciedla wartości zawartości

gra - 200

skrzynka - z 50zł

figurka - 50-80

pierscien i klamra - 30 +30

reszta - pare zeta

to daje około 160-200zł, a bedzie trzeba dopłacic 300zł za zawartość poza grą

Opublikowano (edytowane)

Cena wysoka, fakt, ale ceny figurek zaczynają się w tej chwili w przedziale ok 80zł. Podejrzewam, że pudło nie jest tańsze - zależnie z jakich materiałów zrobili. Już za samą figurkę i grę uzbierałoby się prawie 300, więc powiedzmy 499 to mimo wszystko zsumowany koszt tych wszystkich pierdół.

Inna sprawa to które z tych pierdół są tak naprawdę potrzebne. Nie wiem np. po co produkować na to jakąś ekskluzywną skrzynię, która tylko będzie zajmowała miejsce.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

tez nie widze sensu wydawania pieniedzy na takie kolekcje ;) ale co kto lubi, ja sam zlozylem preorder na special edition :) mi by w zupelnosci wystarczylo gdyby limitki zawieraly metalowe pudelko soundtrack i jakies arty lub cos w tym stylu :D

Opublikowano

Nigdy mnie nie robiły takie zestawy,tutaj tylko klamra mi się podoba.

Mi tylko wisiorek, więc zbieramy dalej chętnych i robimy ściepę na kolekcjonerkę :whistling:

Dobrze jakby opakowanie od gry w droższych wersjach nie było metalboxem, tylko coś jakby z imitacji skóry.

Opublikowano
Tak czy siak, była to jedna z moich ulubionych mapek z U2 :) Jeszcze Wioskę lub Shamballę bym chętnie przywitał w Uncharted 3 :P

Błagam, nie. Tzn okej, te mapy są akurat bardzo dobre, ale rotacja map w ciągu ostatnich miesięcy mojej gry wyglądała właśnie tak: Shmbala, Wioska, Shambala, Wioska, Shambala, Wioska... z okazyjnymi przerwami na Świątynię lub Fort. Nawet najlepszej mapy ma się już dość, kiedy gra się na niej w kółko do wyrzygania.

W trójce wolałbym więcej świetnych, przemyślanych i zbalansowanych map. Tak, żeby można było z taką samą przyjemnością grać na większości, a nie głosować wiecznie za dwiema tymi samymi.

Opublikowano (edytowane)

Jakość z dupy, ale zawsze coś:

http://www.youtube.com/watch?v=LjW_42ITfww

Fajnie się ta postać rozgląda jak biega z tym LMG :good2:

Inny filmik w lepszej jakości:

Muszę napisać nowego posta bo w tamtym mi forum nie pozwala już nic dodać :P

Filmik jeszcze lepszej jakości z tej samej mapy: http://www.videogamer.com/videos/uncharted_3_drakes_deception_gamescom_2011.html

Edytowane przez Square