_daras_ 725 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Jak dla mnie nikt w dzisiejszych czasach nie moze sie rownac z Noughty Dog jesli chodzi o stylistyke grafiki. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to do zbytniej "cukierkowosci", sprobowaliby moze zrobic cos mroczniejszego, ciekawe jakby im wyszlo. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) W pierwszym Uncharted były chyba dwa lub jeden chapter, w którym Drake trafiał do starego okrętu podwodnego gdzie grasowali odmienieni członkowie ekspedycji sir Francise'a Drake'a. To był fajny, mroczny poziom (świetna gra świateł i klimat) i podczas zwiedzania tej lokacji zauważyłem, że Naughty Dog byliby w stanie stworzyć konkretny survival horror. Edytowane 30 sierpnia 2011 przez NEMESIS US 1 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Ciekawe jakie mutanty w tej części wymyślą i jak je wyjaśnią fabularnie. Liczę, że nie będzie żadnych, bo nie pasują mi nadprzyrodzone zjawiska w tej grze. 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 W pierwszym Uncharted były chyba dwa lub jeden chapter, w którym Drake trafiał do starego okrętu podwodnego gdzie grasowali odmienieni członkowie ekspedycji sir Francise'a Drake'a. To był fajny, mroczny poziom (świetna gra świateł i klimat) i podczas zwiedzania tej lokacji zauważyłem, że Naughty Dog byliby w stanie stworzyć konkretny survival horror. no znajac ich byly my ludzie zamienieni w zombie. amunicja lezalaby wagonami bo by pewnie jakis specnaz tam sie rozbil czy cos takiego, ale i tak bylo by to przyjemne ;D moglobyb takie dlc byc Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Jak sądzicie, spotkamy w Uncharted 3 nazistów tak samo jak w poprzednich częściach? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 ja bym chciał zeby dalido multi taką jakby horde do U3 z mumiami, myśle ze taki pomysł by sie dobrze sprawdził Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Jeżeli będzie w U3 coś takiego to taki tryb, cholibka, by się sprawdził, masz rację. Pierwsze fale to zombie z jedynki, potem przebrani strażnicy z dwójki a im wyżej to mumie się pojawiają. Nice Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Ja jestem ciekaw czy uświadczymy dowolnego zmieniania trybu poruszania się obecnego w machiniie w multi U2. wtedy U3 mógłby być pelnoprawną skradanką. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/ground-uncharted-3/720085 Nowy gameplay z singla, a raczej dluzsza wersja tego, ktory znamy z GC. Akcja na samolocie rulz!!! Naughty Dog pare miesiecy temu oswiadczylo, ze U2 bylo doskonale, natomiast U3 bedzie EPICKIE! A tym kolesiom trzeba wierzyc na slowo, trojka zapowiada sie fantastycznie. Edytowane 31 sierpnia 2011 przez TakeshiX 3 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 no i co dalej...jeszce wiecej akcji niz w 2 czesci Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 EPIC...a to jeszcze nie koniec tego fragmentu na samolocie bo gameplay urywa się w momencie kiedy Drake jest w jeszcze gorszej sytuacji niż był uprzednio Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) Dooobre, najlepszy moment jak Drake pociągnął tego trzymającego się typa. I końcówka mocna, ciekawe jak z tego wyjdzie... Edytowane 1 września 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 efekty mnie miazdza.. wlasnie na to czekalem, mummy yummy ojj powinno. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Świetnie wypadł motwy z ostrzeliwaniem się wewnątrz "chwiejącego" się samolotu, oświetlenie po prostu zabija. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Pierwsza reklama Uncharted 3, która dzisiaj/od dzisiaj będzie leciała w TV w USA: http://www.youtube.com/watch?v=hhOUJxRsK3M&feature=player_embedded Dobrze, już muszą zacząć reklamować grę PS. :o Edytowane 8 września 2011 przez SzczurekPB 4 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Jak on kuźwa ma przeżyć coś takiego? :o Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Może to Spartanin ? W Halo: Reach "Noble 6" przeżył upadek z orbity około planetarnej Shepard'a w ME2 też poskładali po upadku z orbity Na takim tle wypadnięcie z samolotu i bliskie spotkanie 3 stopnia z piaskami pustyni to miękkie lądowanie dla kozaków z gier Edytowane 8 września 2011 przez DonSterydo Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 ReS3 miał naprawdę dobrą kampanię reklamową, powiedzmy, że wychodził z lodówki. Teraz U3 powinien uderzyć z x10 większą pompą. Akcja z samolotem kosmos ale również nie mam pojęcia/jestem ciekaw jak on to przeżyje ;p A i tak najbardziej czekam na level-pokaz burzy piaskowej w singlu to zapewne będzie jazda Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wrzućcie ten gif w spoiler, bo może nie każdy chce sobie psuć zabawy z samej gry. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Wrzućcie ten gif w spoiler, bo może nie każdy chce sobie psuć zabawy z samej gry. Np. Ja Magicy z Naughty Dog nadal czarują. Ciekawe co tym razem najbardziej zapadnie mi w pamięć Edytowane 8 września 2011 przez DonSterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Jak on kuźwa ma przeżyć coś takiego? :o Złapie się ogona. ;] Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Jak on kuźwa ma przeżyć coś takiego? :o Złapie się ogona. ;] domniemam, ze trzeba dostac sie do wewnatrz samolotu, po spadochron zanim ten zderzy sie z ziemia/pustynia Cytuj
K@t 116 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Będzie machał energicznie rękami i wyląduje Mam nadzieję, że spot będzie puszczany również w naszej TV. Wszystkie tytuły wydawane przez Sony były u nas tak reklamowane (tylko wczoraj wieczorem natknąłem się kilka razy na spot Resistance 3), więc pewnie tak będzie - miło. Edytowane 9 września 2011 przez K@t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 jestem oczarowany. teraz mam tylko nadzieję, że 3D da radę i że sytuacja z KZ3 się nie powtórzy (gdzie lepiej było grać normalnie). To co cały czaruje, to nie tylko grafika, ale przede wszystkim świetna animacja i doskonała praca kamery. już od pierwszego trailera (dostępnego na PSN) widać, że poziom gry nie spadł i pierwsze przechwalanki okazały się prawdziwe (szok w dzisiejszych czasach). aha i ja obstawiam, że wpadnie na głównę do piasku Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Wyladuje na pudle z bronia, ktore wylecialo wczesniej razem ze spadochronem i "grubym". Sorry moglem to dac w spoiler, bo chyba zgadlem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi