SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) @zalef88 - tak, gram na swoim koncie. Muzyka w grze przy powerplay'ach jest świetna. Duży krok w przód względem poprzednich części. Na razie jest 5-6 map, w ciągu miesiąca mają dojść kolejne, a już w pełnej wersji w listopadzie jeszcze następne. PS. To nie jest gra dla miłośników CoD czy BF3 - tutaj trzeba naprawdę dużo strzelać żeby zabić Edytowane 1 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
YETI 10 978 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Bo oczywiście u nas jak zwykle są równi i równiejsi, ech. Coś czuję, że chyba oleję to multi, bo to będzie przecież masakra po premierze, kiedy wszyscy już od miesiąca będą znali mapy i mieli 35 lvl. Przecież statystyki w dniu premiery zostaną wyzerowane. PS. To nie jest gra dla miłośników CoD czy BF3 - tutaj trzeba naprawdę dużo strzelać żeby zabić I za to wielkie dzięki ND, że nie poszli w stronę "realistycznych wojennych strzelanek", gdzie zazwyczaj wygrywa kamperstwo i szczęście nad prawdziwy umiejętnościami. PS. Jest jeszcze GeoW i Halo, gdzie trzeba "wystrzelać cały magazynek", ale tylko dla posiadaczy X. PS2. Właśnie zassałem bete, spadam grać. Wrażenie może późnym wieczorem. Edytowane 1 października 2011 przez YETI Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Przecież statystyki w dniu premiery zostaną wyzerowane. Wklejałem wczoraj wypowiedź game designera z ND który potwierdził, że wszystko co się odblokuje do 35lvl, przechodzi do pełnej gry. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Bo oczywiście u nas jak zwykle są równi i równiejsi, ech. Coś czuję, że chyba oleję to multi, bo to będzie przecież masakra po premierze, kiedy wszyscy już od miesiąca będą znali mapy i mieli 35 lvl. Przecież statystyki w dniu premiery zostaną wyzerowane. Nie. Staty z tej bety mają przejść do fulla. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Ma ktoś jeszcze jakieś konta warte uwagi, czy się limit wyczerpał? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Czyli to jest kompletne multi, jakie znajdziemy w pełniaku? Ze wszystkimi trybami, mapami, unlockami i wszystkim tym co będzie na płycie? Jak ktoś ma ochote pograć wieczorkiem i w przyszłym tygodniu to dodawajcie mnie do znajomych. Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) To działa bez aktywowania slota? Jakby ktoś miał działające konto to się odwdzięcze DLC do mortala i lanoire (kody na stroje). Edytowane 1 października 2011 przez Jeez_PS Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 dema i bety nie są traktowane jak retaile. btw. nie jest to kompletne multi. bardziej 1/4 tego co bedzie w full'u. na facebooku (naughty dog) albo gdzies w ulotkach promocyjnych z subwaya, było to napisane Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Ale różnica w strzelaniu dosyć duża w porównaniu do U2, narazie zagrałem tylko 2 mecze bo nie mam teraz czasu, a burza na jednej z mapek przej.ebana hehe, nic nie widać przez moment. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Chcialem sciagnac, ale nie mozna sie zalogowac na podane konto. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Bo się masa ludzi rzuciła:) Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Pisze, ze id lub haslo nieprawidlowe.... Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Faktycznie, właśnie sprawdziłem, damn No nic, jeśli ktoś dorwie jeszcze jakieś konto niech się podzieli. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 dziala wam dzwięk przez kabel optyczny w tej grze? u mnie tylko po hdmi, a mam gówniane głośniczki w lcd Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Ktoś ma jeszcze działające konto? wszystkie 3 przestały działać Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 a ja nadal nie mogę pisac na neogafie w każdym razie hasło do tego zablokowanego zostało juz zrestartowane - trzeba szukac na FB/twitterze, może ktoś zamieści Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Kody chyba można dostać też pod tym adresem : http://adventure.subway.com . Po wypełnieniu swoich danych zostaniemy poproszeni o wpisanie jakiegoś kodu, podajemy to - MWN7HZ7L . Nie wiem czy to do końca chodzi o możliwość zgarnięcia kodów na betę ale byc może tak, jednak dostać je graniczy z cudem. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Skoro już teraz rozdają na prawo i lewo "pełną wersję" multika, a kampanię singlową pewnie też już mają skończona, to czemu właściwie tak późno jest premiera?! Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Kolejna/e szansa/e na zdobycie i ... kupienie kodów... http://www.ebay.com/...=item3f0e8c6a30 MUST HAVE U.S. ACCOUNT TO ENTER THESE CODES PEOPLE. GO CREATE YOUR U.S. ACCOUNT AND GET YOUR PS3 READY FOR CODES THAT WILL BE POSTED RANDOMLY AT ANY TIME OF THE DAY CAUSE I CAN'T BE BOTHERED PLAYING WEIRD GAMES ANYMORE https://account.qriocity.com/pc/reg/account/create-account!input.action chyba że mamy PS+ http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23!%2FPlayStationEU%2Fstatus%2F120103614533480448&h=QAQDoCbMOAQDlp5areqrDuc4pOaOUqhbX1cRROM4Rym0_og Edytowane 2 października 2011 przez schab0795 Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Skoro już teraz rozdają na prawo i lewo "pełną wersję" multika, a kampanię singlową pewnie też już mają skończona, to czemu właściwie tak późno jest premiera?! Maja skonczone calosc. Na oficjalnym Facebooku napisali, ze jest w statusie gold. Edytowane 2 października 2011 przez Kuba0101 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Skoro już teraz rozdają na prawo i lewo "pełną wersję" multika, a kampanię singlową pewnie też już mają skończona, to czemu właściwie tak późno jest premiera?! Nie jest późno, to normalna kolej rzeczy. Gry są kończone przeważnie na 3-4 tygodnie przed premierą a później jeszcze trzeba je wyprodukować, rozesłać itd. Uncharted 3 miało być skończone 28 września (wnioskując po twitterze Taylora Kurosaki, Cinematic Production Lead) a tymczasem jeszcze nad nim pracują. Pewnie teraz mają zapieprz 24h na dobę @Kuba0101 - to nie jest oficjalna strona facebookowa Uncharted 3. Jak chcesz oficjalnych informacji to szukaj na Twitterze Christoph Balestra, Evan Wells, Amy Henning czy Justin Richmond, no i oczywiście profil Naughty Dog. Edytowane 2 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Pograłem i.. znowu się napaliłem i nie mogę się doczekać listopada Pominę kwestię grafiki bo ta, jak wiadomo urywa jaja (niby inne klimaty i rozmiar mapy mniejszy.... ale metro w U3 vs metro w BF3 (beta.. zobaczymy jak w pełnej) to różnica niemal generacji na korzyść U3 ). Widziałem 6 map. Dodatkwo trafiłem na tło w menu (nie wiem czy ta mapa jest dostępna w tej "becie" ) z zimową wersją mapy z DLC z U2 (nie pamiętam nazwy... ta mapa z łodzią podowdną na środku). Rewelacja Edytowane 2 października 2011 przez Emet Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Kurde, ja już tyle meczy zagrałem a jeszcze nie trafiłem na Yemen :confused: Nawet w głosowaniu go nie było. Emet - jak będziesz grał na Desert Village i przyjdzie burza piaskowa to popatrz sobie jakie zajebiste god rays'y daje wtedy słońce jak coś stoi na jego drodze Kilka razy przez to zginąłem bo zamiast uważać na przeciwników to się na słońce gapiłem Edytowane 2 października 2011 przez SzczurekPB 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Z bardziej zauważalnych zmian to lepszy balans broni no i strzelanie z biodra nie jest już takie skuteczne. W końcu M9 jest porządną bronią w multi. I dobra na średni dystans i z biodra świetna. Jednak grałbym kałachem gdyby nie to ,że zabrali mu ulepszenie Szybkostrzelności...przez to ta broń robi się dla mnie mało użyteczna. Lipa,że praktycznie ciągle ze skrzynek wyciągamy medale zamiast skarbów. Z tego co zauważyłem wypadają tylko z zabitych przeciwników,ale to i tak rzadkość. Kamera przy sprincie też się trochę różni takie odniosłem wrażenie. Mniej widać przez nią,ale to drobna zmiana. Edytowane 2 października 2011 przez MYSZa7 Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Przyłączam się do prośby kolegi powyżej. BTW. Są wszystkie mapy z wersji finalnej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi