Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 czy zwykly smiertelnik (bez plusowego konta) moze jakos dorwac bete? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Ma być taka możliwość, szczegóły podadzą w środę prawdopodobnie. Edytowane 4 października 2011 przez K@t Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Dobrze, że Sawed-Off Shotgun jest niedostępny w wyborze broni, i na mapie jest tylko jeden do podniesienia (chyba tylko na Desert Village). W ogóle z tej broni nie trzeba celować. Wrzuciłem filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zyY9HtPeHeE Sorry za jakość, nagrywane PS3 Jak to się rusza Cytuj
pleju 208 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Dobrze, że Sawed-Off Shotgun jest niedostępny w wyborze broni, i na mapie jest tylko jeden do podniesienia (chyba tylko na Desert Village). W ogóle z tej broni nie trzeba celować. Wrzuciłem filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zyY9HtPeHeE Sorry za jakość, nagrywane PS3 Jak to się rusza To wina filmiku, gra jest mega płynna ^_^ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 A co jest nie tak w plynnosci tego filmiku? Bo "Jak to sie rusza" to ja odbieram odnosnie animacji. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Na filmiku wygląda jak by gra lagowała, ale może Soulowi chodziło o animacje Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Ja przypuszczam że emotka obrazuje "zatkanie z wrażenia" Pytanie do filmiku.: w takiej rozdziałce można maksymalnie nagrywać rozgrywke czy jest dostępna HD ? Edytowane 4 października 2011 przez Square Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) bo pewnie kamera sie nie telepie jak w girsach przy biegu, czyli sprint na adhd. Edytowane 4 października 2011 przez mersi Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Ehhhh... tez bym pogral, mogliby udostepnic to multi wszystkim. Edytowane 4 października 2011 przez saptis Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ehhhh... tez bym pogral, mogliby udostepnic to multi wszystkim. Ja mam, ale nie pograłem ani sekundy, gra się wiesza już chyba 10 raz na wczytywaniu meczu... oby to nie była wada konsoli, na dwójeczce mi się napęd popsuł. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 U mnie to samo - zwis zaraz po rozpoczęciu meczu:/ Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Właśnie pobieram bo już dodali na PSS ale ... Niby na PSS pokazuje ze multi waży 3244mb to czemu jak pobieram pokazuje mi 2048mb? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Nie wiem, u mnie pokazywało 3244 cały czas. Poza tym nie nastawiaj się na grę - wygląda na to, że europejska wersja jest skopana bo wiesza się każdemu, podczas gdy tym samym osobom wersja Subawya działa bez zarzutu. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Oczywiście chodziło mi o animację. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Fajna animacja z PSX. Ja pyerdole xD 10 Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Naprawdę trzeba być zaślepionym xbojkiem żeby mieć coś do animacji Uncharted 3. :ph34r: 3 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Aaaa, no to jeżeli to sie odnosi do animacji to... Buahahahahahhahahahahah 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) no tak, biegające ludziki michellin jeszcze bardziej sie naturalnie poruszają Edytowane 5 października 2011 przez mersi 2 2 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Są gdzieś jakieś wizualizacje/zdjęcia jak będzie wyglądać pudełko od edycji specjalnej? To imitujące skórę, instrukcja imitująca dziennik Drake'a. Intryguje mnie, żeby ją zamówić, ale pytanie, czy warte jest to kilkadziesiąt złotych więcej. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Naprawdę trzeba być zaślepionym xbojkiem żeby mieć coś do animacji Uncharted 3. :ph34r: Sorry trzeba być jakimś zaślepionym sonoklapem, żeby twierdzić, że z tą animacją jest jak najbardziej wszystko w porządku. Graficznie gra wygląda rewelacyjnie, no ale sorry 3 letnia animacja już lekko nie domaga..... Edytowane 5 października 2011 przez Soul Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Panowie, naprawde radze dorosnac. Napisze podobnie jak napisalem w temacie o gearsach - czemu grze, ktora Wam sie podoba nie mozna wytknac zadnych wad? Czemu tak bardzo Was boli jak ktos napisze cos zlego o grze komputerowej? Przeciez to jest kompromitujace. Ja nie mialem problemow z wytknieciem gearsom wad, mimo, ze to moim zdaniem najlepsza gra na X360. Wierzcie lub nie, ale jej ulomnosci nie zmieniaja tego, ze dla mnie jest najlepsza, ale potrafie je zaakceptowac, zauwazyc i przyjac do wiadomosci. Jesli ktos uwaza, ze taka niemrawa, dziewczeca animacja bez zycia jest spoko w grze akcji, to gratuluje poczucia humoru. Przeciez to sie rusza jak army of two albo hitman. Zwlaszcza to bieganie w bok <facepalm>. Nie mylic z plynnoscia animacji, bo i takie kwiatki juz byly. 1 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 O kuerwa. Wszystko spoko, ale wytykajmy wady w sposob racjonalny i uzasadniony, a nie absolutnie z dupy. Animacja w U3 to jeden z mocniejszych punktow produkcji, nosz kur.wa. Juz z samego ogladania dema z E3 a tymbardziej z Gamescomu można do takiego wniosku dojść. To jak porusza sie Drake to małe mistrzostwo świata i gdzie jest ta trzyletnia animacja, hahaha! Sory, ale na tak debilne zarzuty trudno odpowiedzieć z pełną powagą. Można grze wytykać wszystko, ale to tak jaky Gearsom zarzucić, że gameplay odnosząc się do strzelania, ssie pałe, że Mass Effect ma fabułe dla dzieci, że God of War nie jest brutalny, a RDR nie jest westernem. Nie każda krytyka jest dobra. Dobra jest taka, która jest uzasadniona. Odnosząc się do animacji w U3 i mówiąc, że jest trzyletnia, aż mnie zmroziło jak mało można widzieć. Ale z tego co pamiętam, to Soul rozpływał się nad grafiką Halo: Reach to można przymknąć na to oko. 2 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Yaczes, poświęć 7 minut i sprawdź ten gameplay, a później napisz, że byłeś w strasznym błędzie, ale w końcu każdy może się mylić. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Dla mnie Halo Reach ma kiepska grafike w porownaniu z uncharted. Nie wiem chlopaki co mam wiecej powiedziec, jesli lubicie takie bieganie przedszkolaka, jesli tak biegaja waszym zdaniem twardziele, a nie dziewczynki to faktycznie nie ma tu o czym rozmawiac. Yeti: czesc animacji jest naprawde fenomenalna, ale te z filmikow z multiplayera, a zwlaszcza bieganie, bieganie w bok i roll to jest KPINA i z trudem sie na to w ogole patrzy. A do tych sie odnosze. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Bo Nathan to zwykły koleś, który porusza się inaczej w zależności od sytuacji, to nie 140kg mięśni Marcusa Fenixa i jedna i ta sama animacja przez całą grę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi