Opublikowano 9 października 201113 l Było, sam wrzucałem jest też U1 i U2 w tej technice. http://www.psxextreme.info/topic/89105-uncharted-3-oszustwo-drakea/page__view__findpost__p__2462822 Edytowane 9 października 201113 l przez Square
Opublikowano 9 października 201113 l jestem pod duzym wrazeniem mutli co prawda mam lv 13 ale jest grubo i ciagle przynajmniej w moim przypadku jest syndrom jeszcze jednego meczu, mapki sa dosc ciekawe chociaz te syria, jemen to tak jakby na jedno kopyto ile wogole jest map dostepnych teraz ? a druga sprawa te dodatki co sa dodawane do edycji specjalnej bedzie monzna normalnie nabyc ? Skórka i broń do trybu multiplayer - Drake w stroju z Londynu & AK47 w modelu pirackim Dodatkowy gest w multiplayerze 'uniesienie ręki w górę' 'Mnożnik kasy' - szybsze zarabianie kasy w trybie multiplayer Ekskluzywne elementy stroju - pozwalają zmodyfikować postać w trybie multiplayer z gory dzieki
Opublikowano 9 października 201113 l ile wogole jest map dostepnych teraz ? Syria, Jemen, Pustynna Wioska, Metro, Chateau i Lotnisko Nie przepadam za Syrią i widzę, że większość graczy też - już pierwszego dnia mapka przegrywała w głosowaniach z lotniskiem, które też podobno nie cieszy się specjalną popularnością Dodatki pewnie prędzej czy później pojawiają się na PSN - tak jak było ze złotą bronią z Uncharted 2. Edytowane 9 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 9 października 201113 l W nowym Bonus Round Keighley przeprowadza obszerny wywiad z twórcami gry. W tle przewijają się także materiały z gameplay'u. Warto zerknąć. http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/509?ch=1
Opublikowano 9 października 201113 l to jak, jest szansa na ten MP dla biedakow czy trzeba do premiery czekac?
Opublikowano 9 października 201113 l Multi jest eksluzywne dla Plusa do 19 października - wtedy być może trafi do wszystkich.
Opublikowano 10 października 201113 l Jak być dobrym w multi Uncharted 3 :rofl2: http://www.youtube.com/watch?v=iwnkVUaprAw&feature=player_embedded
Opublikowano 10 października 201113 l Na szczęście poprawiają to co zepsuli - to raz. Koleś używa Kal-7 (31 lvl do odblokowania) - broni typowo do strzelania na ślepo. Przez celowanie praktycznie nie da się trafiać - to dwa K@t - no, racja. Dodali stopping power, ale to jeszcze za mało. Powinni zmniejszyć obrażenia strzelania na ślepo, albo zwiększyć jego rozrzut. Edytowane 10 października 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 października 201113 l Ej to jest prawda, ja już nie raz rzucałem mięsem, bo mimo ewidentnego wpakowania całego magazynka w łeb/korpus delikwenta (niby się pokazywał hitmarker...) ten nadal biegał jak porąbany i ściągał mnie strzelając na ślepo po śianach/w powietrze. To akurat powinni poprawić, bo jak ktoś dołoży sobie jeszcze upgrade do broni wspomagający strzelanie z biodra, to już w ogóle sajgon.
Opublikowano 10 października 201113 l Ta gra w MP to fail, to się tak żenująco rusza, że szkoda gadać IMO ale na szczęście SP zamiata wszystko Edytowane 10 października 201113 l przez Soul
Opublikowano 10 października 201113 l W MP akurat wszystko rusza się świetnie i sam tryb uważam za lepszy, niż w wypadku Uncharted 2. Mimo wszystko jest fajnie i zabawnie, chociaż jest sporo rzeczy, które trzeba poprawić. Na szczęście nie ma takie tragedii, jak w innych *wymowny kaszel* betach.
Opublikowano 10 października 201113 l Na szczęście poprawiają to co zepsuli - to raz. Potwierdzili, że mają zmniejszyć celność strzelania z biodra? Bo to jedyna rzecz, która mnie denerwuje w multi. Na dalszy dystans nie ma problemu, ale jeżeli jesteśmy blisko, to nie ma sensu celować. W GeoW3 jest to rozwiązane bardzo dobrze.
Opublikowano 10 października 201113 l Na szczęście poprawiają to co zepsuli - to raz. Potwierdzili, że mają zmniejszyć celność strzelania z biodra? Bo to jedyna rzecz, która mnie denerwuje w multi. Na dalszy dystans nie ma problemu, ale jeżeli jesteśmy blisko, to nie ma sensu celować. W GeoW3 jest to rozwiązane bardzo dobrze. Nie, w ich mniemaniu stopping power naprawił sprawę. Jednak jeśli ludzie dalej będą na ich forum narzekać (co większość robi) to powinni wprowadzić kolejne poprawki. Edytowane 10 października 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 października 201113 l Oni i tak już znacząco zmniejszyli celność z biodra względem ostatniej bety. Gdyby celność z biodra byłaby zmniejszona jeszcze bardziej to ta gra straciłaby na dynamice. Łażenie i przymierzanie z broni to dla mnie ostateczność. Sam praktycznie ciągle "raszuje" i tylko dobry refleks pozwala nabić sporo punktów. Bezmyślne nawalanie z biodra nic nie daje. A że ktoś jest lama i przy walce praktycznie w zwarciu przymierza no to nie dziwota, że narzeka na strzelanie z biodra... Edytowane 10 października 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 października 201113 l Oni i tak już znacząco zmniejszyli celność z biodra względem ostatniej bety. Gdyby celność z biodra byłaby zmniejszona jeszcze bardziej to ta gra straciłaby na dynamice. Łażenie i przymierzanie z broni to dla mnie ostateczność. Bezmyślne nawalanie z biodra nic nie daje. A że ktoś jest lama i przy walce praktycznie w zwarciu przymierza no to nie dziwota, że narzeka na strzelanie z biodra... Eeee, no bez jaj. Ludzie już dziś mają wyniki rzędu, 15-8, 18-9, 19-6... bez celowania przez cały mecz. Wszystko zaczęło się od momentu "ulepszenia" sprintu w stosunku do bety, który znacznie utrudniał nawigację podczas ruchu. Teraz cwaniaki potrafią biegać zygzakiem z Kał 7 i spamować z odległości 10 stóp. (Wcześniej nawet z 15 - wow, co za drastyczna zmiana). I nic tu nie pomaga "Stopping Powers", czy gadka: "Naucz się celować" ;/ Edytowane 10 października 201113 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 11 października 201113 l Jednemu z recenzentów (recenzji jeszcze nie ma) przejście gry na normalu zajęło 8-9 godzin. Poza tym napisał o Uncharted 3: “Some of the set-pieces in it are jaw-dropping.”, “It’s worth the wait”, “Everything is so much bigger in this one.”, "Top 3, easily. Loved it from start to finish." http://gamingeveryth...ed-3s-campaign/ Edytowane 11 października 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 11 października 201113 l Czas gry raczej okej, chociaż U2 zajęło mi trochę więcej. No ale mamy skarby do zebrania i crushing do zaliczenia, więc w sumie nie ma na co narzekać
Opublikowano 11 października 201113 l 8-9 godzin na normalu to trochę mało. No ale staram się nie sugerować takimi liczbami, każdy inaczej gra. Mam tylko nadzieję, że crushing będzie trudniejszy niż w U2. Lepiej żeby był podobny do tego z Jedynki (trudniejszy).
Opublikowano 11 października 201113 l ciezko mi powiedziec gdzie crushing byl trudniejszy. niby w jedynce, ale tam dalo sie robic ten motyw z celowaniem zza oslony, gdzie mozna mozna bylo sadzic hedszoty, a oni strzelali w sciane. w dwojce bylo troche inne celowanie i bylo takiej opcji. ale tez bylo mniej hc momentow, jak ta zalana sala w jedynce jakos na poczatku co nie bylo sie gdzie schowac, a typow przybywalo nonstop.
Opublikowano 11 października 201113 l Możliwe też, że facet pędził przed siebie aby wyrobić się z recenzją jak najwcześniej W grach takich jak Uncharted ja zawsze spędzam połowę czasu na gry na oglądaniu widoków, a jeśli tu tych "jaw-dropping set pieces" ma być sporo, to spokojnie dobiję 12h za pierwszym razem
Opublikowano 11 października 201113 l ciezko mi powiedziec gdzie crushing byl trudniejszy. niby w jedynce, ale tam dalo sie robic ten motyw z celowaniem zza oslony, gdzie mozna mozna bylo sadzic hedszoty, a oni strzelali w sciane. w dwojce bylo troche inne celowanie i bylo takiej opcji. ale tez bylo mniej hc momentow, jak ta zalana sala w jedynce jakos na poczatku co nie bylo sie gdzie schowac, a typow przybywalo nonstop. W jedynce ta zalana sala (Blue room chyba) ale najgorsza rzeźnia dla mnie była w Kościele. Wrrr tam się namęczyłem w U2 to prawdę mówiąc chyba tylko Lazarevich był trudny. W każdym bądź no właśnie w Uncharted trzeba sobie doliczyć te "parę" godzin. Na zbieranie szczęki, na branie oddechu, podziwianie etc xD w samym Nepalu na dachu hotelu spędziłem przy każdym przejściu dobre kilkadziesiąt minut.
Opublikowano 11 października 201113 l Lepiej ok. 8-10h kapitalnej rozgrywki niz 16-18 gry z lepszymi i gorszymi momentami. Licze na rownie udany tytul jak U2 i dlugosc rozgrywki mi nie przeszkadza
Opublikowano 11 października 201113 l Ja w jedynce największy problem miałem na crushing przy tym rozbitym samolocie..... Cholery tam dostawałem po czym się wkurzyłem i dałem pada bratu który to zrobił za pierwszym podejściem 0_o Koferek w Ultimie zamówiony nie mogę się doczekać dostawy
Opublikowano 11 października 201113 l Fajnie że czas przejścia jest taki. Przy moim sposobie przechodzenia będzie to z 2x tyle. W lipcu jak któryś tam raz przechodziłem U2, to miałem 17h czyli więcej niż za pierwszym podejściem. tutaj powinno być podobnie.