K@t 116 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Też dzisiaj to czytałem ale nie na IGN-ie, że podobno nic nie przechodzi z bety. Ani level, ani progres, statsy etc. właśnie chciałem się o to spytać czy to prawda. Wydaje mi się, że bardziej oficjalna i wiążąca jest jednak obietnica członka ND, który przecież potwierdził wprost, że XP zdobyte do 35 lvl przechodzi do fulla. Edytowane 18 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Może zmienili zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Szykuje się nam sporo DLC: http://uk.ps3.ign.co..._source=twitter Edytowane 18 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Pogralem juz troche w bede i jak na razie jest ok. Mapy nieco inne niz w dwojce - sa jakies takie bardziej miejskie, ja tam wole ''dzikie mapy'' z ruinami i takimi tam. Co prawda sa tutaj ruiny, ale jakies takie inne.... Zauwazylem ze postac troche laguje, tzn. sterowanie - kiedy idziemy prosto i wychylimy analog lekko w lewo lub w prawo to postac dopiero po chwili reaguje, zauwazylem to juz jak gralem na Gamescom. W drugiej czesci tego nie bylo i postac reagowala od razu, tutaj jest troche dziwnie. Mam kilka pytan 1. Co to jest ten Power Play ? 2. Dlaczego czasami postac respi mi sie automatycznie, a czasami dopiero jak nacisne kwadrat ? 3. Czasami na poczatku meczu wyskakuje napis wspolpraca wlaczona - co to znaczy ? 4. Po co jest przybijanie piatki, lub zolwika (kierunek w dol na krzyzaku) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Uncharted 3: Drake's Deception 'Fortune Hunters' Club' Revealed season pass dla U3. to se wymyślili developerzy kolejny sposób na robienie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Poprzednia strona ;-) Niestety, zawiodłem się trochę. Nie dość, że zapowiadają DLC na 2 tygodnie przed premierą, to jeszcze po dość "ciekawych" cenach... Mam kilka pytan 1. Co to jest ten Power Play ? 2. Dlaczego czasami postac respi mi sie automatycznie, a czasami dopiero jak nacisne kwadrat ? 3. Czasami na poczatku meczu wyskakuje napis wspolpraca wlaczona - co to znaczy ? 4. Po co jest przybijanie piatki, lub zolwika (kierunek w dol na krzyzaku) ? Ajć, tutoriali się nie czyta/ogląda? 1. To specjalne akcje załączające się losowo dla drużyny która najbardziej dostaje w dupę. Raz może to być widzenie nicków drużyny przeciwnej przez ściany, innym razem obrona danego gracza, podwójne obrażenia, etc. 2. Jeśli nie wciśniesz kwadrata, to po jakimś czasie postać zrespi się sama, po prostu. A jeśli grasz z kumplem, to wciśnięcie trójkąta wywali Cię "na jego plecach". 3. i 4. Współpraca odnosi się po trosze do powyższego. Jeśli grasz z kumplem, to zostaje on przypisany jak Twój buddy. Możesz się na nim spawnować i przybijać piątki nad graczem, którego zabiliście razem (asysta). Dostajecie za to medal. Jeśli nie masz żadnego "kumpla" w grze, to możesz zacząć współpracę własnie poprzez high five. Poza tym taki buddy to pewne profity (może podnosić za Ciebie skarby). Po użyciu odpowiednich boosterów możecie też dzielić ze sobą XP itp. Edytowane 18 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ile w sumie jest map w wersji beta ? Na stronie z wczorajsza promocja na IGN pisali, ze statystyki z bety nie przechodza do fulla. Chyba sobie jaja robicie... to na chvj ja wbijałem tyle kasy,żeby mieć większość ciuszków i zbierałem tyle skarbów,żeby mieć nowe bronie? Ja j3bie -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Launch trailer (zawiera sporo nowych scen): http://www.youtube.com/watch?v=dJuyv_ckh98 Edytowane 19 Października 2011 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) oby 3d nie zasysało w tej grze, inaczej konsola ląduje na aukcji, mam dosyć firmy która promuje technologie której nie potrafi wykorzystac a tak woogle to bardzo dobry trailer. <haters gonna hate> Edytowane 19 Października 2011 przez Orzeszek87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Ajć, tutoriali się nie czyta/ogląda? 1. To specjalne akcje załączające się losowo dla drużyny która najbardziej dostaje w dupę. Raz może to być widzenie nicków drużyny przeciwnej przez ściany, innym razem obrona danego gracza, podwójne obrażenia, etc. 2. Jeśli nie wciśniesz kwadrata, to po jakimś czasie postać zrespi się sama, po prostu. A jeśli grasz z kumplem, to wciśnięcie trójkąta wywali Cię "na jego plecach". 3. i 4. Współpraca odnosi się po trosze do powyższego. Jeśli grasz z kumplem, to zostaje on przypisany jak Twój buddy. Możesz się na nim spawnować i przybijać piątki nad graczem, którego zabiliście razem (asysta). Dostajecie za to medal. Jeśli nie masz żadnego "kumpla" w grze, to możesz zacząć współpracę własnie poprzez high five. Poza tym taki buddy to pewne profity (może podnosić za Ciebie skarby). Po użyciu odpowiednich boosterów możecie też dzielić ze sobą XP itp. Niestety tego w tutorialu nie bylo. Wlasnie z tymi znajomymi to dziwne bo pokazuje, ze jest wspolpraca chociaz z nikim z listy nie gram. Co do respawnowania to wlasnie czasami sie od razu respi, a czasami nie dopoki nie nacisne kwadratu. Denerwujaca jest informacja ''nacisnij lewa analog zeby biec'', ktora pojawia sie podczas gry na ekranie co kilkanascie sekund....... Edytowane 19 Października 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 To nie musi być znajomy z listy, gra Ci dobiera kogoś automatycznie po rozpoczęciu meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Respisz się automatycznie gdy twój kompan nie żyje, w innym przypadku masz do wyboru czy kwadrat czy trójkąt. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nowy trailer jest cudowny i całe szczęście, że nie został pokazany wcześniej - już teraz ciężko jest wyczekać początku listopada. Od czasów The Last Crusade nie było żadnej przygodowej produkcji z lepszym klimatem. Nie podoba mi się tylko jedno - nowa twarz Eleny wygląda tak jakoś niespecjalnie. Może w samej grze będzie lepiej, bo do reszty postaci nie mam najmniejszych zarzutów. Denerwujaca jest informacja ''nacisnij lewa analog zeby biec'', ktora pojawia sie podczas gry na ekranie co kilkanascie sekund....... U mnie nic takiego nie występuje. W ogóle niemal całkowity brak jakichkolwiek tekstów w czasie meczu - zajrzyj do opcji, może są tam jakiś tutoriale w trakcie gry, które można wyłączyć. Sam nie zaglądałem, więc nie wiem A rzeczy o których mówiłem wcześniej są bodajże w tutorialach filmowych. A przynajmniej były w poprzedniej becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Dzieki, sprawdze czy sa jakies tutoriale - filmiki. Czy ktos w ogole zauwazyl roznice w sterowaniu wzgledem Uncharted 2 ? W becie multiplayer trojki postac jakos dziwnie reaguje na wychylenia analoga podczas biegu, jakos tak wolniej. Tak sobie teraz pomyslalem - szkoda, ze nie daja dodatkowych skinow czy itemow dla osob, ktore maja w konsoli save'a z ukonczonych Uncharted 1 i 2 - powinni cos takiego zrobic. Edytowane 19 Października 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Tak sobie teraz pomyslalem - szkoda, ze nie daja dodatkowych skinow czy itemow dla osob, ktore maja w konsoli save'a z ukonczonych Uncharted 1 i 2 - powinni cos takiego zrobic. takie rzeczy są w gearsach 3-ich, btw beka z tych co widzą duży progres graficzny miedzy u2 a u3. moje słowa ze to uncharted 2,5 :blum1: http://www.ppe.pl/ne...graficznie.html @mersi z moimi oczkami jednak w porządku ale dziękuje ze sie o mnie troszczysz. Edytowane 19 Października 2011 przez Orzeszek87 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Przecież tego się należało spodziewać w sumie od pierwszych pokazów gry. Uncharted 2 do tej pory zamiata graficznie a skoro trójeczka jest nawet o 30% lepsza to nie mam pytań. To znaczny, że Naughty Dog wykorzystało jakieś 80% mocy PS3 przy Among Thieves. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 @saptis: Nie jest powiedziane że nie dadzą. W U2 można było zgarnąć 100k za platynę z U1. Po premierze będzie jasne czy coś dadzą ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 @saptis: Nie jest powiedziane że nie dadzą. W U2 można było zgarnąć 100k za platynę z U1. Po premierze będzie jasne czy coś dadzą ekstra. Ale jaja. Nie wiedziałem. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Małe urywki gameplayu, chociaż ze znanych już fragmentów. Edytowane 19 Października 2011 przez K@t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Fajny trailer, ale trochę za dużo już pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 @saptis: Nie jest powiedziane że nie dadzą. W U2 można było zgarnąć 100k za platynę z U1. Po premierze będzie jasne czy coś dadzą ekstra. Fakt, ale dawali kase, ale ja chcialbym jakies specjalne skiny lub nawet postacie, no i moze jakas mapke. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jak wygląda Edycja Specjalna "na żywo": http://i51.tinypic.com/sl1x1t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Świetnie to wygląda , mam tylko nadzieję że płyta nie będzie się rysowała podczas wyciągania z kieszeni w tej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Rysowala podczas wyciagania z kieszeni - tzn. ? Moze chodzi o metalbox - ja nie lubie tych opakowan, plyta przy wyciaganiu bardzo sie wygina, az strach, ze sie polamie. Dlatego po zakupie gry Yakuza 4 w pudelku metalbox od razu przelozylem plyte do innego, normalnego pudelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Chodzi o to że to nie będzie typowy metalbox E: eee - to w ogóle nie będzie metal box xD Specjalne opakowanie imitujące skórę – wygląda jak notatnik – z kieszenią na płytę Edytowane 19 Października 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi