Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Teraz dopiero doczytałem, że naklejki i pierścienie mają być tylko do zwykłych wersji. Eee myślałem, że do wszystkich edycji ;/ to teraz bardziej opłaca się wziąć zwykłą wersję niż limitowaną ;] Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Dla jednego pierścienia? Aj tam ;-) Gdyby dodawali to do limitki to bym pewnie poleciał do Empiku, a tak wolę zachować swoje zamówienie i mieć grę - mam nadzieję - wcześniej. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 O co chodzi z tymi preorderowymi dodatkami? Jeśli zamówiłem na empik.com to rozumiem że nic nie dostanę? Trzeba to kupić w sklepie stacjonarnym? Ile kosztuje? Dodatek dostaje się przy zakupie pełnej wersji czy wystarczy ten preorder? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Jeszcze założę się,że wykonanie tego pierścienia naprawdę będzie słabiutkie. Rzeczy promocyjne robione masowo nigdy nie mogą być dobrej jakości. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Dodatki dostaje się tylko przy zakupie preordera podstawowej wersji i tylko w sklepie "stacjonarnym". Nie ma chyba ceny podanej, trzeba się przejść do Media/Empiku i sprawdzić. Zwłaszcza, że promocja nie tyczy wszystkich sklepów. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Dla jednego pierścienia? Aj tam ;-) Gdyby dodawali to do limitki to bym pewnie poleciał do Empiku, a tak wolę zachować swoje zamówienie i mieć grę - mam nadzieję - wcześniej. Podoba mi się pierścień najbardziej z całej kolekcjonerki ;] Też nie zmienię zamówienia, tylko fajnie jakby do limitki też dorzucali bonusiki hehe. Ale w sumie tak jak napisał Szczurek bardziej mi zależy/bardziej ważne żeby dostać grę przed pierwszym niż na fantach ;] Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Sam pierścień jest bardzo fajnym dodatkiem, ale spokojnie mogliby dorzucać go do każdego preordera, albo nawet do limitki. Mimo wszystko wystarczy mi w tej chwili świadomość, że już niedługo będę grał Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Czyli niema szans dostać Edycji Specjalnej z perscieniem? tylko ze zwykłą okładką? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 No na to wygląda chociaż kto wie jak to będzie przy premierze. Pamiętam, że kiedyś Sony dawało naprawdę fajne gratisy do swoich exów. Jak choćby Helikopter w Ogniu na BR do Infamousa czy "masę" fantów do K2 (chociaż wtedy nie miałem jeszcze Ps3 ;]). Może tak samo będzie z U3, jakiś plakacik czy nawet vlepka byłoby ekstra. Już nawet nie wspominając o Indianie na BR xD tym bardziej po tym świetnym filmiku z Fordem hehe. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 O możliwości nagrywanie najlepszych akcji i wrzucania ich na Youtuba i nie tylko. http://www.youtube.com/watch?v=RM-rsVlE1XY&feature=player_embedded Cytuj
K@t 116 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Czyli w sumie nic nowego, przynajmniej dla ogrywających betę. Widzę, że można osiągnąć co najmniej 60lvl - to dobrze, chociaż mam nadzieję, że to nie jest maksimum. W Uncharted 3 levele lecą zdecydowanie za szybko, zwłaszcza w porównaniu do Uncharted 2. Na zwykłym deathmatchu w 2 dni można dobić do 35lvl. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Wczoraj dla odmiany postanowilem odpalic multiplayer Uncharted 2. Przyznaje, ze gralo mi sie lepiej niz w bede trojki, latwiej sie kieruje postacia, celuje i fraguje. Do tego nawet mapy sa lepsze - wiem, ze juz sie do nich przyzwyczailem, ale nie tylko o to chodzi bo mapy w trojce sa za bardzo poplatane, poza tym ich wyglad jest jakis taki..... Moze to kwestia przyzwyczajenia. W Uncharted 2 mapy byly ladnie zrobione, kolorowe - swiatynia, czy mapa ze sniegiem, tybetanska wioska - wizualnie prezentuja sie lepiej niz jakas stacja metra czy magazyny przy hangarach lotniczych (Airstrip), albo Syria. Wiem, ze trojka jest nowa, ale tak nie wyglada, jak wlaczylem dwojke to tam na prawde jest na co popatrzec. Edytowane 21 października 2011 przez saptis 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) dostalem maila zwrotnego w sprawie jezyka PL w wersjach IE, UK: If the Game is purchased in ROI (Pegi version) it will have a Polish language option but the NI and U.K stock (BBFC) will not. With kind regards, Michael Griffin, Customer Services and Store Support, Xtra-vision Limited Greenhills Road Tallaght Dublin 24 Ph: 01 4131602 Fax: 01 4137516 Edytowane 21 października 2011 przez 4 mE Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 dostalem maila zwrotnego w sprawie jezyka PL w wersjach IE, UK: If the Game is purchased in ROI (Pegi version) it will have a Polish language option but the NI and U.K stock (BBFC) will not. With kind regards, Michael Griffin, Customer Services and Store Support, Xtra-vision Limited Greenhills Road Tallaght Dublin 24 Ph: 01 4131602 Fax: 01 4137516 Ciekawe czy bedzie w wer .Niemieckiej.Polska wersja ?. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 dostalem maila zwrotnego w sprawie jezyka PL w wersjach IE, UK: If the Game is purchased in ROI (Pegi version) it will have a Polish language option but the NI and U.K stock (BBFC) will not. With kind regards, Michael Griffin, Customer Services and Store Support, Xtra-vision Limited Greenhills Road Tallaght Dublin 24 Ph: 01 4131602 Fax: 01 4137516 Ciekawe czy bedzie w wer .Niemieckiej.Polska wersja ?. W Niemczech ocenia PEGI wiec z tego maila wynika ze tak, choc nikt ci na 100% nie powie. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) W Niemczech ocenia USK:) Nie wiem jak to wygląda u Sony, bo wszystkie gry mam zakupione w PL, ale niemiecki Alan Wake dla przykładu ma język polski. Edytowane 21 października 2011 przez K@t Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Ciekawe czy bedzie w wer .Niemieckiej.Polska wersja ?. Sam sie zastsnawiam. Napisze ci w dniu premiery, a jak dobrze pojdzie to moze nawet dzien wczesniej. Edytowane 21 października 2011 przez saptis Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 http://www.1up.com/features/mapping-uncharted-3-drake-deception Bardzo fajny (i dosyć długi) artykuł o początkach serii Uncharted oraz o tworzeniu trzeciej części. Można się dowiedzieć między innymi tego, że na 3 dni przed wysłaniem skończonego Uncharted 3 do Sony odkryli, że gra jest zepsuta Jest też filmik pokazujący jak Uncharted miało wyglądać na początku, oraz wczesna wersja trailera zapowiadającego Uncharted 3. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Elena przed u1 i potem . Tez troche sie zmienila Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ktoś wie czy w U3 można wybrać jak w dwójce, combo audio eng. + napisy PL ? Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Raczej tak choć głowy nie dam Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Elena przed u1 i potem . Tez troche sie zmienila Zrobiła sobie usta. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ktoś wie czy w U3 można wybrać jak w dwójce, combo audio eng. + napisy PL ? Na bank będzie można. Wszystkie źródła podają, że wybór wersji językowej będzie wyglądał identycznie jak w dwójce i nie widzę powodu, by miało być inaczej. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ktoś wie czy w U3 można wybrać jak w dwójce, combo audio eng. + napisy PL ? Na bank będzie można. Wszystkie źródła podają, że wybór wersji językowej będzie wyglądał identycznie jak w dwójce i nie widzę powodu, by miało być inaczej. Sony teraz walczy z "ściaganiem gier z angli" które zalewają polski rynek (gra treścią sie nie różniła i zawartością a była często dostępna przed Polską premierą i byłą zazwyczaj tańsza) dlatego wersja uk nie bedzie miala polskiego języka i napisów (bynajmniej na tą chwilę). Edytowane 22 października 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Podobno niektóre europejskie (i w sumie amerykańskie też) już sprzedają U3! :o http://playstationfa...s-leaked-early/ Mam nadzieję, że empik (albo i inne sklepy) też się wykruszy i nie będziemy musieli czekać na oficjalną premierę (marzy mi się, żeby dostać U3 już 28. października) . Edytowane 22 października 2011 przez MBeniek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi