schabek 5 334 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (pipi) po coś wstawial to foto. Miałem sie nie napinac na dostanie gry przed premiera i (pipi) trafił to postanowienie ;/ Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 A ja wstawie kolejne Preordery już są ja kupiłem w Empiku dla pierścienia Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 A ja wstawie kolejne Preordery już są ja kupiłem w Empiku dla pierścienia To ten pierścień odrazu ci dali do łapy? szkoda że niebieskie pudełko Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 A powiedzieli Ci że do odbioru gierka dopiero 2.11 czy zaprosili cię wcześniej? I to pudełko dostaniesz już na zawsze czy oddajesz po wydaniu Ci gry? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Pierścień był w pudełku. Szczerze mówiąc sami nic nie wiedzieli. Na pudełku pisze by po odbiór gry przyjść z paragonem i kuponem rabatowym, o dziwo w pudełku żadnego kuponu nie było, za to jakaś naklejka z kodem kreskowym, jeśli to jest ten rabat to możliwe że pudełko zabierają :confused: cena: 19,99 Edytowane 22 października 2011 przez Dobos Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Jaka cena? E: Dzięki :] Więc w sumie sobie można pierścień kupić za 20 dychy i potem gry już nie brać ;] E2: No to tym bardziej xD Jak by dawali ringa'a i ES Edytowane 22 października 2011 przez Kyo Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Dokładnie i też tak zrobię noi edycja specjalna do tego ma się rozumieć Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 O dziwo na pudełku nic nie pisze że zniżka obowiązuje tylko na edycję zwykłą. Możliwe że Specjalna będzie kosztować 229-239 w salonie a wtedy z rabatem wyjdzie taniej niż obecnie w Empik.com Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Naklejke w media tez daja do preordera? mysle nad zakupem naklejki a gre mam gdzies Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Naklejke w media tez daja do preordera? mysle nad zakupem naklejki a gre mam gdzies tak naklejke dostaniesz już nawet dzisiaj jak kupisz cena 19,90 w MM Chorzów Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Pierścień był w pudełku. Szczerze mówiąc sami nic nie wiedzieli. Na pudełku pisze by po odbiór gry przyjść z paragonem i kuponem rabatowym, o dziwo w pudełku żadnego kuponu nie było, za to jakaś naklejka z kodem kreskowym, jeśli to jest ten rabat to możliwe że pudełko zabierają :confused: cena: 19,99 Jakie wykonanie tego pierścienia i rzemyka? Jest to dosyć akceptowalne? Warto wziąć? Bo w sumie kupiłbym za te 20zł, zabrał pudełko i wisiorek a pre-order olał, bo mam już w empik.com. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Rzemyk jak rzemyk, pierścień wygląda na zrobiony z solidnego metalu, podobno to ten sam co w kolekcjonerce za 500zł więc chińska tandeta to nie jest Cytuj
zagul 326 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja byłem u siebie i oczywiście nie mieli Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Myslalem, ze to Uncharted bedzie mial ciezko z Batmanem o miano gry roku. Jednak po tym filmiku (zmontowany trailer, uwaga na spoilery): http://www.youtube.com/watch?v=Huvn3yBrEP8 juz wiem, ze to Batman bedzie mial ciezko z Uncharted . A to kolejny filmik (chapter 3, uwaga na DUZE spoilery): youtube.com/watch?v=qsHogr81J1k Uncharted3 GAME OF THE YEAR 2011 bez dwoch zdan . Radze nie ogladac, ja zawsze ogladam, bo nie umiem sie powstrzymac. W ten sposob jeszcze bardziej nakrecam sie na gre i nigdy mi to jakos nie zapsulo zabawy. Edytowane 23 października 2011 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) WTFx3. Kolejna dycha dla U3: http://playstationed...l-sweden-uncharted-3-review-arrives-and-gets-highest-grade/ i dycha dla nowej Zeldy od Edge lol. Dawno nie widzialem tak zazartej bitwy o gre roku, Batman vs Uncharted vs Zelda. Masakra, niech podziela nagrode na trzy, to bedzie najbardziej fair . Ktokolwiek bedzie "przegranym", polegnie w zacietej walce z godnym przeciwnikiem, bo zawazyc moze 0.1 roznicy. Trzej krolowie nadeszli, ups za bardzo z Biblia sie kojarzy . Edytowane 23 października 2011 przez Gość Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Wgl śmiesznie dla mnie z tymi preorderami ale... Pierścień tak czy inaczej będę miał bo jak tak duża kolekcjonerka stanieje tak do 300 stow to ja kupię, a ta naklejka... No fajnie ale nie wiem czy nie szkoda będzie mi pleja tak obkleic.. Nawet takim dziełem Edytowane 23 października 2011 przez schab0795 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jak myślicie czy Sony Poland ma coś wspólnego z tym że w TVP przez ostatnie 4 weekendy leciały przygody Indiany Jonesa ? Nie zdziwiłbym się gdyby w ten sposób nakręcali na zainteresowanie się Uncharted, chociaż brakuje wyraźnego przesłania w mediach że coś łączy te serie Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Wątpię żeby TVP reklamowała czy zachęcała do gier wideo. Uncharted to nie Anioł Pański. Pewnie zwykły przypadek. Założę się że mało kto tam u nich wie nawet że ta gierka wychodzi Jedynie Ziemiec ciągle o tym gada... on to w ogóle pieprzy jak poparzony. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jak myślicie czy Sony Poland ma coś wspólnego z tym że w TVP przez ostatnie 4 weekendy leciały przygody Indiany Jonesa ? Taki proceder nie był by dziwny, pod warunkiem że przed i po filmach puszczali by reklamy Uncharted 3 Zbieg okoliczności, TVP lubi co jakiś czas powtarzać różne serie (IJ, 007). Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Dzięki za odpowiedź, poczekam chętnie do roku. a nie lepiej poczekac ze dwa tygodnie? gra stanieje do 160, kupujesz, przechodzisz, sprzedajesz za podobna kwote. mija rok, kupujesz platynke i ciorasz dalej. W moim wypadku nie sprzedaje takich gier. Kiedyś jeszcze przyjdzie czas by ponownie zagrać. A jeśli chodzi o Uncharted 3 to jestem cierpliwy, mam inne priorytety. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Mam mega rozterkę czy kupować U3 na premiere... Hajs w sumie bym miał, ale jeszcze inne gierki bym podłyncił, np fifę bo to jednak zakup na dłużej. I teraz nie wiem.. ale mam straszne parcie na to żeby JUŻ poznać tą grę, a nie czekać na jakąś platynę czy używkę czy coś.. Forumku, argumenty proszę sensowne i kupuje ;p Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Chcesz sensowny argument? Obejrzyj sobie Launch Trailer ;] jest lepszy niż jakiekolwiek słowa: http://www.youtube.com/watch?v=dJuyv_ckh98 Btw czytaliście może recenzję w nowym PSX? Zmartwiło mnie trochę podsumowanie a konkretnie jedno zdanie: "Chloe jest zdecydowanie za mało i nie jest już tak uwodzicielska..." Jeżeli to prawda to szkoda ale tak coś przeczuwałem po trailerach, że w Trójce zejdzie na dalszy plan. Edytowane 23 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Heh, w sklepiku w moim mieście Uncharted 3 powinno być już w ten czwartek Mam taką nadzieję, bo nie mogę się doczekać aż odpalę singla Chyba się przejdę do szpitala i poproszę żeby mi podali narkozę i wybudzili w czwartek. 4 dni zlecą w mrugnięciu oka Słupek, odnośnie tego drugiego spoilera: Chloe nie może być uwodzicielska, bo przecież Nate wybrał Elenę więc ona się nie miesza Edytowane 23 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Byłem w Empiku, dostali dwa egzemplarze z pierścieniem, ale Pani ZAGWARANTOWAŁA, że prędzej jak 2 listopada, gra nie będzie wystawiona, także podziękowałem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Heh, w sklepiku w moim mieście Uncharted 3 powinno być już w ten czwartek Mam taką nadzieję, bo nie mogę się doczekać aż odpalę singla Chyba się przejdę do szpitala i poproszę żeby mi podali narkozę i wybudzili w czwartek. 4 dni zlecą w mrugnięciu oka Słupek, odnośnie tego drugiego spoilera: Chloe nie może być uwodzicielska, bo przecież Nate wybrał Elenę więc ona się nie miesza Polecam sposób Cartmana - zamrożenie się ;p Gorzej tylko jak nie na premierę U3 a premierę Uncharted 15 się obudzisz ;] A tak serio niezłe jaja będą jak w czwartek/piątek będzie można wyrwać już U3 choć cholera wie jak z Empikiem. Tak czy siak mam jakiś tydzień na skończenie Batmana i przypomnienie sobie/ponowne zaliczenie U1 i U2... Najwyżej z pracy będzie trzeba się zwolnić A co do spoilera wiem, wiem no ale wiesz zawsze mogłaby namawiać Drake na jakiś skok w bok. Pasuje do jej charakteru ;p ale bardziej mi chodziło o to, że podobno jest jej za mało. Aleeee chociaż w multi mogę grać nią non top Edytowane 23 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi