Gość Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Sa kolejne filmiki na youtube, chapter 1 i 2, trzeci podalem wczesniej, ale radze nie ogladac . Jutro wysyp recenzji . Cytuj
K@t 116 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 To ja na wszelki wypadek radzę uważać, żeby (świadomie, bądź nie) nie sypać nieoznaczonymi spoilerami, bo zabiję Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Na pewno nie będę trailera oglądał ; Jakiś tam gejmplej widziałem co na targach pokazywali kiedyś tam gdzieś tam, i wystarczy. Wiem, że będę zadowolony, więc nie czuję potrzeby spoilowania sobie Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Sa kolejne filmiki na youtube, chapter 1 i 2, trzeci podalem wczesniej, ale radze nie ogladac . Jutro wysyp recenzji . nie wiem ale nie moge znalezc nigdzie tego walkthrough z poczatkowych chapterow.... podalbys? Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Oczywiscie to nie sa cale chaptery, tylko ich kawalki: Chapter 1: youtube.com/watch?v=SAFTrOp6Ibo Chapter 2: youtube.com/watch?v=HFjIw9xmt9E Chapter 3: youtube.com/watch?v=htvQC6mwIAY Radze jednak nie ogladac, za duzo spoilerow . Lepiej zobacz tylko trailer, ktory podalem strone wczesniej . Edytowane 23 października 2011 przez Gość Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Kupiłem dzisiaj pre-order pack z Empiku dla wisiorka. W środku jest naklejka z jakimś kodem kreskowym i mam paragon. Jak jest ktoś z Gdańska, albo okolic to za piwo mogę mu oddać ten kod i paragon i sobie kupi te 20zł taniej grę w dzień premiery w Empiku. Ja nie potrzebuję, bo mam zamówioną kolekcjonerkę z empik.com. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Sa kolejne filmiki na youtube, chapter 1 i 2, trzeci podalem wczesniej, ale radze nie ogladac . Jutro wysyp recenzji . To jest prze bez sens. Najlepiej w ogóle obejrzeć wszystkie chaptery na yt, po co w ogóle kupować gre? 3 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja tam juz nic nie ogladam... ograniczylem sie do kilku trailerow i wczesniejszych gameplay'ow, chapterow juz nie ogladam 1 Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja się zatrzymałem na trailerze z GC i nic więcej nie oglądam. Wiedzcie że wszelkie nieoznakowane spoilery będa ostro karane (w tym gify wrzucone luzem). Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Sa kolejne filmiki na youtube, chapter 1 i 2, trzeci podalem wczesniej, ale radze nie ogladac . Jutro wysyp recenzji . To jest prze bez sens. Najlepiej w ogóle obejrzeć wszystkie chaptery na yt, po co w ogóle kupować gre? Wiem, ale kazdy jest inny. Ja jak juz sie napale na jakas gre to nie moge sie powstrzymac . Pamietam jak kasete z E3 z nagraniem Perfect Darka64 ogladalismy z kumplem chyba ze 100 razy . Obiecuje, ze wiecej juz nie ogladam . Kiedys to wogole byly czasy, zawsze jak wychodzil jakis mega hit to czekalem na kumpla albo on na mnie i pierwszy moment z gra przezywalismy razem. Troche to smieszne, ale za bajtla gra czasem lezala pare godzin i czekala na swoj pierwszy raz . Edytowane 23 października 2011 przez Gość Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja tak samo już nic nie oglądam. Obejrzałem tylko te materiały, które ND chciało pokazać zapewne ograniczając spoilery do minimum. Druga sprawa: Uncharted 3 na "speedrunie" można ukończyć w 3h 8m. Uncharted 2 na speedrunie ponoć da się przejść w 2 godziny. http://playstationfans.com/playstation-3/uncharted-3-can-be-beaten-in-3-3-hours-more-details/ Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Poczatek gry BEZNADZIEJA co to (pipi)..a jest HEAVY RAIN ???????? Kurwa, zachowaj dla siebie te wiadomości. Chodzi mi o sterowanie a nie wydarzenia .Luzik. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) No jeśli porównujesz początek gry do HR to raczej nie trzeba być Nostradamusem żeby przewidzieć jaka sekwencja czeka nas na dzień dobry. Dostałem pierwsze ostrzeżenie żeby nie wchodzić do tego tematu przed ukończeniem fabuły. Lepiej żebym słuchał swego mózgu. E: ten Oskar_pl przysłał mi PMke zatytułowana U3. I tak jej nie odczytam i wam radzę tez uważać, (pipi) wie co jest w tej wiadomości :o Edytowane 23 października 2011 przez schab0795 1 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 nie gralem w HR wiec nic nie strace Btw ukonczenie u3 zajmuje 3h U2 zajmuje 2h najdluzej chyba zajmuje ukonczenie U1 bo to najbardziej zbugowane scierwo na ps3 Crushing bedzie patchowany bo testerzy doniesli ze gra jest nie do ukonczenia na crushing 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ok, tak czy siak daję sobie spokój z wchodzeniem do tematu do czasu premiery, bo niedługo zrobi się tu pole minowe. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 No jeśli porównujesz początek gry do HR to raczej nie trzeba być Nostradamusem żeby przewidzieć jaka sekwencja czeka nas na dzień dobry. Dostałem pierwsze ostrzeżenie żeby nie wchodzić do tego tematu przed ukończeniem fabuły. Lepiej żebym słuchał swego mózgu. E: ten Oskar_pl przysłał mi PMke zatytułowana U3. I tak jej nie odczytam i wam radzę tez uważać, (pipi) wie co jest w tej wiadomości :o Wyslalem ci wyjasnienie tego co napisalem o sterowaniu !!!!!!!!!!!! .A nie Fabule gry.Przeczytaj i nie panikuj!. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 szpic - 3 sprawy: 1. Napisałem o tych czasach wyżej. 2. Nic nie będzie patchowane bo poprawili to w czasie tworzenia gry. 3. Uncharted 1 to najbardziej zabugowane ścierwo? Ty coś bierzesz? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Recenzja z BeingNerdy - 10 "Uncharted 3: Drake’s Deception is perhaps the greatest game of our generation. There’s simply no other game on the market that comes even close to this masterpiece." http://beingnerdy.co...eception-review Podobają mi się te słowa EDGE dał 9 (dobry wynik, bo oni prawie zawsze exy na PS3 oceniają niżej niż inni [Killzone 3 - 7, inFamous 2 - 6]) Edytowane 24 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Jak czytam recke w nowym PSX Ex. to wiem jedno,wrócą cudowne chwile z U2,że nie chce się kończyć gry,chce się żyć w tym świecie i dalej poznawać historię,ostatni raz coś takiego miałem przy MGS3,myślałem że stary się robię a po prostu nie było tak dobrych gier 2 Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dla mnie jedyna seria gry do której sie wraca i wraca,mimo ze znamy juz wątek fabularny:) Cytuj
popeqPL 21 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Jest recenzja z IGN, co tu gadać Panowie i Panie .... Giera tej generacji się zapowiada, takich ocen dawno nie widziałem (nigdy?) Dyszki od dołu do góry Edytowane 24 października 2011 przez popeqPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dziękuję, dobranoc. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ostatnio kiedy dali dychę to było chyba GTA IV Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ogolnie nastapil wysyp ocen. Licze, ze w tym tygodniu otrzymam U3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Game trailes : NIE RADZE OGLADAC. OGROMNA ILOSC NIEPOKAZYWANYCH WCZESNIEJ SCEN. oceny : grafika 9.8 fabula 9.8 design 9.5 gameplay 9.1 Koncowa : 9.5 Polygamia -> 4/5 lub 8/10 jak ktos woli ich zdaniem gra zawodzi. Pierwsze pare godzin gry jest nudne. Ogólnie 3 jest prawie tak slaba jak 1 Edytowane 24 października 2011 przez szpic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi