K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) A to nie jest przypadkiem mapka z coopa? Edytowane 10 listopada 2011 przez K@t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Nie, w coopie nie ma takiej lokacji. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Czyli pewnie wrzucą ja z DLC, chyba że stwierdzili po prostu, że mapka nie sprawdza się w praniu. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Zapewne będzie dodana w DLC A jako początek tej mapy chcę sekcję z dwiema łodziami płynącymi obok siebie (tak jak z metrem w Londynie). Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Okręt jest przegięciem. 150 przeciwników i zmuszanie do strzelania w sytuacji gdy Drake strzelać nie potrafi. Chyba im już zbrakło pomysłów na wydłużenie czasu gry... 2 Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Skoro U3 się tak dobrze sprzedaje a ponoć lepiej niż 1 i 2 to prawdopodobnie zagramy za 2 lata w U4! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Okręt jest przegięciem. 150 przeciwników i zmuszanie do strzelania w sytuacji gdy Drake strzelać nie potrafi. Chyba im już zbrakło pomysłów na wydłużenie czasu gry... Bez urazy ale to już jest pieprzenie dla pieprzenia to co teraz piszesz. Nic z tego nie ima się prawdy. By the way. My god :wub: Edytowane 10 listopada 2011 przez Voytec 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W dwojce lepiej wygladala ;P Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Chloe widać, że w tej grze jest wrzucona na siłę, poza tym jej wątek szybko się ucina. Na szczęście nie ma co płakać, teraz nr 1 jest Selina Kyle. 1 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Catwoman owszem zajefajna, ale to IMO Chloe jest najlepsza laska w grach tej generacji. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 BTW My god :wub: :rofl2: A tak na serio, to też jestem bardziej za tą Chloe z U2: Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Bez urazy ale to już jest pieprzenie dla pieprzenia to co teraz piszesz. Nic z tego nie ima się prawdy. Dokładnie co nie ima się prawdy? To, ze praktycznie od Syrii non stop tylko shoot, shoot? Czy to, że nie ma ich 150? W tym aspekcie 3 jest dokładnie tak jak pierwsza część gdzie strzelania było zdecydowanie za dużo. Tu ten błąd powtórzono z tymi samymi w(pipi)iającymi momentami kiedy skaczą Ci na plecy praktycznie tonami.W Among Tieves wyważono to doskonale. Edytowane 10 listopada 2011 przez da$io 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Najgorzej jak leci taki opancerzony koleżka ze strzelbą, rzucasz mu granat pod nogi, ten nic sobie z tego nie robi i napiera dalej, karabiny też są słabe. Pozostaje snajperka, albo ten rewolwer z lunetą tau coś tam, a i tak najlepszą opcją jest walka wręcz, banalna i 100% skuteczna, pod warunkiem, że nikt nie strzela gdzieś z boku. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Bez urazy ale to już jest pieprzenie dla pieprzenia to co teraz piszesz. Nic z tego nie ima się prawdy. Dokładnie co nie ima się prawdy? To, ze praktycznie od Syrii non stop tylko shoot, shoot? Czy to, że nie ma ich 150? W tym aspekcie 3 jest dokładnie tak jak pierwsza część gdzie strzelania było zdecydowanie za dużo. Tu ten błąd powtórzono z tymi samymi w(pipi)iającymi momentami kiedy skaczą Ci na plecy praktycznie tonami. Sorry, ale chyba mamy dwie różne wersje U3. W U3 jest zdecydowanie mniej strzelanin niż w U2 (nie wspominając już o jedynce). Jak dla mnie to właśnie w U3 jest idealna proporcja między strzelaniem a eksploracją, zagadkami, akcjami itp. No ale masz rację, np. w takim Jemen (który dzieje się po Syrii) faktycznie tylko shoot i shoot . Edytowane 10 listopada 2011 przez MBeniek 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Bez urazy ale to już jest pieprzenie dla pieprzenia to co teraz piszesz. Nic z tego nie ima się prawdy. Dokładnie co nie ima się prawdy? To, ze praktycznie od Syrii non stop tylko shoot, shoot? Czy to, że nie ma ich 150? W tym aspekcie 3 jest dokładnie tak jak pierwsza część gdzie strzelania było zdecydowanie za dużo. Tu ten błąd powtórzono z tymi samymi w(pipi)iającymi momentami kiedy skaczą Ci na plecy praktycznie tonami.W Among Tieves wyważono to doskonale. W U3 jest mniej strzelania niz w U2 ale chvj, dalej jest zle. Dla innych z kolei jest za duzo zagadek. A co do wyskakiwania na plecy to widze, ze jak jest jakikolwiek progres z podniesieniem poziomu to lament od razu, bo sekcje strzelane nie sa samograjem. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Kwestia gustu czy to się podoba czy tamto. Jeżeli poprzez podniesienie poziomu rozumiesz tabuny przeciwników atakujących ze wszystkich stron to ja chyba mam inne ambicje growe. Tak jak wspomniałem mnie trzecia cześć rozczarowała. Jednak jak zauważyłeś nie jadę po tych którym się gra podoba a piszę o swoim punkcie widzenia. Jak na ambicję Uncharted do growego Indiany Jones'a to jednak nie tak to powinno wyglądać. Rzekłem. Wojen nie wywołuję, tylko dyskusje. 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 No w U3 to już widzę wszystko jest złe. Za dużo strzelania, za mało strzelania, za dużo zagadek, za mało zagadek, postać wtapia się w podłogę, brzydka Chloe, kiepskie celowanie, zbyt łatwo, zbyt trudno, ślamazarne otwarcie, zbyt mała spójność, Among Thieves było pierwsze. Moge jeszcze długo wymieniać, ten temat to istna skarbnica złotych myśli 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Odbiegając od tematu jaka to kampania w U3 jest "ZŁA"... teraz mi się dopiero przypomniało, że w pudełku U3 mieliśmy dostać kod do wcześniejszej bety Starhawk, tylko że ja go nie dostałem. Ten bonus dotyczył tylko edycji limitowanej czy może chodziło tylko o US?? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W pudełkach dostali tylko amerykanie, a "reszta" ma podobno dostać za jakiś czas mailowo. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Ci co narzekaja na poziom trudnosci w crushingu: polecam przejsc w 2 osoby coopa przygodowego na hard. Bedziecie usatysfakcjonowani Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Ja właśnie miałem napisać, że coop to razem ze swoją mini fabuła i poziomem trudności to teraz taka druga kampania. Aż warto zebrać dwóch znajomych i odpalić sobie kolejno wszystkie scenariusze - nie wiem czy nie zajmą nawet dłużej niż sam singiel, zwłaszcza jeśli faktycznie chce się w 100% zaliczyć wszystkie. Edytowane 10 listopada 2011 przez K@t Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) Dziwi mnie, że piszecie, że w Trójce jest mniej strzelania. Może do połowy gry faktycznie tak jest ale od Portu zaczyna się Wietnam. Strzelanie powraca z podwójną siłą heh, a wspomniany Port to już w ogóle przypomina Hordę ;p Według mnie plus-minus strzelania jest tyle samo co w U2, różnica polega na innym rozłożeniu jego. Stąd wrażenie, że w U3 jest mniej jego. Choć tak samo dziwią mnie opinie, że U3 jest łatwiejszy od U2. U2 też zacząłem od razu na hardzie i nie miałem żadnych problemów (oprócz "final bossa") to samo crushing. Z kolei w U3 miałem dobre kilka momentów które powtarzałem parę razy (nawet fucki leciały więc... ;p). Imo U3 zdecydowanie bliżej do U1 jeżeli chodzi o poziom trudności. Edytowane 11 listopada 2011 przez SłupekPL 1 Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) wczoraj, po raz pierwszy odpalilem swoja kopie U3(edycja specjalna), gdzie juz na poczatku zostalem zaskoczony, jak plynnie cut-scenki przechodza w tryb gry. nawet znajomi to skomentowali(user'zy PC), stalem i czekalem, kiedy owa sie skonczy, tymczasem juz dawno mialem pelna kontrole na Drake'iem. miodzio... az mi szkoda, bo weekend nadchodzi i trzeba sie spotkac z mloda Edytowane 11 listopada 2011 przez 4 mE Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Ja skończyłem wczoraj (11h na hard) i podobnie jak da$io jestem rozczarowany tą częścią. Poczynając od nieszczęsnego strzelania, a na niezapierających dech w piersiach miejscówkach kończąc. W całej grze tylko jedna wywołała u mnie opad szczeny i był to las razem z zamkiem. Nie zrozumcie mnie źle, praktycznie wszystkie miejscówki są piekne, ale Yemen rozczarowuje (jak dla mnie niewykorzystany potencjał w widokach) i niestety cała akcja na pystyni wraz z finałem w Atlantydzie. Z całą pewnością jest to najładniejsza gra na chlebak (minimalnie przed U2), ale niestety nie rzuciła mnie na kolana. Wiele osób pisało że od połowy do końca jest cudownie, niestety nie udało mi się tego doznać. Nie wiem może przy podejściu na Crushing'u zmienię zdanie. W serii najlepszy wciąż pozostaje Nepal z U2. Co innego jeżeli chodzi o skrypty, bo tutaj U3 serwuje nam kilka razy "akcje z hotelu". W ogólnym rozrachunku mój raning wygląda tak: U1>U2>U3. 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) Dziwi mnie, że piszecie, że w Trójce jest mniej strzelania. Bo suma sumarum jest mniej. Przechodzę sobie dla przypomnienia Drake's Fortune i tam jest masakra pod tym względem. Przecież niemal każde starcie to kolejne fale wrogów respujące się ze wszystkich możliwych stron. W dwójce było lepiej pod tym względem, ale i tak mieliśmy starcia niemal co krok. Owszem, w drugiej połowie Uncharted 3 jest ich sporo, ale są o wiele krótsze niż chociażby w jedynce. Nadrabiają za to przesadną celnością wrogów, no ale cóż. W ostatnich chapterach Drake's Deception brakuje mi jakiejś spokojniejszej zagadki która by rozładowała tempo, ale koniec końców te fragmenty i tak uważam za świetne. Edytowane 11 listopada 2011 przez K@t Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi