Gość Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 W hordzie można sobie nieźle naboostować profil. Po dwóch, kiepskich rozgrywkach wbiłem 10 lvl i zarobiłem masę stuffu. Grinderom polecam Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 Uuuu, skończyłem dziś Crushing i jakież było moje zaskoczenie (niekoniecznie pozytywne) gdy nagle zobaczyłem napisy końcowe. Nawet te momenty, na które tak psioczyłem okazały się do zrobienia w try miga. Zdecydowanie najłatwiejszy Crushing z całej serii. Jedynka była najtrudniejsza, ale czemu tu się dziwić kiedy w trójce leci się przez całą grę z masą granatów, granatników czy RPG. Teraz pobawię się w platynowanie, ale do gry zdecydowanie wrócę za jakiś czas. Ot tak by doświadczyć raz jeszcze tych świetnych momentów jak strzelanina w burzy piaskowej, filmowe pościgi i ucieczki, wpakowanie kolesiowi prochu z SAS'a prosto na ryj czy mega akcja z samolotem . Świetna gra, świetne motywy, świetne wykorzystanie pomysłu. Teraz liczę na Drake'a w...Atlantis? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 (edytowane) [ spoiler] w środku wstawiasz tekst (tylko w pierwszym nawiasie usuń spację, musiałem tak zrobi bo byś nie zobaczył tego a...ramkę spojlera ) _________________________ teraz multi ogrywam. Jak to jest , nie ma sie wielkich szans z tymi początkowymi giwerami czy ja jestem az taka lama? bo wpadam na gości z levelami 50 + i mnie łoją ze ho ho piłuje sobie level grając w "hordę", wkręciłem się Ok próba generalna: ble ble ble Dzięki Orson. Co do multi w starciu z lv 50+ w zasadzie nie opłaca używać się niczego poza niesławnym FAL'em SS (szczególnie wyposażonym mod "Fast Reload"): - 4 strzały w klatę, 3 w głowę = frag - 7 strzałów w niecałe 2 sekundy. - broń kopie niemiłosiernie ale jak już opanujesz celowanie na średnim i bliskim dystansie jest niepokonana KOMPLETNA BZDURA. Kolejne przegięcie to kickback Quick Boom - i tutaj też w zasadzie nie opłaca się używać niczego innego. Nie chcę mi się tu rozpisywać więc powtórnie polecę tylko ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=lpa78-aXt-o&feature=g-all-c&context=G251ade4FAAAAAAAACAA Generalnie inwestuj w boostery: Fleet Foot, Cloaked, Explosive Expert - w zależności od obranego przez ciebie stylu gry, Bargain, Team Safe oraz w mody "Fast Reload" dla M9 czy innego wybranego przez ciebie karabinu. Uwaga: Musisz to robić w trybach współzawodnictwa. Ps Dzięki za edycje Square. - motyw pustyni Tylko proszę Cię, nie licz tego jako plus, bo pustynia to największy minus tej gry. Dlaczego ? Bo nie został w ogóle wykorzystany potencjał tej lokacji. Jeżeli pójdziesz nie w tą stronę co trzeba to Drake automatycznie zawraca, a można było wstawić ciekawe rzeczy, wystarczyło poczytać ten temat. Ja zawiodłem się na pustynii najbardziej (nie licząc systemu strzelania). Eeee, no ale czego ty się spodziewałeś sandboxa? Za pierwszym podejściem w ogóle nie zawracałem sobie głowy szukaniem dziury w całym tylko podążałem niejako po sznurku. - poczucie wyobcowania, - uczucie słabnięcia i walki z samym sobą, - fatamorgana (Sully, głosy, oaza), - motyw kręcenia się w kółko Wszystko to dostaliśmy. No i najważniejsze - trza było nic nie pić po motywie ze statkiem Pewnie, mogliśmy dostać nieco więcej fatamorgany, Ali Babę i 40 rozbójników itp.- ale, porównaj to sobie do sekwencji "dwójce" przed dotarciem do tybetańskiej wioski. (jeden krótki filmik) Jeśli widziałeś choćby jeden dobry film z motywem pustyni - wiesz że tu dostałeś prawie to samo. Chciałeś chyba napisać że motyw pustyni był świetny, ale stanowczo za krótki. Zresztą jak napisał to Kali dalsze rozwijanie tego wątku mogło by wzbudzić poczucie znużenia lub irytacji... Edytowane 3 stycznia 2012 przez Square Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=wi9Y-UESPTM&context=C3b45327ADOEgsToPDskIsYhHhCdK5k3kIujkoLaU2 Mój pierwszy filmik stworzony. No i ładny meczyk się udało zagrać. Edytowane 5 stycznia 2012 przez bolek456 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) Pięknie... naprawdę pięknie Zainspirowałeś mnie więc wrzucę swoje 30:2 na Pasie startowym Edytowane 8 stycznia 2012 przez Square Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 anczarded3 kupiony z UK będzie miał do wyboru polski dubbing i napisy? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ktoś pamiętał że pisał że ma z uk i nie było pl Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ab-u3I5v2H8&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=IJTSJkZk4Rg&feature=channel_video_title Edytowane 10 stycznia 2012 przez zalef88 2 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 te niektóre przebrania nawet ciekawe są, wszystkie za free? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) Flashback Map Pack #1 powinien wyjść 18 stycznia u nas: http://asia.playstat...onDetail/255980 Mapy: 1. Fort (deszczowy), 2. Lost City (Shamballa, zimowa sceneria), 3. Cave (teraz wiosenna), 4. Sanctuary (nocą). Dobrze, że chociaż popracowali nad tymi mapami więc nikt im nie zarzuci, że idą na łatwiznę i kopiują je bezpośrednio z U2 Edytowane 12 stycznia 2012 przez SzczurekPB 2 Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Wreszczie, dzięki za info. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Patch 1.03 już jest. http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_3_patch_103_notes/ Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 A tutaj wideo pokazujące mapki które będą w środę. :blum2: Ciekawe po ile będą. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 (edytowane) Ja już kupiłem więc mnie tylko interesuje żeby były jak najszybciej Ze screenów najlepiej prezentował się fort, zobaczę na filmiku po powrocie do domu, ale wątpię żeby coś się zmieniło. Edit: Ehh myślałem że jakiś normalny filmik z mapek a tu tylko lista w grze Co do patcha to ciekawe czemu zmienili ilość medali potrzebnych do zamiany w pająki, ale mniejsza z tym i tak tego nie użyłem ani razu. Quick Boom teraz nie będzie taki fajny, no i zobaczymy co wymyslą w balansowaniu bronii. Edytowane 13 stycznia 2012 przez Square Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 (edytowane) Ja już kupiłem więc mnie tylko interesuje żeby były jak najszybciej Ze screenów najlepiej prezentował się fort, zobaczę na filmiku po powrocie do domu, ale wątpię żeby coś się zmieniło. Edit: Ehh myślałem że jakiś normalny filmik z mapek a tu tylko lista w grze Co do patcha to ciekawe czemu zmienili ilość medali potrzebnych do zamiany w pająki, ale mniejsza z tym i tak tego nie użyłem ani razu. Quick Boom teraz nie będzie taki fajny, no i zobaczymy co wymyslą w balansowaniu bronii. 17 za "Pająki" w porównaniu do 7(!) za QB. Zmiana była oczywista - NIKT TEGO NIE UŻYWAŁ. 10 medali za QB to wciąż zbyt mało. Wystarczy używać combo Bargain lv.3 + Paid Bargain, a nadal będę miał 2-3 (czasem i 4) razy aktywowany ten kickback w 2v2v2. Koszt zostanie zmieniony do 7, a ja po prostu wymienię Team Safe na Bargain'a. -_- Fajnie że skrócili czas. Możemy unikniemy sytuacji gdzie po respawnie mieliśmy jeszcze czas na jeden szybki "QB kill", ale limit powininen być powiększony do 12. Cóż, dobre i to... Edytowane 13 stycznia 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 K/D naliczane są w każdym trybie oprócz grabieży? Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) K/D naliczane są w każdym trybie oprócz grabieży? Są naliczane tylko w Starciu drużyn, Starciu trzech drużyn i Każdy na każdego. Edytowane 14 stycznia 2012 przez Emet Cytuj
killdante 5 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 orientujecie sie czy i kiedy zostaną wprowadzone nowe dziedzictwa ? Cytuj
artur33 0 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Mozna juz odblokowac paczkowego drake?? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Mozna juz odblokowac paczkowego drake?? Paczkowego, czy pączkowego? Niestety nic takiego nie wprowadzono w patchu. Podobnie nic nie wiadomo na temat 4-go "dziedzictwa". Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 K/D naliczane są w każdym trybie oprócz grabieży? Są naliczane tylko w Starciu drużyn, Starciu trzech drużyn i Każdy na każdego. Dziś grałem tylko w Cel drużyny i K/D normalnie się nabijało w statystykach. Może coś zmienili. W Hardkorze też chyba się nalicza, jutro sprawdzę. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) Własnie zapomniałem o Hardkorze... ale w Celu drużynowym się nie nabijało (a przynajmniej do niedawna). Też jutro sprawdzę Edytowane 15 stycznia 2012 przez Emet Cytuj
MichalPoznanPL 0 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 nabija ci w statystykach jak sprawdzasz przed meczem ale nie jak wchodzisz w rankingi Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ChTZB7Baogg&feature=channel_video_titlehttp://www.youtube.com/watch?v=Y6R4cxSZF3A Edytowane 18 stycznia 2012 przez zalef88 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi