Nemesis 1 268 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Dotychczas też zaliczyłem tylko raz U3 ale pomimo faktu, że to wciąż świetna giera, to sama formuła prowadzenia akcji w Uncharted jest już wyeksploatowana. Ale zagrać trzeba, nie powiem. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Zauważyliście, że ostatnio niemal 3/4 osób w multi biega z M9. Znów coś zmienili w dmg broni? Cytuj
killdante 5 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Zauważyliście, że ostatnio niemal 3/4 osób w multi biega z M9. Znów coś zmienili w dmg broni? nie... czy ktos ma jakies info na temat przyszłego patcha ? ponoc cos duzego szykuja (tak gdzies wyczytałem,bez wiekszych szczegółow)... mnie uszczesliwia nowe dziedzictwa ktore bardziej mnie zmotywuja do gry bo ostatnio U3 "pokrywa kurz" Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Jakby dodali w końcu nowe dziedzictwo to też wrócę do gry, bo jak wbiłem max lvl to jakoś mi się odechciało i odstawiłem U3. Swoją drogą najwyższa pora na to, bo z tego co pamiętam to w U2 po chyba pól roku dodali nowe rangi. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 czy ktos ma jakies info na temat przyszłego patcha ? ponoc cos duzego szykuja (tak gdzies wyczytałem,bez wiekszych szczegółow)... mnie uszczesliwia nowe dziedzictwa ktore bardziej mnie zmotywuja do gry bo ostatnio U3 "pokrywa kurz" Z tego co wyczytałem: -2 nowe legacy -trofea w multi -nowe taunty -lepsza customizacja -łatwiejszy(inny) sposób zdobywania skarbów Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Mogliby dac jakas darmowa mape do multi bo z tego co pamietam to do trojki zadnej nie bylo, dwojka dostala jedna. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) czy ktos ma jakies info na temat przyszłego patcha ? ponoc cos duzego szykuja (tak gdzies wyczytałem,bez wiekszych szczegółow)... mnie uszczesliwia nowe dziedzictwa ktore bardziej mnie zmotywuja do gry bo ostatnio U3 "pokrywa kurz" -trofea w multi no we, serio? kurde to wreszcie będzie sens grać nie chce mi się jednak w to wierzyć ale byłoby supa Edytowane 28 czerwca 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Gość Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Ludzie, ludzie - robić crushinga! Nie wiem jaka inna seria z tych najlepszych na tą generację jest przyjemniejsza w masterowaniu. Osobiście z wielką przyjemnością wyciskałem wszystkie trzy części, a miażdżący to tak naprawde główne mięsko tej serii - jest świetnie zbalansowany, nie ma aż tak dużo akcji Rambo style i wówczas naprawde robi się filmowo i ekscytująco. Polecam spróbować wszystkim fanom, którzy zaliczają jedynie na easy bądź normalu i cieszą miche z miodności. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 dodam nieśmiało, że crushing U3, to taki hard U1... im dalej w las tym łatwiej w tej serii, ale rzeczywiście crush daje dużo satysfakcji dla tych, którzy lubią sobie pobluźnić ogrywając tytuł też polecam :] (grania w Uncharted na easy nie popieram i nie rozumiem ) Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Zalezy jak sie trafi, ja akurat ukonczylem wszystkie trzy czesci na Crushing i przyznaje, ze w trzeciej wcale latwo nie bylo - raczej nie latwiej niz w jedynce, w obydwu dalo sie odczuc wyzszy poziom trudnosci. Mozna sie czasami zaciac na grupce przeciwnikow - jedni twierdza, ze Crushing jest latwiejszy niz Hard, a inni odwrotnie - zalezy jak sie trafi w konkretnym miejscu. Hadcorowy i przesadzony byl Lazarevic z drugiej czesci - przegiecie...... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 przecież na niego jest sposób na youtubie w którym na każdym poziomie trudności można wygrać z nim bez nawet jednego draśnięcia - co więcej nie jest to żaden chamski glitch Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) W sumie to jest w pewnym sensie glitch. Postanowilem przejsc normalnie bez glitcha i sie udalo nawet na Crushing - ale bylo mega trudno, troche sie nameczylem. Pozniej przy kolejnym przechodzeniu gry (na Hard) sprobowalem tego sposobu - dobrze, ze taki jest bo boss jest przesadzony. Edytowane 28 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Lazarevic był banalny IMO. Na Hardzie za pierwszym razem zaliczyłem. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 wiem wiem to co pisze to nudy. Ale jestem w szoku. Ta gra jest wspaniała - grafiaka w 3d wygląda po prostu pięknie. Widać, że twórcy też zadbali o WOW!-momenty pierwsze wizyta w Jemenie, wejście do Cytadeli, szukanie gwiady i to wszystko w 3d. szok Przez grafikę rozumiem też klimat graficzny - kolory,m szczegóły, chęć zmiany klimatu w różnych miejscach, aż czuć gorąc, aż czuć chłód nocy, ogień, etc. Naprawdę mega wrażenie. Moja żona patrzy z boku i ma wrażenie, że ogląda film. Świetna animacja (kontekstowe akcje - Drake dotyka rękami ścian, podpiera się, itd). Do tego fantastyczny wręcz dubbing - granie w tą grę po angielsku to zbrodnia. Postaci brzmią świetnie. I na koniec of cors fabuła, pomysł na historię, ale to już szkoda mojego języka. Przy całości anczartetowa animacja czy korytarzowy charakter gry to jakieś wady srady bo gra po prostu oszałamia. 4 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 W sumie się zgadzam ale mimo wszystko przy trzeciej części można odczuć przewidywalny do bólu przebieg akcji. Przykładowo chapter rozgrywający się na statku, niby graficznie prezentuje się świetnie, motyw z na wpół zatopionym okrętem wypada bardzo fajnie, jednak te całe ucieczki Drake'a za szponów pewnej śmierci, masa skryptów i mocno liniowa fabuła powodują, że można dojść do wniosku, o którym wspomniałem kilka postów wyżej. W sumie nawet nie wiem czy chciałoby mi się przechodzić Uncharted na Vitę, serio. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Uncharted 3 to samo, poziom ciut lepszy niż Gacek. Ale kompletnie bez szału, bez startu do takiej Apokalipsy. Jedynie trailer U3 w 3D wygląda zajebiście, gra już nie. Jako ciekawostka - trailer U3 to chyba jedyny trailer w 3d na psn. MS:A też ma trailer w 3D. /Square Edytowane 7 lipca 2012 przez Square Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 trójka mi bardzo przypomina konstrukcją trzecią część Indiany Jonesa, niby każda część trylogii ND wzorowała się min. na tej serii filmów ale Oszustwo Drake'a przez te właśnie nawarstwienie skryptów i momentów w których o włos ocieramy się o śmierć i epickości to ta część jest najbardziej filmowa Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Dobra wiadomość dla lubiących trofea: w połowie sierpnia wyjdzie patch, który do DLC doda ogólnie 50 pucharków Część zmian w linku: http://www.naughtydog.com/site/post/patch_113_gameplay_fixes_part_1/ Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Czad! Mam 100% w 1 i 2. Sprzedałem 3 bo nie dawali trofek do DLC. Będzie teraz sens ponownie zaopatrzyć się w swój egzemplarz Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) No to zapowiada się wielki powrót na serwery U3. PS. Increased recoil has been added to the G-MAL. Increased recoil has been added to the G-MAL Deathmatch will now appear in round 5 instead of round 3 in Team Objective game modes Quitting out of Co-op will no longer count as a Competitive loss when signing-out/disconnecting Lab games no longer count towards the Leaderboard Death from Above medal now requires the player to be at least 2 meters off the ground Players can earn more than 1 “Here, Hold This Medal” in a match A collection of trophies have been added for each DLC pack available The TAU Sniper Pistol has been tuned so the rate of fire is up 30% and its starting ammo is now 8 not 12 The M9 blindfire accuracy has been reduced by 10% efficiency Cloaked level 3 is now immune to the effects of Disruption (it wasn’t working properly so we fixed it) Edytowane 18 lipca 2012 przez YETI Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Patch ma się pojawić 14 sierpnia. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Cieszy zmiana dla Tau, dla mnie ta broń była beznadziejna i na żadnej mapie nie potrafiłem znaleźć dla niej zastosowania. Może teraz z modem celności "szczelania na ślepo" będzie można coś zdziałać... Co do G-mala, ludzie i tak będą z niego korzystać albo przerzucą sie na FALa. xD Dziwi mnie, że tak mało ludzi korzysta z najlepszej broni w grze - AK47. Z tym cackiem czasami można zdziałać cuda. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Najwięcej osób gra z M9, przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Bez moda do szybkostrzelności ta broń jest słaba, przynajmniej ja mam takie odczucie. Zresztą, taka sama sytuacje jest z AK. Mod polepszający celność strasznie buffuje tą pukawkę. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Strasznie nudna ta gra. Do tego strasznie dzieccinna i do bólu komiksowa. Strasznie się zawiodłem. Może to głupie, ale wydaję mi się, że druga cześć była lepsza. Mogłem zainwestować w MP3. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi