Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Nudne U3 raczej nie jest. To problem, o którym już wcześniej wspomniałem, czyli wyczerpanie formuły serii. W końcu ile razy można oglądać Drake'a łapiącego się skrawka w ostatniej chwili? Do tego fabularnie mamy tak naprawdę powielenie poprzedniczek, czyli podążanie historycznym szlakiem szlakiem za największymi odkrywcami w dziejach.

A Uncharted 2 wciąż pozostaję w czołówce tej generacji, nie ma co.

Gra ukończona i zdecydowanie chciałbym podtrzymać wysoką ocenę z moich poprzednich postów. Myślę, że to co zostanie w mojej głowie na lata do przodu to lokacje. Oglądając napisy końcowe zapatrzyłem się w rysowane lokacje pojawiające się w tle.

Cmentarzysko statków, Zasypane miasto, miasto obecnie, płonące chateau, lotnisko

ta różnorodność zapada w pamięć. każda lokacja ma inny klimat, inny zapach, inną atmosferę - to naprawdę daje niesamowite wrażenie podróżowania a nie monotonii gry. Oglądając niesamowite widoki (ile ta gra ma "WOW!" miejsc to głowa mała) i świetną animację, wciągając się w fabułę i kibicując bohaterom zapomina się o wszelkich wadach. Gra mistrzowska i polecam każdemu bo to warto mieć za sobą.

Multi to oczywiście padaka i złom więc oceny się nie podejmuje. Nie podobało mi się w żadnej wersji i mogłoby go tutaj nie być.

Multi to oczywiście padaka i złom więc oceny się nie podejmuje. Nie podobało mi się w żadnej wersji i mogłoby go tutaj nie być.

n00b, pewnie grasz tylko BF3 albo CoD? ;)

A co do multi, po ostatnich zmianach mało ludzi juz gra G-mail. W bliskim starciu praktycznie nie mamy szans z AK czy M9, a przy dalszym strzelaniu odrzut broni jest znaczący. Ja mimo wszystko nadal nim gram.

n00b, pewnie grasz tylko BF3 albo CoD? ;)

w COD nie bo to też padaka, gram w BF3. Takie chaotyczne multi arkadówki jaką właśnie jest Uncharted mnie nie interesią. Wierzę, że wielu lub w to pograć, ale nawet oglądając akcje TOP OF THE WEEK człowiek mimowolnie zaczyna ziewać.... :) nudy, nudy i nudy.

niestety (albo stety) jestem z obozu ludzi, dla których pewne tytuły nigdy nie powinny mieć online, a pewne tytuły nie powinny mieć trybu story :)

Edytowane przez waldusthecyc
  • Plusik 1

No widzisz, mnie np filmiki mullti z BF3 nudzą po minucie ;)Jeszcze nie powstało takie multi co wszystkim przypasi. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do multi w U2, w ogóle mi nie podeszło przy premierze. Dopiero później jak zaczałem grać to wciągnęło mnie na maksa. Multi w U3 zostało znacznie przemodelowane, całkiem inny system poruszania się, walki zostały mocno urozmaicone i bezpośrednio przesiadka z U2 może nie podejść. Po kilku meczach jak człowiek ogarnie zmiany to zostanie w tym multi tak jak w U2. Chyba że w ogóle mu się nie podoba, jak np tobie ;)

Sam muszę wrócić do multi. Szkkoda tylko że ND dopiero teraz wypuściło kolejne dziedzictwa i trofea.

New DLC for Uncharted 3 – Stage 1

http://www.naughtydo...rted_3_stage_1/

Aż mnie zatkało, łączna cena tych pierdół w PSS to dokładnie 200 złoty.

Edytowane przez Square
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam, płytkę z grą pożyczyłem od kolegi, u niego działa bezproblemu, u mnie gra wczytuje się w nieskończoność i po wyłączeniu gry na przycisku PS konsola się

restartuje.

Obaj mamy wersje slim, ja mam podpiętą pod neta, on nie.

Nie wiem co jest nie tak, pomoże ktoś?

Edytowane przez i_am_so_lame

Patch gry czy patch konsoli ? Konsoli mam najnowszą wersję

Gra się uruchomiła, menu nowa gra poziom trudności i start

Muzyka się włączyła i kółko w prawym dolnym rogu ekranu się kręci już jakieś 3min - muzyka przestała grać.

Czy to normalne ?

Ogólnie przy tej grze konsola zwiesiła mi się jakieś 10 razy. Co nie zdarzyło się nigdy przy żadnej grze. Na razie olewam, skocze do innego kumpla zobaczyć czy u niego będzie tak samo.

Edytowane przez i_am_so_lame

Ostatnio też miałem ten problem z wczytywaniem. Nie chciała się za chiny ludowe wczytać. Ale jak się okazało bez wpływu była impreza dnia wcześniejszego i wyciąganie płyty przez kumpla tłustymi paluchami. Innymi słowy na płycie był ogromny paluch odbity grubą warstwą tłuszczu z pizzy. Płytkę wyczyściłem i już działa bez problemów. Też sprawdź czy płytka jest czysta, albo czy nie ma jakiś rys, lub innych uszkodzeń.

Właśnie płytka była upalcowana, i troszkę jest porysowana. Wyczyściłem ją i uruchomiłem. Wyglada to tak po wykasowaniu tych danych na konsole. Plyta sie uruchamia, pyta o jezyk daje j. angielski i następnie nowa gra poziom trudnosc i każe zapisać zapisuje, i zaczyna się wczytywać w prawym dolnym rogu kręci się to kółko, muzyka gra - i nic się nie dzieje. Kręci się tak 30min i ciągle nic.

• 2 tygodnie później...