Rymu 1 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Spróbowałem usunąć wszystkie pliki zostawiając tylko instalke,save z singla i patcha ale dalej jest to samo. Spróbuję jeszcze w wolnej chwili przeinstalować grę i podłączyć ją kablem do neta, a nie przez wi fi inncyh pomysłów nie mam. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Jeśli trójka jest słabsza od 2 to musi być niezłym crapem, co raczej prawdą nie jest bo kuzyn ograł obie i trójkę ocenił wyżej, 2 była nudna i słaba, jak na razie ograłem Uncharteda na Vicie i właśnie 2, i wersja na Vitę wg. mnie zmiażdżyła fabularnie 2. 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 - otwarcie - ucieczka w stronę ekranu przed ciężarówką - akcja ze śmigłowcem w Nepalu i walący się wieżowiec z nami w środku - pociąg - 2 walki ze śmigłowcem (jedna w Nepalu, druga na pociągu) - ucieczka przed czołgiem - pierwsza walka z "yeti" - pogoń za konwojem - ostatnia walka - ucieczka z walącego się miasta - postacie i relacje między nimi (Chloe, Elena, Sully, Flynn) Nudne i słabe??? 1 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Zawsze znajdzie się jakiś wyjątek potwierdzający regułę Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Jeśli trójka jest słabsza od 2 to musi być niezłym crapem, co raczej prawdą nie jest bo kuzyn ograł obie i trójkę ocenił wyżej, 2 była nudna i słaba, jak na razie ograłem Uncharteda na Vicie i właśnie 2, i wersja na Vitę wg. mnie zmiażdżyła fabularnie 2. wg mnie uncharted na vite na pewno jest ciekawsze fabularnie niz pierwszy uncharted z ps3 ale by pisac, ze miazdzy dwojke....w zyciu bym nie pomyslal ze ktokolwiek taki sie znajdzie Cytuj
BullsBlood 1 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Witam, Pobrałem sobie z ps plus uncharted 3 i chcialem zagrac w kooperacji ale musze wykupic jakis pakiet i nie wiem jaki. Czy wystarczy pakiet do 25 poziomu w trybie wieloosobowym? Chce zaznaczyc ze interseuje mnie trofeum z uknczenie trybu kooperacji. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Spróbuj odpalić w grze tryb kooperacji, gra powinna zaproponować możliwość kupna, dasz tak i przeniesie Cię do PSS do odpowiedniego wyboru. Tak mnie się wydaje. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Musisz kupic pełną kooperację - kosztuje ok. 20-23zł Cytuj
BullsBlood 1 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 ale nie ma do wyboru kooperacji jest tylko trtb wielosobowy do 25 poziomu i bez limitow poziomu Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Z poziomu gry sprawdzałeś czy bezpośrednio z psstore ? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Tez chciałem kupić co--opa do plusowej wersji i jedyne co miało w opisie kooperacja kosztowało 3zł i oczywiście po zakupie nie zadziałało . Ktoś pisał mi w statusach, że to jest jakiś błąd i nie da się dokupić działającego co-opa do plusowej wersji (mowa o polskim sklepiku). Cytuj
BullsBlood 1 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 A jesli znajomy ma gre na plycie z online pasem i gdybym mu dal pasy do mojego konta to moglby mi wbic na moim koncie ale na jego konsoli trofeum? Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 A jesli znajomy ma gre na plycie z online pasem i gdybym mu dal pasy do mojego konta to moglby mi wbic na moim koncie ale na jego konsoli trofeum? Tak, tylko kolega musi ci ten trofik zsynchronizować. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 (edytowane) Z braku laku postanowiłem pochwalić się swoimi zdolnościami fotografa. Z Uncharted 2: Z Uncharted 3: I bonus na koniec: Edytowane 16 maja 2014 przez nobodylikeyou 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Hmm, te z dwójki jakby ładniejsze. A jak robiłeś te screeny? Masz sprzęt, czy którąs aktualizacja wprowadziła taką funkcję? Pamiętam, że kiedyś Sony się chwaliło, że będzie można robić screeny i chyba tylko Wipeout posiada tą funkcję, a reszta wypaliła im na PS4. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 W multi U2&3 jest opcja cinema, gdzie można spauzować mecz w każdym momencie i ustawić kąt widzenia, kolory, filtry itp. Potem wystarczy tylko kliknąć na wybrany moment i już zdjęcie pojawia się na dysku. Co do modeli postaci, to prawda, ale tocena kustomizacji postaci dodanej w U3. TLOU niestety nie ma tej opcji. Podobne fotki mam też z MGS4, Motorstorm Pacific Rift i MGS Peace Walker. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Panowie co zawiera wersja GOTY? Już któryś raz ściagam wersję z PS Plusa i za każdym razem coś się pieprzy i nie mam już siły kolejny raz ściągać tych 40 gigabajtów i postanowiłem kupić grę w pudełku. Z tego co pamiętam to w jednym ze sklepów niedaleko mojej miejscowości była używka po pieniądzach, ale wydaje mi się, że to była wersja podstawowa. Proszę więc o opinię - brać z allegro GOTY i czekać parę dni czy jechać po używkę podstawki? Z tego co się orientuję to dodatki są do samego multi z którego ja pewnie narazie i tak nie skorzystam, a w razie czego te dodatki można dokupić na PSN'ie ale czy się opłaca? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Wersja GOTY zawiera głównie dodatki do multi: Classic Skins Pack 1-3 – 25 skórek postaci z U1 i U2, Multiplayer Accessory Pack – akcesoria z Killzone 3, Flashback Maps 1 and 2 – odświeżone mapy z U2, Drake’s Deception Map Pack – cztery nowe mapy: The Graveyeard, Old Quarter, London Streets and Oasis, Fort w kooperacji – forteca z Uncharted: Drake’s Fortune jako tryb do przygoda-kooperacja, Tryb Przetrwanie zjaw – dodatkowy tryb zabawy, Doughnut Skin Pack – skórki postaci, Rogues Skin Pack 1 and 2 – 14 skórek przeciwników Tylko biorąc używkę musisz wiedzieć, że trójka zawiera online pass więc sobie nie pograsz w multi. Oczywiście jest na PSS dostępny osobno i za darmo tryb multi w formie F2P ale z ograniczeniami lvl'a (do 15 lvl potem możesz wykupić sobie więcej) i sieciowego co-op'a. Jeśli celujesz w platynę to radzę zaopatrzyć się w nową sztukę ponieważ jak dobrze pamiętam są dwa trofea za multi. Jeden wprawdzie można zgarnąć w multi F2P ale drugi jest za kooperację (która kosztuje trochę i lepiej wyjdziesz jak zakupisz nową pudełkową wersję). Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) A sam online pass ile kosztuje? edit. dobra, widzę... 40 dychy... Edytowane 5 czerwca 2014 przez dawdi17 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 A na Allegro nówkę GOTY można dostać za 50-60zł, warto Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Pytanie pobieram u3 z PS+,musze pobierac multi i filmiki 3d zeby zagrac w SP? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Multi musisz pobrać, bo inaczej nie będziesz mógł uruchomić gry... 3d, to jak już chcesz... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Dobra, pytanko, może mądre może głupie nie wiem. Jestem w trakcie burzy piaskowej, chapter 20 i gra od jakiegoś czasu polega do napier,dalania we wszystko co się rusza, a trup ściele się gęsto. Nie jestem zbytnim fanem tego typu "rozrywek", szczególnie na padzie DualShock 3 ®. Czy gra do końca będzie tak wyglądać? Czy wymyślą może jeszcze nowy, irytujący typ przeciwnika jak w Uncharted 2? Czy mogę już gierkę wyje,bać z dysku (trochę szkoda, bo mam 90 skarbów już, no szkoda moich nerwów dla jednego srebrnego pucharka), czy jednak jest jeszcze coś warte pomęczenia się? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Jest jeszcze coś wartego "przemęczenia". Burza piaskowa to zaledwie jedna miejscówka, w tym momencie nie warto kończyć przygody. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi