Square 8 604 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=awp50IQoBAY&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=zhLVQQKfjkg&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=Ghqld3dOVM8&hd=1 Uncharted 3 Best Kills Compilation #15 Edytowane 24 lutego 2012 przez Square 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 http://www.naughtydog.com/site/post/flashback_map_pack_2_update/ Krótko: Musicie jeszcze raz ściągnąć Flashback Mappack 2. Ktoś dał ciała i w PSS EU pojawiła się starsza wersja mappacka... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Komedia, powinni im pojechać po premii. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 (edytowane) nie czujecie się wydymani w pupe z tym całym treasure hunter packiem? zero trofek, stare mapy i parę skórek Wam robi za taka kase? Edytowane 25 lutego 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Nie, bo i tak bym kupił wszystkie DLC a tak mam dużo taniej. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 nie czujecie się wydymani w pupe z tym całym treasure hunter packiem? zero trofek, stare mapy i parę skórek Wam robi za taka kase? To specjalnie dla trofek też kupuje się DLC ? debilizm... Cytuj
K@t 116 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 (edytowane) Nie, ale jednak byłby to miły prezent w jakiś sposób tłumaczący tak wysokie ceny poszczególnych DLC. Jakkolwiek świetne te stare-nowe mapy by nie były, powinny imo od początku znajdować się w grze. Każdy jedzie po Acti i CoD, ale z U3 jest w tej chwili sytuacja IDENTYCZNA. Poza tym czym też różni się taki FHC od Elite? Cena jest niższa oczywiście, ale całość koniec końców i tak dzieli graczy. Edytowane 25 lutego 2012 przez K@t Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Trofea na pewno dojdą wraz z paczkami nowych map, więc spokojnie. I tak kupił bym wszystkie dodatki z mapami multi, bo ile można grać na tych podstawowych Kupując FHC nie dość, że mam taniej to jeszcze wpadło coś do kooperacji i mnóstwo skórek do wyboru. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 http://www.naughtydo..._pack_2_update/ Krótko: Musicie jeszcze raz ściągnąć Flashback Mappack 2. Ktoś dał ciała i w PSS EU pojawiła się starsza wersja mappacka... No fajnie, że na blogu napisali to. Jakby nie mogli tej wiadomości w grze umieścić, z pewnością każdy gracz czyta ich stronę <_< Po ściągnięciu drugi raz i rozegraniu kolejnych 20-30 meczy ani razu nie trafiłem na nowe-stare mapy. 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 nie czujecie się wydymani w pupe z tym całym treasure hunter packiem? zero trofek, stare mapy i parę skórek Wam robi za taka kase? To specjalnie dla trofek też kupuje się DLC ? debilizm... dla mnie debilizmem jest płacić taka kasę za coś co już było lub za coś co nie jest mi do niczego potrzebne (złote guny czy Drake bez majtek mnie nie bawi). ogromna większość DLC dostaje trofea a tu też ich brak. już nie wspominam o tym, że nie wszystko co wyszło do U3 dostaje się za w ramach tego treasure huntera. imo dobre dymanko i cieszę się, że się powstrzymałem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 już nie wspominam o tym, że nie wszystko co wyszło do U3 dostaje się za w ramach tego treasure huntera. imo dobre dymanko i cieszę się, że się powstrzymałem. Na chwilę obecną wszystkie dodatki na PSS są wliczone w FHC, więc nie pisz nieprawdy. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 (edytowane) Wszystko co wyszło było w FHC - ja tylko się cieszę że pozbyłem się w porę konta z Fortune Hunters Club oraz samej gry. Imo zepsuli to multi. A samo FHC wygląda tak jak by trochę na siłę wciskali te wszystkie dodatki. Ktoś zapłacił i teraz muszą zapełnić garnuszek. I jeszcze inna ważna sprawa że technicznie nie zawsze te dodatki wypadają super. @Emet na poprzedniej stronie celnie zauważył że najlepsza była pierwsza beta z najlepszym balansem broni. I jak na betę była naprawdę dobrze technicznie wykonana. Chociaż w Subway też mi się dobrze grało. Edytowane 25 lutego 2012 przez Kyo Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Dostaniemy jeszcze zupełnie nowy tryb, kolejne jakieś skórki dla postaci i prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Więc nie rozumiem tego narzekania na obecne i przyszłe dlc. Wczoraj grałem ponad 2 godziny, ani razu nie trafiłem na mapy z pierwszego i drugiego dodatku. W ND nie potrafią zrobić tak prostej rzeczy jak dać możliwość oddzielenia straych map od nowych? Przecież w U2 taka możliwość była. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Innych nie mogą dać, bo już wszystkie z U2 wrzucili. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Innych nie mogą dać, bo już wszystkie z U2 wrzucili. zawsze mogą dać mirrory starych map hłehłehłe Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Dostaniemy jeszcze zupełnie nowy tryb, kolejne jakieś skórki dla postaci i prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Więc nie rozumiem tego narzekania na obecne i przyszłe dlc. Pierwotnie w FHC miały być 4 dodatki z mapami (2 ze starymi 2 z nowymi), no i jak zauważył Szczurek, wszystkie mapy z U2 już wykorzystali. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Jeszcze w zeszłym roku ND twierdzili, że pracują nad czymś "dużym". Raczej nie mieli na myśli starych mapek, czy nowego scenariusza do coopa, więc mam nadzieję że na koniec wrzucą coś naprawdę konkretnego. W ogóle szkoda że tym razem nie było żadnych specjalnych eventów, jak wczesniej z U2 (świąteczne skórki itp), ale może i w tej kwestii coś się ruszy jeszcze. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Jakkolwiek świetne te stare-nowe mapy by nie były, powinny imo od początku znajdować się w grze. No daj spokój zrobili nam 7 standardowych, nowych mapek w "uniwersum U3" + 4 stare/nowe z dlc U2 (Muzeum, Wzniesienie itp) Czyli razem 11. Wraz z 8 standardowymi mapami z U2 w formie dlc mamy aż 19 map. ;] Do tego dochodzi nam ponad 40 skinów, nowy coop adventure a wkrótce także i nowy tryb coop areny z naprawde trudnymi przeciwnikami (Dżini) a to przecież nie koniec... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Nie wiem co jest, ale gra nagle staniała i to w miejscach gdzie z reguły brali po 200zł + ... w Empiku dzisiaj widziałem za 139, natomiast w Saturnie w Poznaniu wyrwałem za 129zł. Pora nadrobić zaległości... jedno muszę przyznać... W 3D gra się za(pipi)iście. @_@ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Nie wiem co jest, ale gra nagle staniała i to w miejscach gdzie z reguły brali po 200zł + ... w Empiku dzisiaj widziałem za 139, natomiast w Saturnie w Poznaniu wyrwałem za 129zł. Pora nadrobić zaległości... jedno muszę przyznać... W 3D gra się za(pipi)iście. @_@ Jak ktoś szuka dobrej ceny w celu nadrabiania zaległosci to polecam odwiedzić EURO - po 99,99 jest U3 już od jakiegoś czasu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) jakie w grze bylo tlumaczenie napisu z pierscienia?? ...chodzi mi o polskie tlumaczenie... Edytowane 27 lutego 2012 przez Szymek_PL_ Cytuj
K@t 116 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 "Greatness from small beginnings" Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Wielkość od skromnych początków. Co do wielkości to nie jestem pewien, a co ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Pewnie sobie tatuuje pod pepkiem, zeby miec wymowke dla lasek. 7 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 W 3D gra się za(pipi)iście. @_@ Ja też byłem z początku zachwycony, ale potem czułem niedosyt. A wszystko przez tak bardzo widoczny crosstalk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi