Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie czujecie się wydymani w pupe z tym całym treasure hunter packiem? :D zero trofek, stare mapy i parę skórek Wam robi za taka kase? :P

To specjalnie dla trofek też kupuje się DLC ? :wacko: debilizm...

Opublikowano (edytowane)

Nie, ale jednak byłby to miły prezent w jakiś sposób tłumaczący tak wysokie ceny poszczególnych DLC. Jakkolwiek świetne te stare-nowe mapy by nie były, powinny imo od początku znajdować się w grze. Każdy jedzie po Acti i CoD, ale z U3 jest w tej chwili sytuacja IDENTYCZNA. Poza tym czym też różni się taki FHC od Elite? Cena jest niższa oczywiście, ale całość koniec końców i tak dzieli graczy.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Trofea na pewno dojdą wraz z paczkami nowych map, więc spokojnie.

I tak kupił bym wszystkie dodatki z mapami multi, bo ile można grać na tych podstawowych :P Kupując FHC nie dość, że mam taniej to jeszcze wpadło coś do kooperacji i mnóstwo skórek do wyboru.

Opublikowano

http://www.naughtydo..._pack_2_update/

Krótko: Musicie jeszcze raz ściągnąć Flashback Mappack 2. Ktoś dał ciała i w PSS EU pojawiła się starsza wersja mappacka...

No fajnie, że na blogu napisali to. Jakby nie mogli tej wiadomości w grze umieścić, z pewnością każdy gracz czyta ich stronę <_< Po ściągnięciu drugi raz i rozegraniu kolejnych 20-30 meczy ani razu nie trafiłem na nowe-stare mapy.

• Plusik 1
Opublikowano

nie czujecie się wydymani w pupe z tym całym treasure hunter packiem? :D zero trofek, stare mapy i parę skórek Wam robi za taka kase? :P

To specjalnie dla trofek też kupuje się DLC ? :wacko: debilizm...

dla mnie debilizmem jest płacić taka kasę za coś co już było lub za coś co nie jest mi do niczego potrzebne (złote guny czy Drake bez majtek mnie nie bawi). ogromna większość DLC dostaje trofea a tu też ich brak. już nie wspominam o tym, że nie wszystko co wyszło do U3 dostaje się za w ramach tego treasure huntera. imo dobre dymanko i cieszę się, że się powstrzymałem.

Opublikowano

już nie wspominam o tym, że nie wszystko co wyszło do U3 dostaje się za w ramach tego treasure huntera. imo dobre dymanko i cieszę się, że się powstrzymałem.

Na chwilę obecną wszystkie dodatki na PSS są wliczone w FHC, więc nie pisz nieprawdy.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko co wyszło było w FHC - ja tylko się cieszę że pozbyłem się w porę konta z Fortune Hunters Club oraz samej gry. Imo zepsuli to multi. A samo FHC wygląda tak jak by trochę na siłę wciskali te wszystkie dodatki. Ktoś zapłacił i teraz muszą zapełnić garnuszek. I jeszcze inna ważna sprawa że technicznie nie zawsze te dodatki wypadają super.

@Emet na poprzedniej stronie celnie zauważył że najlepsza była pierwsza beta z najlepszym balansem broni.

I jak na betę była naprawdę dobrze technicznie wykonana. Chociaż w Subway też mi się dobrze grało.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Dostaniemy jeszcze zupełnie nowy tryb, kolejne jakieś skórki dla postaci i prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Więc nie rozumiem tego narzekania na obecne i przyszłe dlc.

Wczoraj grałem ponad 2 godziny, ani razu nie trafiłem na mapy z pierwszego i drugiego dodatku. W ND nie potrafią zrobić tak prostej rzeczy jak dać możliwość oddzielenia straych map od nowych? Przecież w U2 taka możliwość była.

Opublikowano

Dostaniemy jeszcze zupełnie nowy tryb, kolejne jakieś skórki dla postaci i prawdopodobnie kolejną paczkę z mapami, bardzo prawdopodobne, że z nowymi. Więc nie rozumiem tego narzekania na obecne i przyszłe dlc.

Pierwotnie w FHC miały być 4 dodatki z mapami (2 ze starymi 2 z nowymi), no i jak zauważył Szczurek, wszystkie mapy z U2 już wykorzystali.

Opublikowano

Jeszcze w zeszłym roku ND twierdzili, że pracują nad czymś "dużym". Raczej nie mieli na myśli starych mapek, czy nowego scenariusza do coopa, więc mam nadzieję że na koniec wrzucą coś naprawdę konkretnego. W ogóle szkoda że tym razem nie było żadnych specjalnych eventów, jak wczesniej z U2 (świąteczne skórki itp), ale może i w tej kwestii coś się ruszy jeszcze.

Opublikowano

Jakkolwiek świetne te stare-nowe mapy by nie były, powinny imo od początku znajdować się w grze.

No daj spokój zrobili nam 7 standardowych, nowych mapek w "uniwersum U3" + 4 stare/nowe z dlc U2 (Muzeum, Wzniesienie itp) Czyli razem 11. Wraz z 8 standardowymi mapami z U2 w formie dlc mamy aż 19 map. ;] Do tego dochodzi nam ponad 40 skinów, nowy coop adventure a wkrótce także i nowy tryb coop areny z naprawde trudnymi przeciwnikami (Dżini) a to przecież nie koniec...

Opublikowano

Nie wiem co jest, ale gra nagle staniała i to w miejscach gdzie z reguły brali po 200zł + ... w Empiku dzisiaj widziałem za 139, natomiast w Saturnie w Poznaniu wyrwałem za 129zł.

Pora nadrobić zaległości... jedno muszę przyznać... W 3D gra się za(pipi)iście. @_@

Opublikowano

Nie wiem co jest, ale gra nagle staniała i to w miejscach gdzie z reguły brali po 200zł + ... w Empiku dzisiaj widziałem za 139, natomiast w Saturnie w Poznaniu wyrwałem za 129zł.

Pora nadrobić zaległości... jedno muszę przyznać... W 3D gra się za(pipi)iście. @_@

Jak ktoś szuka dobrej ceny w celu nadrabiania zaległosci to polecam odwiedzić EURO - po 99,99 jest U3 już od jakiegoś czasu.