med 1 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 O, teraz zauważyłem, że premiera w moje urodziny. Już wiem jaki prezent chcę . Wiem, że na grze się raczej nie zawiodę, ale mam nadzieję, że multi będzie trochę ciekawsyz, Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 No raczej Nie licząc Japonii, bo u nich okładka Uncharted 2 wyglądała tak: Ale gówno, kojarzy się jeszcze z ręcznie rysowanymi okładkami z NES'a. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Skany zapowiedzi z EDGE: http://www.ps3site.pl/uncharted-3-drakes-deception-w-edge/61458/#more-61458 Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Hmm... ja jednak wolę tamtą okładkę, co dodałem do poprzedniego postu. Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Ta okładka z tego linku: jest zajebista. Zresztą obie są genialne, ale wolałbym tą nieoficjalną. P.S. Ta japońska od U2 to żałosna. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 co wy z tymi okladkami, liczy sie zawartosc w srodku, a nie to co powierzchu, jaka by nie byla nie odda nam tego, co znajduje sie wewnatrz, co najwyzej moze zachecic. Oficjalna wymiata!!! jesli juz. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Kto jeszcze uwaza ze w tej czesci dostaniemy etap na statku ? Idealne środowisko do wykorzytania nowej fizyki wody Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 (edytowane) No, na tych gifach które ludzie zrobili z urywków gameplaya z trailera widać statek/ki Wygląda to na jakiś stary port. Jeśli uważnie się obejrzy filmik Behind the Scenes to tam też widać. Edytowane 10 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 (edytowane) Wrażenia z londyńskiego pokazu: http://www.gry-onlin...022.asp?ID=7235 W sumie nic nowego nie piszą (pokazywano ten sam gameplay co bodajże w grudniu - płonący budynek), no może poza tym, że U3 w Polsce będzie miał polski podtytuł, który na razie jest owiany tajemnicą. I chyba najciekawsza cześć z tej zapowiedzi (bo też mnie to w sumie zastanawiało): Wychodząc z sali, zapytałem Justina Richmonda o coś, co trapiło mnie od pewnego czasu. Jak to jest, że Drake w drodze do jakiegoś skarbu może zabić 1000 osób i nie ma o tym nawet wzmianki w linii fabularnej? Przecież to nie pasuje do tej postaci. „Jak zabijesz jedną osobę, równie dobrze możesz zabić tysiąc!”, odpowiada Justin, ironizując. „Nie, ale serio, to jest gra akcji – ja mogę spać z tą świadomością i ty też powinieneś” – dodaje. I taka racja w sumie, trzeba wiedzieć, kiedy odpuścić. Najważniejsza jest dobra zabawa. Edytowane 7 lutego 2011 przez MBeniek Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Tym razem będzie o poziomie trudności, mamonie i kilka pomniejszych szczegółach. http://www.ps3site.pl/w-uncharted-3-zarobimy-nieco-grosza/64480/#more-64480 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Z mega prostej gry robią jeszcze prostszą. Fajnie. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 (edytowane) Pojebało ich chyba... Do tej pory pamiętam jak nieświadomy grania w Uncharted 2 na najwyższym poziomie trudności pytałem się na forum czy można gdzieś zmienić poziom na wyższy. A ja jakimś wymiataczem nie jestem. Dla mnie to chyba najgorszy możliwy news jaki mógł się pojawić w związku z tą grą. Gorsza mogłaby być chyba tylko wiadomość, że gra w 100% będzie się składać z samych skryptów Edytowane 21 lutego 2011 przez donsterydo 1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Yhm, to chyba nie tak. Gdzieś czytałem to w oryginale i była mowa o tym, że skradanie będzie łatwiejsze i będzie więcej możliwości na użycie skradania. A nie, że od razu cała gra będzie łatwiejsza. 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Jakiekolwiek ułatwianie tej gry jest nie ma miejscu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Pierwszą nowością jest pojawienie się waluty w trybie dla pojedynczego gracza. To właśnie dzięki niej będziemy mogli potem zakupić usprawnienia i "mody" w mutliplayerze. Przecież to już jest w AT. Portfel (z zawartością) w singlu to ten sam co w multi. Wiemy też, że Drake będzie w widoczny sposób reagował na to, co dzieje się na ekranie. Czasem więc jego ruchy będą bardziej dynamiczne (np. podczas walącego się na łeb dachu), a czasem nieco mniej (ostrożne przeciskanie się po gzymsach, chwile, w których rozwiązujemy łamigłówki itp.). To samo co wyżej. Przecież tak jest od początku serii. Nie ma to jak news do trzeciej części gry zapowiadający co będzie w pierwsej osłonie :potter: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 co do zmian w zachowaniu to bylo że obok ognia sie osłaniał reka ale to chyba bylo bardzo skryptowe , tzn ze tylko w kilku miejscach konkretnych itp a z tego co napisali to wygląda że ogolnie postac bedzie sie inaczej ruszała, inaczej biegałą itp, podczas calej gry, zaleznie od sytuacji, wydaje mi sie ze to za(pipi)isty patent i chyba pierwszy raz cos takiego bedzie zawsze pohater biegał tak samo, a fajnie bedzie zobaczyc ze czasem biega wystrachany i spanikowany a czasami łazi normalnie na luzaku, drobiazg niby ale wydaje sie swietny a co do poziomu trudnosci to ja nie wiem co to za hardkory tu są ale jak ja u2 przechodzilem na normalu to pod koniec byli kilka takich strzelanin ze zdychalem ze 20 razy i juz prawie padem rzucalem jak z kazdej strony wychodizlo 10 typow i to niesmiertelnych Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 (edytowane) Nie no przecież poziom trudności w dwójce to już była kpina, w "jedynce" chociaż była jedna miejscówka (blue room), że szło się chwilę zaciąć na Crushingu (miażdżącym), miejmy nadzieję, iż wynagrodzą nam to wspaniałym i w miarę długim singlem oraz stojącym na wysokim poziomie multiplayerze, bez takich absurdów jak w "dwójce". Edytowane 21 lutego 2011 przez ADI1995 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Nie no przecież poziom trudności w dwójce to już była kpina, w "jedynce" chociaż była jedna miejscówka (blue room), że szło się chwilę zaciąć na Crushingu (miażdżącym), miejmy nadzieję, iż wynagrodzą nam to wspaniałym i w miarę długim singlem oraz stojącym na wysokim poziomie multiplayerze, bez takich absurdów jak w "dwójce". nie no w 2 tez mozna bylo sie pare razy zaciac Np z straznikami, lub tez na samym koncu z bosem jak ktos nie znal przekretu Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Na końcu w U2 zmniejszyłem poziom bo już mnie te lewitujące granaty w(pipi)iały. Mogli dać chociaż jakiś pasek życia by człowiek wiedział ile jeszcze do końca no i checkpoint w połowie walki. Jaki przekręt ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 jak w walce wciagniesz w jedno miejsce lazarewicza to nie bedzie granatów bedzie ciebie caly czas bil rekoma. a ty go bedziesz niszczyl strzelajac w zywice. Wtedy nawet na crushungu nie stracisz wcale zycia Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Wiemy też, że Drake będzie w widoczny sposób reagował na to, co dzieje się na ekranie. Czasem więc jego ruchy będą bardziej dynamiczne (np. podczas walącego się na łeb dachu), a czasem nieco mniej (ostrożne przeciskanie się po gzymsach, chwile, w których rozwiązujemy łamigłówki itp.). To samo co wyżej. Przecież tak jest od początku serii. Nie ma to jak news do trzeciej części gry zapowiadający co będzie w pierwsej osłonie :potter: Ale tu chodzi o inna reakcję na to co się dzieje na ekranie. Takiej nie było. Jakiś czas temu na ppe pisali o tym w nowościach. Tu chodzi po pierwsze o to, że reakcje mają być kilkustopniowe np. podczas tego pokazanego gameplayu w ogniu. Wraz z upływającym czasem, wzrastającym pożarem Drake ma dynamicznie reagować (zasłaniać się, niżej chodzić) na pożar. W jedynce i dwójce tak jak Yano napisał to wszystko było skryptowane tu ma być no nie wiem jak nazwać "dynamiczne". Zresztą bez pie.przenia ;] to już widać na jednym z gameplayi. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Czytałem, że jest jakiś darmowy theme do PS3 - dostanę namiary ? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 jesli chodzi o poziom trudnosc to nie obraze sie jak usuna tych typkow mega opancerzonych co czesto z shotgunami chodza. co najpierw jeden magazynek trzeba wladowac, zeby mu kask spadl a potem jeszcze go ubic. a na crushing jeden strzal ze strzelby i koniec ;f 1 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Czytałem, że jest jakiś darmowy theme do PS3 - dostanę namiary ? To jest kod na theme i avatar: F57M-BNN2-G33H ale nie wiadomo czy jeszcze działa. Oprócz tego na psstore masz tapetę i inny avatar do pobrania za darmo w sekcji U3. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 (edytowane) Dzięki zaraz sprawdzę Edyta: Działa Edytowane 22 lutego 2011 przez donsterydo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi