Słupek 2 142 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Zima już chyba tak nie zaskoczy kierowców w tym roku bo cały czas o niej trąbią ;p. Że zaraz spadnie śnieg itd. itp. to tak nawiasem mówiąc ;p. Btw ja w ramach "przypomnienia" trzaskam sobie trailery z U2 i U1 (imo najlepszy - mistrz to ten z GC09 U2) które obowiązkowo trzymam w specjalnym folderze na PS3 ;]. A niedługo po raz n-ty przejdę sobie jedynkę i dwójkę. Gorzej jak nie zapowiedzą teraz trójki ;p albo zapowiedzą "Nathan Team Racing" Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Ooo..Nathan Team racing to by było coś Ja liczę na nowe IP, nie jestem wielkim fanem uncharted, choć oczywiście doceniam walory tej serii. Zobaczymy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Nowe IP? ND robią jedno IP na generację więc na Twoim miejscu nie liczyłbym ma to Dawać Uncharted 3 Edytowane 22 listopada 2010 przez SzczurekPB Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Na pewno pokażą jakiegoś teaser'a z Uncharted 3 na VGA, identycznie było w przypadku "dwójki" ma VGA 2008, pamiętacie? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Na pewno pokażą jakiegoś teaser'a z Uncharted 3 na VGA, identycznie było w przypadku "dwójki" ma VGA 2008, pamiętacie? A ty myślisz, że dlaczego wszyscy sądzą, że to będzie zapowiedź akurat U3 . Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 To tak naprawdę chyba byłaby teraz jedyna taka okazja, ponieważ później są już chyba tylko E3. A Sony raczej nie przedstawi takiego projektu przez stronę internetową w news'ach i kilku screenach... Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 To tak naprawdę chyba byłaby teraz jedyna taka okazja, ponieważ później są już chyba tylko E3. A Sony raczej nie przedstawi takiego projektu przez stronę internetową w news'ach i kilku screenach... W przypadku Sony wszystko jest możliwe. A Uncharted obok GOW to najlepsza marka Sony, to jednak obie pod względem sprzedaży nie mają startu do GT. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Za szybko te gry wychodzą, jeszcze nie ograłem się w Uncharted 2 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Na pewno pokażą jakiegoś teaser'a z Uncharted 3 na VGA, identycznie było w przypadku "dwójki" ma VGA 2008, pamiętacie? A ty myślisz, że dlaczego wszyscy sądzą, że to będzie zapowiedź akurat U3 . Pierwszy zwiastun dwójki byl na przełomie listopad/grudzień. Na VGA byl trailer z wiszącym pociągiem z tego co pamiętam. Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Troszkę inaczej ;]. Na początku grudnia (pierwszego czy drugiego) w zapowiedzi VGA puścili króciutki "teaserek" ten co Drake wyciąga sztylet ze śniegu. A na tym teaserku dali napis, że światowa premiera (zapowiedzi) nastąpi na VGA. Po czym na VGA (koło 13-16) dali właśnie ten już oficjalny teaser z pociągiem. Ehhh piękne dni ;]. Potem zaczęły się screeny, filmiki - informacje o multi itd. Pamiętam, że wyszedł taki trailer reklamujący Infamous i zarazem multi w U2. Btw co mnie cieszy to ogromny hype na Uncharted/na U3/ na zapowiedź U3. To oznacza, że jest ogromne zainteresowanie Uncharted wystarczy poczytać fora, newsy - masakra. I oczywiście nie mówię tu o polskich serwisach. A co za tym idzie taki U3 ma szansę sprzedać się dobrze/bardzo dobrze. Zresztą Uncharted to nie jest najlepiej sprzedająca się nowa marka jeżeli chodzi o Sony w tej generacji? Kurde niech Sony idzie za ciosem i w końcu wykorzysta potęgę marketingu i hypu. Niech opchnie na starcie 5 milionów ;]. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Niech opchnie na starcie 5 milionów ;]. Dobre Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Na 5 mln chyba nie ma jednak co liczyc. Stawiam jednak na trzy. Tyle ponoc sprzedano egz. U2. Jak na exa to i tak bardzo dobry wynik. Edytowane 22 listopada 2010 przez NEMESIS US Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Na 5 mln chyba nie ma jednak co liczyc. Stawiam jednak na trzy. Tyle ponoc sprzedano egz. U2. Jak na exa to i tak bardzo dobry wynik. 3,8mln do teraz. Z jednej strony dużo, z drugiej jak na taką grę to mało. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Troszkę inaczej ;]. Na początku grudnia (pierwszego czy drugiego) w zapowiedzi VGA puścili króciutki "teaserek" ten co Drake wyciąga sztylet ze śniegu. A na tym teaserku dali napis, że światowa premiera (zapowiedzi) nastąpi na VGA. Po czym na VGA (koło 13-16) dali właśnie ten już oficjalny teaser z pociągiem. No tak napisałem przecież Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Jest to bardzo prawdopodobne, ze gra(U3) sprzeda sie w nakladzie 5 mln. Pierwsze dwie czesci sprzedaly sie swietnie(U:DF okolo 3.5 mln, U:AT ok. 4 mln), a przeciez pod koniec 2011 r konsol PS3 bedzie jakies 60 mln) - nie ma bata. Wroze ps3 swietlana przyszlosc w anno domini 2011. Mocny I kwartal(LBP 2,KZ3,Socom 4 i ps move heroes), do tego troszke mniej intensywne, acz takze mocne Motorstorm apocalypse, Ratchet all4one i sorcery w II kwartale. III kwartal dostarczy nam raczej mniej oczekiwane tytuly: Twisted Metal, DC Universe, infamous 2 jednak to bedzie dopiero cisza przed burza. Przyszloroczny IV kwartal to: pazdziernik: resistance 3, listopad: uncharted 3, grudzien: last guardian. Jak jeszcze sony pod koniec przyszlego roku wyebie na rynek nowy model PS3 to rynek nalezy do nich. Zeby nie bylo Sony nie odpusci i w lutym 2012 dostarczy nam Agent od Rockstar. Sa to oczywiscie moje przypuszczenia odnosnie terminow wydania wszystkich exclusive od sony w 2011. Gdyby wlasnie tak to wygladalo konkurencja zostala by zmiazdzona. A o to wlasnie chodzi Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Ostatnie małe zdanie offtop. No właśnie Sony ma w tym momencie amunicję (exy) niszczącą konkurencję. No wystarczy spojrzeć na listę exów - zapowiedzi - MASAKRA. Tylko nie może być tak jak w 2010, że z "20 exów" wychodzą trzy. Z tego 2 na początku roku i potem pustooooo... @Square Soryy kompletnie źle zrozumiałem, przeczytałem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 a jaka jest lista exow sony? sory ale musze was powkurzać - U2 byl filmowy, piekny graficznie, ale w(pipi)iała mnie w nim walka i skakanie po scianach ... czyli 2 najwieksze elementy gameplayu... hm licze na jakies pozytywne zmiany w tek kwestii chociaz musze dodac ze U2 przechodzilem po przejsciu RDR i bylem spaczony już bo z gry gdzie przeciwnicy pieknie reagują na postrzał i maja na sobie slady krwi przesiadłem sie na gre gdzie po serii z kałacha w głowe gość nadal na mnie idzie i strzela i tylko czapka mu spada Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 LBP2,In2,K3,U3 to takie na szybko,ale każdy z nich to mocna marka. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 To tak naprawdę chyba byłaby teraz jedyna taka okazja, ponieważ później są już chyba tylko E3. A Sony raczej nie przedstawi takiego projektu przez stronę internetową w news'ach i kilku screenach... No właśnie, dlatego równie dobrze możę tego Uncharted 3 na VGA nie być. Sony i tak ma mocny lineup na 2011, po co wrzucać tu jeszcze kolejną grę? Na dodatek takiego kalibru? Z tego co wiem na jesieni 2011 ma być Resistance 3 i Last Guardian. IMO ogłoszą go na E3 2011, premiera 1 kwartał 2012, pesymistycznie trochę ale moim zdaniem bardziej realnie niż teorie oparte argumentem, że "2 lata temu tak zrobili"... aczkolwiek znając bezmózgich marketingowców Sony mogą wrzucić go i na jesień, tuż obok nowego CoDa, Gearsów 3 i Ressistance xD Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 W sumie to dwie strony dywagacji się juz zrodziły, a nigdzie nie jest jeszcze powiedziane, że to Naughty Dog coś pokaże . Liczę więc wciąż na nowe IP Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Chciałbym przypomnieć, że U2 też wyszło na jesień obok mw2 i setki innych hitów rok temu. I co? A no to, że i tak się sprzedało zresztą w tym roku MoH i inne gry pokazały, że można wyjść obok Call od Duty i się sprzedać. Imo większym failem jest wypuszczać jakieś tam Resistance koło CoD-a niż Uncharted. Tym bardziej, że Res to fps czyli bliższy "konkurent" a TLG ma wyjść w grudniu (czy na zimę). Ale to jest pewniak moim zdaniem, że wyleci na 2012 a nie Uncharted ;]. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 mam nadzieje ze przy pierwszych fotkach/trailerze znowu bedziemy zbierac szczeke z podlogi <nie napala sie> imo prosilbym o wiecej zagadek Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 W drugiej części zagadek aż tak mało przecież nie było. Naughty Dog na pewno nie zaczęłoby prac nad U3 po wydaniu "dwójki". Sami podkreślali w wywiadach, że zrobią sobie "dłuższy" urlop. Poza tym studio jest włączone do prac nad inFamous 2 i swojego czasu nad Killzone 3. Z jednej strony nie zdziwiłbym się, gdyby pokazali Uncharted 3 dopiero w lipcu (E3). Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Kiedy dana seria jest tworzona z myślą o trylogi jak GOW ,Geow ,ME czy Uncharted zawsze wyobrażam sobie że zwienczenie w postaci "trzeciej" częsci musi posiadac niezłe pierd.olnięcie. Powinna byc tworzona dłużej ,dokładniej, z uwagą na kazdą bzdete ,nie pośpieszana ,zawierająca w sobie wszystko to co twórcy zdołali wymyślic przez okres od powstania konceptu dotyczącego "pierwszej" cześci danej serii aż do wypuszczenia zwieczenia trylogi. Wszystko powinno byc zgrabnie upchane z długim czasem gry na czele ,aby ostatia częśc byłą nie tylko sama w sobie geniuszem ,ale równiez aby trylogia zakonczyłą sie z potężnym (pipi).nięciem. Troche masło maślane ,ale każdy wie ze pospieszanie nie wplynelo dobrze na zadna czesc GOWa a juz na pewno nie na III zarzucając mu słabe zakoczenie genialnej serii czy krótki czas gry. MGS4 anyone? Niech oni sobie ją robia spokojnie i niech nawet wyjdzie pod koniec 2012 ,ale dla mnie osobiscie jesli "trzecia" czesc serii nie jest uber kozaczek to potrafi przez to zniszczyc opinie o całej serii . Tak wiec spokoj Panowie , dajcie im czas ,kolesie pracują w pocie czoła ,dokładne przeswietlają szkielet serii i dogłebnie analizują co znależc sie powinno i kolejny raz zmiażdzyło by wam czerep i w(pipi).ało tam kilogramy egstazy. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Chciałbym przypomnieć, że U2 też wyszło na jesień obok mw2 i setki innych hitów rok temu. I co? A no to, że i tak się sprzedało zresztą w tym roku MoH i inne gry pokazały, że można wyjść obok Call od Duty i się sprzedać. Nie chodzi oto, że U3 by się nie sprzedał, bo myślę, że spokojnie będzie mógł konkurować nawet z CoD (biorąc pod uwagę, że robi je jakieś trzecie studio i na dodatek podobno ma to być jakiś futurystyczny shooter), ale chodzi oto, że taki właśnie Res 3 albo iF2 (nie wspominając już o TLG, który jest bądź co bądź tytułem niszowym) nie miałby żadnych szans wraz z U3, Rage, Batman, CoD, AC i NFS. Więc Sony samo sobie nie będzie wydawać takiego killera pozostałych swoich ex. Nie zdziwiłbym się nawet gdyby i Res3 i TLG przenieśli na późniejszy kwartał. I też jestem zdania co XM16E1, niech ND na spokojnie dopracuje ostatnią część trylogii i niech nas zaskoczą nie tylko świetną grafiką, 'klimatycznymi' lokacjami czy ciekawymi skrypto-akcjami (bo to pewne), ale też wciągającą fabułą, długością gry (może poza główną fabułą singlową, jakaś dodatkowa kampania w co-op'ie), różnorodnością gameplay'u czy tak jak mówił yano, dopracowanymi elementami walki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi