Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Jakby to kogoś interesowało... pozwoliłem sobie zrobić drobne porównanie mapki w U2 i U3 ------------ U2 -------------------------- U3 ------------ Edytowane 18 sierpnia 201113 l przez Emet
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Większa ilość detali i lepszy AA ? Byłem pewny, że grafiki z U2 już się nie da przebić, tym bardziej że do trójki włożyli 3D.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Widać, że w sumie ograniczyli się chyba tylko do zmiany pory dnia i zapalenia kilku lamp Lepszego AA nie liczę bo na bank foty w tym aspekcie są poprawione przez ND. Natomiast na tej pustynnej mapce co wrzucałem wrażenie robi jakość tekstur CritiCalz - 3D NIE MA NIC DO TEGO JAK GRA BĘDZIE WYGLĄDAĆ W 2D! Ile razy trzeba to ludziom jeszcze powtarzać? :confused: Edytowane 18 sierpnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l gdzie Ty tam widzisz więcej detali? jak dla mnie to mapki są praktycznie identyczne tylko w innej porze dnia. Zobacz sobie co GG zrobiło z mapkami z dwójki na potrzeby Killzone3 - przemodelowane i wręcz podwojona liczba detali i szczegółów - taka Akademia czy Kanał wyglądały genialnie
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l zobaczcie sobie na 3 parce screenow w knajpie jarzeniówkę na suficie - w u2 to tylko ząbkowana tuba , a w u3 jest gładki i ma poświate
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Tak czy siak, była to jedna z moich ulubionych mapek z U2 Jeszcze Wioskę lub Shamballę bym chętnie przywitał w Uncharted 3 Błagam, nie. Tzn okej, te mapy są akurat bardzo dobre, ale rotacja map w ciągu ostatnich miesięcy mojej gry wyglądała właśnie tak: Shmbala, Wioska, Shambala, Wioska, Shambala, Wioska... z okazyjnymi przerwami na Świątynię lub Fort. Nawet najlepszej mapy ma się już dość, kiedy gra się na niej w kółko do wyrzygania. W trójce wolałbym więcej świetnych, przemyślanych i zbalansowanych map. Tak, żeby można było z taką samą przyjemnością grać na większości, a nie głosować wiecznie za dwiema tymi samymi. No właśnie. Mi akurat od Shamballi bardziej do gustu przypadł Fort, ale dokładnie tak samo miałem podczas gry. Jeszcze była jedna mapka, na której lubiłem grać, tam gdzie po dwóch końcach mapy były rozstawione na górze snajperki Ja teraz nawet na stówę nie wiem czy kupię U3, ale gdyby multiplayer był lepszy to z chęcią. Poza tym liczę na poprawienie co-opa, bo w nim też trochę czasu spędziłem w U2
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Ewolucja bohaterów Uncharted: Na pierwszym zdjęciu to nie Chloe, ale wczesna wersja Eleny. W pierwszym Uncharted postacie wyglądały kreskówkowo trochę Edytowane 19 sierpnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Hahah zajebisty filmik. Też bym kupił, ale pewnie zawołają u nas astronomiczną kwotę i się nie będzie opłacać
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l i ja też :o Ciekawe czy policzą sobie u nas za to mniej niż 499 zł, o le w ogóle będzie oficjalnie dostępna w Polsce.
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l Nolan North FTW! Zaje.bisty filmik, chyba najlepszy unboxing jaki widzialem 2 listopad (pipi)A! Edytowane 26 sierpnia 201113 l przez Voytec
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l i ja też :o Ciekawe czy policzą sobie u nas za to mniej niż 499 zł, o le w ogóle będzie oficjalnie dostępna w Polsce. Chyba gdzieś w tym temacie był wcześniej link z ceną 490zł.
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l podobno stany i europa mają dostać ciut różniącą się edycje kolekcjonerską , wiecie coś o tym ?? różnica ma być w tym pudełku (kuferku) europa podobno ma mieć większe i droższe !?
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l http://www.ps3blog.net/wp-content/uploads/Uncharted3ExplorersEdition-540x320.jpg To jest edycja dla UK to może i dla nas
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l Więc można juz gdzieś u nas zamówić kolekcjonerke? Albo wiadomo kiedy będzie można? Sorry za takie pytania ale byłem wyłączony ze świata gier jakiś czas i chciałbym się dowiedzieć
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l ta kolekcjonerka angielska ma stać po 105 funtów 1funt=4,7 złotego więc za 500 złociszy powinna być możliwość zgarnięcia jej ze sklepowej półki. Edytowane 26 sierpnia 201113 l przez Grez
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Burza piaskowa w multi: http://www.youtube.com/watch?v=CRudxIusa54&feature=player_embedded Ta mapa wygląda obłędnie
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Mapka jest niezła ale nie specjalnie przebojowa. Multiplayer będzie po prostu miłym dodatkiem, tak jak to było w Uncharted 2. Dla mnie najbardziej liczy się przygoda.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Burza piaskowa w multi: Ta mapa wygląda obłędnie Taki sam motyw był w U2 na Rozbitym Pociągu, czyli nie ma się czym podniecać.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Ale tam był śnieg A większe wrażenie od tej burzy robią na mnie tekstury i kolory na tej mapce.