SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Nie, na razie jest 6 map. W ciągu miesiąca mają dojść kolejne, a już w listopadzie w pełnej wersji jeszcze następne. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) dziala wam dzwięk przez kabel optyczny w tej grze? u mnie tylko po hdmi, a mam gówniane głośniczki w lcd :confused: Działa. Co do zmian jakie zaszły względem poprzedniej bety. DMG broni jest taki sam, co cieszy. Zwiększono szybkość poruszania się, co chyba można uznać za plus, ponieważ dodaje nieco dynamiki do rozgrywki. Sprint teraz często ratuje z opresji. Mapki są naprawdę świetnie zaprojektowana, nie ma za dużo miejsc na kamperstwo (w tej wersji jest ich 6). Headshoty wpadają częściej, strzelanie z biodra juz nie jest tak skuteczne, ogólnie w końcu jakieś grywalne multi na PS3, które pewnie będę męczył aż do pojawienia się U4. PS. Bym zapomniał, jest możliwość nagrywania i wrzucania krótkich filmików z rozgrywki na youtube czy fb prosto z gry! Można tez przeglądać filmy innych graczy. Świetna sprawa i chyba pierwsza gra na PS3 z takimi możliwościami. Widać, że Sony bardzo poważnie traktuje ten multiplayer. Edytowane 2 października 2011 przez YETI Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 "Trochę" rozbudowali ten multi względem poprzedniczki. Mam cichą nadzieję że będzie więcej motywów jak ten z pustynną burzą - dodaje to smaczku grze a i zmienia warunki gry Mapy po prostu świetnie zaprojektowane. Dużo możliwości rozgrywki, taktyki i kombinowania Dzięki większej dynamice + szybkiemu bieganiu + rollowaniu można wyjść z naprawdę dużych opresji obronną ręką. Z info pliku z grą podane jest że ma być aktywna do 1 listopada więc miesiąc gry jak nic xD - jak pierwsza beta w ogóle nie przypadła mi do gustu tak ta już bardzo - nie mogę się doczekać pełnej wersji! P.S. Czy tylko mi się wydaje (mam nadzieję) czy jest trochę zawężone pole widzenia? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Żeby zdobyć platynę trzeba będzie wykorzystać online pass ? Czy będzie np. 5 dni na wypróbowanie jak w FIFIE Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Przecież w mutli są dwa trofea to raz, a dwa jaki niby online pass? <rymło się> Edytowane 2 października 2011 przez schab0795 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) U3, podobnie jak Resistance 3 będzie wymagało swoistego online passa, by grać w multi Edytowane 2 października 2011 przez K@t Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) No gra ma mieć online pass, no. A raczej PSN Pass. Mi to ryba bo gra zostanie u mnie w kolekcji E: K@t szybszy @zagul: sprawdź czy w R3 jest Time Trial na online, pewnie tak samo będzie to rozwiązane w U3. Edytowane 2 października 2011 przez Kyo Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 W Res3 nie grałem to nie wiedziałem.. No mi w sumie też to wisi Pytanie tylko czy przejść na nowo U1 i U2 przed zagraniem w trójeczke ale boję się żebym się nie przejadł Cytuj
zagul 326 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 U mnie pewnie też, ale ja w multi nie będę grał, więc kod bym mógł oddać, odsprzedać Cytuj
benfredo 3 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 U mnie pewnie też, ale ja w multi nie będę grał, więc kod bym mógł oddać, odsprzedać oddać brzmi lepiej ;P Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 P.S. Czy tylko mi się wydaje (mam nadzieję) czy jest trochę zawężone pole widzenia? Nie tylko tobie Ale idzie się przyzwyczaić. Już prawie 35 level ... 33 jak na razie Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 P.S. Czy tylko mi się wydaje (mam nadzieję) czy jest trochę zawężone pole widzenia? Nie tylko tobie Ale idzie się przyzwyczaić. Już prawie 35 level ... 33 jak na razie Naughtydog ma podobno przenieść trochę stuffu odblokowanego w becie do pełnej wersji także może lepiej nie przesadzać z masterowaniem bety? źródło: http://blog.eu.playstation.com/2011/10/03/uncharted-3-multiplayer-experience-opens-to-ps-plus-members-this-week/ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 (edytowane) Na forum ND płacz na duży rozrzut broni i wysokie zdrowie... Mam nadzieję, że ich nie posłuchają i zostawią tak jak jest. No, może trochę strzelanie na ślepo powinni osłabić bo część osób leci w naszą stronę, strzela z biodra i później dobija z pięści. Edytowane 3 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Wczoraj trochę pograłem, bardzo fajnie, mnie się w to lepiej gra jak np. w Gearsy 3 multi, bo U3 nie jest takie, hmm 'sztywne' i więcej kombinowania ogólnie. 2 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 P.S. Czy tylko mi się wydaje (mam nadzieję) czy jest trochę zawężone pole widzenia? Nie tylko tobie Ale idzie się przyzwyczaić. Już prawie 35 level ... 33 jak na razie Naughtydog ma podobno przenieść trochę stuffu odblokowanego w becie do pełnej wersji także może lepiej nie przesadzać z masterowaniem bety? źródło: http://blog.eu.plays...bers-this-week/ I tak szybko wbiłem ten 35 level bo w niecałe 3 dni. Dalej już nie można wbić. Liczy kasę,ale level się nie wbija. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 W środe dla plusowiczów ma być ponoć multi udostępnione, podobno takie które ma być w finalnej wersji. Z chęcią z kimś bym zagrał. Jak coś możecie mnie dodać do listy znajomych ;]. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 (edytowane) Wczoraj trochę pograłem, bardzo fajnie, mnie się w to lepiej gra jak np. w Gearsy 3 multi, bo U3 nie jest takie, hmm 'sztywne' i więcej kombinowania ogólnie. Taaa a grales w te GYROSY na PEGAZUSIE hahah a co ty myślisz że multi w girsach to jest coś wyjątkowego? obudź sie bo tak nie jest dla mnie multi jest też lepsze w Uncharted 3. Edytowane 3 października 2011 przez mersi Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Wczoraj trochę pograłem, bardzo fajnie, mnie się w to lepiej gra jak np. w Gearsy 3 multi, bo U3 nie jest takie, hmm 'sztywne' i więcej kombinowania ogólnie. Taaa a grales w te GYROSY na PEGAZUSIE hahah a co ty myślisz że multi w girsach to jest coś wyjątkowego? obudź sie bo tak nie jest dla mnie multi jest też lepsze w Uncharted 3. Gralem w Bete U 3 i mnie rozczarowala graficznie nijako ( mapa z samolotem) i co dziwne bo uwielbiam poprzednie dwie odslony .NO a co do GOW 3 to nie wiem ile grales ? No ale jak sie posiada tylko PS3 to trza psioczyc na to czego sie nie ma.Tyle w temacie.GOW jak i Uncharted to klasa . 3 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Mam GeoW3 mam i najnowszą betę U3. Dla mnie multi w U3 wypada lepiej, dwururka nie kosi tak jak w GeoW3, nie ma blooma, plansze są wielopoziomowe, rozgrywka dynamiczniejsza. Nie żeby multi w GeoW3 było słabe, moim zdaniem jest świetne, po prostu U3 bardziej mi odpowiada. Ogólnie w czasach gdzie panuje moda na gry nie wymagające od gracza większych umiejętności pojawia się taki GeoW3 czy U3, gdzie trzeba "wpakować cały magazynek, a on się odwraca i mnie zabija" heheh, chwała za to Epic i Naughty Dog, że powstają jeszcze tytuły, gdzie liczy się skill, a nie kampienie w krzakach. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Dobrze, że Sawed-Off Shotgun jest niedostępny w wyborze broni, i na mapie jest tylko jeden do podniesienia (chyba tylko na Desert Village). W ogóle z tej broni nie trzeba celować. Wrzuciłem filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zyY9HtPeHeE Sorry za jakość, nagrywane PS3 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Zobaczcie co się dzieje jak ktoś wejdzie pod mapę (i wiadomość kto zabił): http://www.youtube.com/watch?v=mlwqZgUHvqs Edytowane 4 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 fajna sprawa dla ludzi których trudnią się szukaniem "ułatwień" dla swojej gry Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 sorry za offtop ale jak nagrywasz te filmiki na ps3? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 W trybie kinowym w Uncharted 3. Dodali taką opcję w tej grze Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Gram.pl zapowiedziało, że planują wysyłkę 31 października. Inne sklepy pewnie tak samo, czyli wysyłkowo nie ma raczej nadziei na zagranie wcześniej jak dzień po premierze ;[ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi