saptis 620 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Aaaaa.... to taki bajer, heh - czyzby zwykla koperta oprawiona w rzeczony skoropodobny material ? Mialem juz gry w tekturkach w ktore wsuwalo sie plyty i nie jest to zbyt dobre rozwiazanie - po prostu plyty po jakims czasie maja ryski, wiec przelozylem je do pudelek. Dzisiaj znowu pogralem w bete i nie jest zle, ale jakos gra sie inaczej niz w multiplayer Uncharted 2, troche gorzej, ale moze to kwestia przyzwyczajenia i ''nowosci''. To lagujace sterowanie jest dziwne, poza tym ta babka co jakis czas cos tam niewyraznie mowi, a to Power Play, a to Kickback Activated - fajnie, ze mowi efektem jakby przez radio, ale jakos ciezko ja zrozumiec w ferworze walki. Inna sprawa to wyglad postaci - nie wiem, ale mam wrazenie, ze wygladaja gorzej, nie maja tyle szczegolow co w dwojce, a twarze sa za bardzo ''glamour'' - jak przypudrowane jednolitym podkladem zaslaniajacym wszystkie szczegoly. Po walce za XP dostajemy rozne nowe rzeczy - szkoda tylko, ze pokazuja sie one na chwilke i nie da sie przeczytac co to w ogole jest bo migaja jedna za druga. Ciekawe czy ta beta to finalny build gry. W becie w menu leca filmiki i trailery, jest tam logo Youtube - czy jest jakis konkretny kanal gdzie mozna je wszystkie obejrzez przez kompa ? Edytowane 19 października 2011 przez saptis Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Aaaaa.... to taki bajer, heh - czyzby zwykla koperta oprawiona w rzeczony skoropodobny material ? Mialem juz gry w tekturkach w ktore wsuwalo sie plyty i nie jest to zbyt dobre rozwiazanie - po prostu plyty po jakims czasie maja ryski, wiec przelozylem je do pudelek. Dzisiaj znowu pogralem w bete i nie jest zle, ale jakos gra sie inaczej niz w multiplayer Uncharted 2, troche gorzej, ale moze to kwestia przyzwyczajenia i ''nowosci''. To lagujace sterowanie jest dziwne, poza tym ta babka co jakis czas cos tam niewyraznie mowi, a to Power Play, a to Kickback Activated - fajnie, ze mowi efektem jakby przez radio, ale jakos ciezko ja zrozumiec w ferworze walki. Inna sprawa to wyglad postaci - nie wiem, ale mam wrazenie, ze wygladaja gorzej, nie maja tyle szczegolow co w dwojce, a twarze sa za bardzo ''glamour'' - jak przypudrowane jednolitym podkladem zaslaniajacym wszystkie szczegoly. Po walce za XP dostajemy rozne nowe rzeczy - szkoda tylko, ze pokazuja sie one na chwilke i nie da sie przeczytac co to w ogole jest bo migaja jedna za druga. Ciekawe czy ta beta to finalny build gry. W becie w menu leca filmiki i trailery, jest tam logo Youtube - czy jest jakis konkretny kanal gdzie mozna je wszystkie obejrzez przez kompa ? po walce dajesz select i masz match statistics - medale zdobyte i takie tam.Można na spokojnie zobaczyć Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Jak wygląda Edycja Specjalna "na żywo": http://i51.tinypic.com/sl1x1t.jpg To u ruskich jest już gra dostępna? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Official Playstation Magazine z Hiszpanii dał ocenę 9.8 (Uncharted 2 dostało 9.7). Podsumowanie gry jest takie: "A masterpiece that we will remember for many years and will be very difficult to overcome." Jest to też najwyższa ocena wystawiona przez ten magazyn od czasów Playstation 2. Jednak prawdziwy napływ recenzji dostaniemy 24 października o godzinie 18 PS. O kampanii napisali, że jest na 10-12 godzin. Edytowane 19 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Mam pytanie, nie zaglądam do tego tematu za często, by nie natknąć na spoiler z gry, ale wydawało mi się, że beta multi miała być ogólnodostępna dla nieplusowców od 19.10, nie znalazłem jej wczoraj na sklepiku. Czy ktoś wie kiedy będzie ogólnodostępna? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Tego nie wie nikt, ale może się zlitują i w przyszłym tygodniu ją udostępnią wszystkim na ostatnie dni Nowa cutscenka: http://www.g4tv.com/...ive/?quality=hd Malutki spoiler odnośnie jednej z postaci, oraz całkiem spory o celu podróży Drake'a. (Właściwie to chyba wyjawili nadprzyrodzony element gry, więc ostrożnie z oglądaniem ) PS. Indiana Jones grał w Uncharted. No to teraz na odwrót: Edytowane 20 października 2011 przez SzczurekPB 3 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Kapitalny Launch Trailer, wylewa się z niego "kino przygodowe" Ale tak swoją drogą zauważyłem na nim, że parę scen-skryptów wygląda zupełnie jak z U2. Tyle, że w nowej scenerii, aranżacji. Btw2 a "nowa Elena" jak dla mnie wygląda o niebo lepiej, w końcu podoba mi się ;p You're a pirate!!! Scena przesłuchania - hahaha Drake jak zwykle niszczy Edytowane 20 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 nie wiem czy link juz byl dawany ale to nowy trailer http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-uncharted-3/722605 trzeba przyznac ze robi wrazenie i wydaje sie ze bedzie masa widowiskowej akcji ale mam tez pare skojarzeń po pierwsze drake na pustyni powinien pić własny mocz ze skóry węża żeby przeżyć po drugie domyślam sie co bedzie w uncharted 4 3 Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Takie pytanko mam. Ile kopii gry musi się sprzedać i jaki czas musi upłynąć od premiery gry by wyszła w wersji platynowej? Mam obydwie części Uncharted w platynie i chętnie poczekam na platynke trzeciej części. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Platynowe wydania są okropne Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Takie pytanko mam. Ile kopii gry musi się sprzedać i jaki czas musi upłynąć od premiery gry by wyszła w wersji platynowej? Mam obydwie części Uncharted w platynie i chętnie poczekam na platynke trzeciej części. Przeważnie jest to od pół roku (Killzone 3) do prawie roku (Gran Turismo 5). Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Platynowe wydania są okropne Textury są gorsze czy animacja zryta? Bo jeśli chodzi o pudełko to wolę kupić 2-3 platynowe gry w miesiącu niż jedną nowość. Dzięki za odpowiedź, poczekam chętnie do roku. 1 Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Gra ta sama ale wygląd pudełka, okładki i nadruku na płycie jest okropny. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Zrozum że dla mnie okładka to drugorzędna sprawa. Oczywiście lepiej mieć ładniejszą okładkę a jeszcze lepiej edycje kolekcjonerskie ale nie stać mnie na takie bajery. :blum1: Edytowane 20 października 2011 przez ziobrovski Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Mnie się bardziej podobają platynowe wydania od premierowych W przypadku gier od Sony im lepiej się sprzedaje gry tym później wychodzi platyna więc pewnie za rok dopiero Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Dzięki za odpowiedź, poczekam chętnie do roku. a nie lepiej poczekac ze dwa tygodnie? gra stanieje do 160, kupujesz, przechodzisz, sprzedajesz za podobna kwote. mija rok, kupujesz platynke i ciorasz dalej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Ja pierdziele dzisiaj trochę osiwiałem jak wbiłem na amerykański Store. A tam już można kupić czy tam złożyć pre order na Season Pass - 25 dolarów za mapki i postacie ;/ Z całym szacunkiem do ND (spoko mój drugi ulubiony dev) ale trochę wtedy śmieszne jest to co ostatnio mówili o dlc. Że zamiast robić singlowe dlc to woleliby zrobić nową grę, taaa a mapki za 25 dolców chce im się hehe. Cena masakra.... Edytowane 20 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) 25$ to cena promocyjna w preorderze. Normalnie będzie jeszcze drożej - 45$ za 7 DLC. 4 z mapami, 3 z postaciami (czyli ceny na podobnym poziomie do tych z U2). Edytowane 20 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 ja tez nie kupuje U3 na premiere bo nie ma sensu. Na singla nigdy nie jest za pozno a wchodzac do multi rok pozniej wiele nie strace. a okladke zawsze moge sobie zeskanowac normalna i wydrykowac na blyszczacym papierze. co za problem Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 http://www.ppe.pl/news-11145-Uncharted_3__przedsprzedaz_z_bonusami.html Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Chciałbym ten pierścień, albo naklejkę Ciekawe, czy mi dorzucą do zamówienia z empik.com. Nie chciałby mi ktoś później oddać swojej? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) 25$ to cena promocyjna w preorderze. Normalnie będzie jeszcze drożej - 45$ za 7 DLC. 4 z mapami, 3 z postaciami (czyli ceny na podobnym poziomie do tych z U2). Hahaha to jeszcze lepiej ;] nie korzystam ze składek ale w tym wypadku chyba tak zrobię. O ile będzie można... się dzielić. 45 dolarów ale kogoś pogrzałooooooooooooooo. Empik dorzuca pierścień :o ciekawe jak to będzie wyglądać. Prawdę pisząc wolałbym naklejkę na Slimkę xD Edytowane 20 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) hell yeah...z calej kolekcjonerki najbardziej krecil mnie piersien wladzy...ale znajac zycie u mnie nie bedzie w empiku trzeba tam zajrzec do nich na weekendzie Edytowane 20 października 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Ja to bym wolał żeby SCEP zamiast dodawać naklejkę lub pierścień zmieniło datę premiery na 28 października, tak jak we Francji mają Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Może i jest to wyciąganie kasy,ale bez przesady. Wystarczy zobaczyć ile kosztują mapki do CoDa...1 DLC warte jest prawie tylko co te 7 do U3 w preorderze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi