Opublikowano 24 października 201113 l Eurogamer dal 8, co za zj.by! Edytowane 24 października 201113 l przez Gość
Opublikowano 24 października 201113 l Oni wraz z EDGE dają bardzo ciekawe oceny. Ich można traktować z przymrużeniem oka.
Opublikowano 24 października 201113 l ich zdaniem gra zawodzi. Pierwsze pare godzin gry jest nudne. Ogólnie 3 jest prawie tak slaba jak 1 Dla mnie to jako plus
Opublikowano 24 października 201113 l Argumentacja Poly zabija. U3 nie sprawdza się jako strzelanka. A GTA IV nie sprawdza się jako symulator życia idąc tym tropem. Ktoś ich recenzje bierze na poważnie?
Opublikowano 24 października 201113 l "Trójka jest tak słaba jak Jedynka" hahahaha ;] Chciałbym żeby połowa "dzisiejszych" gier była tak słaba jak pierwszy Uncharted. Przecież pierwsza część jest w sumie tak samo dobra jak Dwójka tyle, że trochę "inna". Ładnie tam kogoś posrało ;] Edytowane 24 października 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 października 201113 l Tak samo jak ich bardzo dobrze uzasadniona recenzja Dead Island, w której napisali, że gra nie stanowi żadnego wyzwania. Pewnie specjalnie dają takie oceny, żeby wokół ich stronki zrobił się szum.
Opublikowano 24 października 201113 l Oni wraz z EDGE dają bardzo ciekawe oceny. Ich można traktować z przymrużeniem oka. Ja bym powiedział, że oni jako jedni z nielicznych w branży dają odpowiednie oceny.
Opublikowano 24 października 201113 l Mi się U1 bardziej podobał niż dwójeczka nawet :o Ocena IGN po prostu... No zachęca do gry.
Opublikowano 24 października 201113 l Oni wraz z EDGE dają bardzo ciekawe oceny. Ich można traktować z przymrużeniem oka. Ja bym powiedział, że oni jako jedni z nielicznych w branży dają odpowiednie oceny. Tylko, że EDGE potrafi sensownie uzasadnić swoją ocenę. W tym przypadku to sam tekst często jest gorszy niż ocena.
Opublikowano 24 października 201113 l "(Ocenę 4 otrzymują gry, które sprawiają sporą frajdę, ale brakuje im ostatecznych szlifów)"
Opublikowano 24 października 201113 l "(Ocenę 4 otrzymują gry, które sprawiają sporą frajdę, ale brakuje im ostatecznych szlifów)" A to lipna Polygamia?
Opublikowano 24 października 201113 l Mój ulubiony GI dał 9,5, recenzji nie czytałem ale tytuł wiele mówi: Another Epic Chapter http://www.gameinformer.com/games/uncharted_3_drakes_deception/b/ps3/archive/2011/10/24/uncharted-3-rev-dummy.aspx Nieeeeeeeeeee wytrzymam do premiery
Opublikowano 24 października 201113 l Polygamia fail Tak to jest jak chce się zaistnieć. Ciekawe ile im wejść już nabiło. A Edge oraz IGN to akurat słyną z bardzo kontrowersyjnych not, nie przejmowałbym się zbytnio (chociaż w tym wypadku IGN widzę na wysokości zadania). Edytowane 24 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 24 października 201113 l 10/10 na IGN - wow ! GiantBomb dal 5/5, jeszcze nie ma videorecki, ale pewnie niebawem nakreca. Poki co nie ogladam zadnych video recenzji bo mozna tam zbyt wiele zobaczyc, jednak jest na to sposob - mozna posluchac bez ogladania. Miejmy nadzieje, ze wraz z wysypem recenzji nie posypia sie spoliery, do premiery pozostal jeszcze tydzien, a nie chcialbym wczesniej znac wazniejszych wydazen z gry. Dlatego nie ogladam zadnych filmikow z gameplayu, tylko oficjalne trailery. Edytowane 24 października 201113 l przez saptis
Opublikowano 24 października 201113 l Tak samo jak ich bardzo dobrze uzasadniona recenzja Dead Island, w której napisali, że gra nie stanowi żadnego wyzwania. Pewnie specjalnie dają takie oceny, żeby wokół ich stronki zrobił się szum. Otóż to, w dzisiejszych czasach bez rozgłosu się nie przebijesz a najłatwiej rozgłos wywołać jakąś małą kontrowersją, żeby w necie ludziska pisali o poly... ehhh nie warto
Opublikowano 24 października 201113 l Oni wraz z EDGE dają bardzo ciekawe oceny. Ich można traktować z przymrużeniem oka. Ja bym powiedział, że oni jako jedni z nielicznych w branży dają odpowiednie oceny. Prawie, ze . Oprocz 10 dla Halo3, odgrzewango kotleta, gorszego od poprzednikow, ktory wyszedl rok po pieknych Gearsach i wygladal jak Halo2 HD.
Opublikowano 25 października 201113 l Widzieliście Chloe w realu?Nie myślałem ze ktoś tak się zbliży do wzoru z gry: http://www.unchartedforums.com/topic/421-bringing-chloe-to-life-image-heavy/
Opublikowano 25 października 201113 l Post #219 - http://www.psxextrem...s/page__st__200 @ Trochę do poczytania i filmiki w HD do ściągnięcia - http://www.gamersyde.com/news_gsy_review_uncharted_3-12093_en.html Edytowane 25 października 201113 l przez zalef88
Opublikowano 25 października 201113 l Jak Giant Bomb daje 5/5 to trzeba zagrać. W sumie to mnie te recki tak na prawdę łechcą w padołek, od trójki oczekuję mission packa do dwójki. A podobno jest ponad to i jeszcze bardziej intensywnie. Single powah!
Opublikowano 25 października 201113 l Ja tam mam w(pipi)ane na recenzje. Wystarczyłoby mi U2 a nawet U1 z nowymi misjami. Więcej do pełni szczęści mi nie trzeba a jak dają coś jeszcze to..
Opublikowano 25 października 201113 l Chyba doszła nowa mapka w becie - Muzeum z U2. Możliwe, że była wcześniej ale nigdy na nią nie trafiłem.
Opublikowano 25 października 201113 l Uncharted 3 Review scores... Edge – 9 Playmania – 9.9 OPM Spain – 9.8 ... Power Unlimited – 94 PS Mania – 4/5 Level Magazine – 10 (Second opinion: 8/10) IGN Germany – 9.5 JeuxVideo – 9 PlayMagazine - 94 Leven - 10/10 GamePro – 5/5 TheSixthAxis – 10 Eurogamer.pt – 9 CVG – 9.5 Eurogamer – 8 IGN – 10 Giantbomb – 5/5 Joystiq – 4.5/5 GameReactor Sweden – 10 PlayStation Lifestyle – 10 1UP – A The Telegraph – 4.5/5 Videogamer – 9 Paste Magazine – 9.1 OPM UK – 10 NowGamer – 9.7 GameTrailers – 9.5 Metro – 9
Opublikowano 26 października 201113 l Wiadomo już w jaki sposób naughty dog ma zamiar udostępnić odblokowane bonusy z pierwszej bety (np. za zebranie 3 treasure set'ów itp.)??
Opublikowano 26 października 201113 l Yyy? Nie mają udostępniać niczego za osiągnięcia w pierwszej becie.
Opublikowano 26 października 201113 l Chodzi mi o to: Will my Beta progress or unlocks carry over to the final game? No, what happens in the Uncharted 3 Multiplayer Beta stays in the Beta, however we’ve lined up some killer rewards for the retail version of Uncharted 3 if you keep playing in the Beta: Download the Uncharted 3 Beta and receive the exclusive UNCHARTED 3 PSN Beta Tester Avatar! Complete 10 matches in every Gametype of Competitive Multiplayer and receive the Exclusive Beta Decal Pack 1! Complete 5 matches in every Gametype of Co-operative Multiplayer and receive the Exclusive Beta Decal Pack 2! Complete 4 Treasure Sets and receive the Treasure Hunter's Starter Pack! Rank up to level 25 in the Beta and receive a handsome reward of in-game cash on day one!