K@t 116 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A faktycznie. Pewnie nasz progres z tamtej bety jest zapisany na serwerach i w momencie odpalenia gry zyskamy dostęp do tego, co odblokowaliśmy. Pewnie wszystko i tak na płycie z grą jest zawarte Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Widział już ktoś reklamę Uncharteda w naszej TV? Bo mi mama mówiła: 'szymon, ta twoja gra w telewizji ciągle jest, ta an an anczarted?' Ale wydaję mi się że pomyliło jej się z Battlefieldem bo na grach zna się podobnie jak ja na mongolskim balecie więc wolę się upewnić. Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy beta U3 jest jeszcze dostępna na PSS? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Czy beta U3 jest jeszcze dostępna na PSS? Jeszcze jest i piszą, że do 1.11 jeszcze będzie dostępna. Oczywiście tylko w PS Plusie. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Podobnie jak z Killzone 3 i inFamous 2, Uncharted 3 ma być sprzedawany w zestawie z padem. Narazie nic nie znalazłem o dostępności w Polsce. A pad wygląda tak - http://livegames.bblog.pl/i/blog/users/118102/files/Image/PS3%20Dualshock-3-Uncharted-3.jpg Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Na początku wrzesnia to ogłaszali, niestety tylko w Japoniii będzie dostepny. Edytowane 27 października 2011 przez Jeez_PS Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Z cyklu "Za kulisami", o robieniu Motion Capture: http://www.youtube.com/watch?v=cnxZP2UtRME (Jest kilka scen z Launch Trailera, więc jeśli ktoś go nie widział i nie chce żadnych spoilerów, to niech tego nie ogląda) Mam nadzieję, że na płycie z U3 jest kilka podobnych filmików jak przy U1 i U2, bo lubiłem je oglądać @jankes - tak, trzeba dosyć sporo kulek wpakować żeby zabić. Edytowane 27 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
jankes 2 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 mam pytanie odnośnie multiplayer.dalej trzeba wjechać 90% magazynka żeby gość skonał?Denerwowało mnie to w 2 części,tyle ładowałem w gościa z bliska a on mnie na hita z uderzenia miał :F Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 doczekać się nie mogę... prawdopodobnie jutro w moich łapach wyląduje pudełko z grą... będzie miła przerwa od dark souls; ciekawe czy wprowadzili większe zmiany w sterowaniu (coś jak pomiędzy u1 i u2) Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Z cyklu "Za kulisami", o robieniu Motion Capture: http://www.youtube.com/watch?v=cnxZP2UtRME Muszę napisać maila do Emily Rose, że jestem sam i czy nie chce zostać moją żoną. 3 Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) mam pytanie odnośnie multiplayer.dalej trzeba wjechać 90% magazynka żeby gość skonał? Jak celujesz to starczy 3 serie z G-Mail lub 1/3 magazynka AK, czyli niemal identycznie jak w U2, to nie CoD/BF i za to ND chwała. Edytowane 27 października 2011 przez YETI Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 I jak gra ktoś już? Jakie pierwsze wrażenia? Ja będę miał gierkę dopiero jutro, a już ciężko wysiedzieć Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Na razie nie moge wpisac kodu z Pass'a do online - po prostu mi go nie przyjmuje. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze jeszcze kilka dni do premiery. Gdyby nie to by byly jaja..... a moze trzeba wpisac na koncie kraju z ktorego pochodzi gra - nie wiem, zobacze za kilka dni. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Saptis a jak z wersjami językowymi, można w pełni mieszać ścieżkę audio z napisami, jak w dwójce ? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Mam nadzieje, ze to dlatego, ze jeszcze kilka dni do premiery. Raczej o to właśnie chodzi ;-) W końcu jeszcze działają serwery bety przecież, więc do 1 listopada na bank "pełne" multi nie ruszy. Edytowane 27 października 2011 przez K@t Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Heh... wlasnie na NeoGafie wyczytalem, ze tez tak maja, wiec raczej nie mam sie co martwic. Jak co to zawsze dla multi moge odpalic bete. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Unboxing Special Edition du.py nie urywa Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Rzeczywiście ta kieszeń na płytę jest niepraktyczna, trzeba będze dokupić normalne pudełko Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. Edytowane 28 października 2011 przez saptis 1 Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. doszly mnie strasznie niepokojące doniesienia na temat jezyka w grze - nie wiem czy jest to prawda czy nie, stad pytanie. Podobno polska edycja(polska okładka itp.) posiada tylko jezyk polski bez możliwości zmiany. Natomiast jest ed. multi językowa z ang. okladka w której jest ponoć również jezyk polski i wszystkie można zmieniać jak się chce. Strasznie mnie to zaskoczyło gdy usłyszałem od kolesia w sklepie, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca. Pomóżncie!! Cytuj
K@t 116 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Od jakiego kolesia i w jakim sklepie? Kolesie w sklepach niestety z reguły mają znikome pojęcie nt. zawartości gier, które sprzedają. WSZYSTKIE polskie źródła podają, że jest możliwość zmiany języka i nie ma takiej opcji, żeby było inaczej. Edytowane 28 października 2011 przez K@t Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. W niemczech kupowałeś? Też mam zamiar, ale nie wiem do końca jak z wersjami językowymi. Edytowane 28 października 2011 przez zwolak6 Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Od jakiego kolesia i w jakim sklepie? Kolesie w sklepach niestety z reguły mają znikome pojęcie nt. zawartości gier, które sprzedają. WSZYSTKIE polskie źródła podają, że jest możliwość zmiany języka i nie ma takiej opcji, żeby było inaczej. właśnie dlatego zostałem ogromnie zaskoczony!! nie bede podawał sklepu ale powiem ze to jeden z wiekszych konsolowych w Warszawie. Wiadomo czy tylko polska ed. ma jezyk polski czy moze inne europejskie wydania też go posiadają? Edytowane 28 października 2011 przez QTF Cytuj
K@t 116 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Było już tłumaczone, że jedynie brytyjska wersja ma PODOBNO nie mieć języka polskiego. Wszystkie inne europejskie wydania są multijęzykowe:) W tej chwili nawet nie opłaca się nikomu robić 10 różnych wersji gry - jest jedna i ta sama wydawana w różnych krajach. Edytowane 28 października 2011 przez K@t Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Było już tłumaczone, że jedynie brytyjska wersja ma PODOBNO nie mieć języka polskiego. Wszystkie inne europejskie wydania są multijęzykowe:) W tej chwili nawet nie opłaca się nikomu robić 10 różnych wersji gry - jest jedna i ta sama wydawana w różnych krajach. nawet ostatnimi czasy byly sytuajce gdy polski jezyk byl tylko dostepny dla krajów EU wschodniej(jedna wersja- chyba polska,rosja,czechy). Natomiast ed. z Francji czy Niemiec takowych nie posiadały. Pewnie bylo o tym mowione jednak nie sledziłem tego wątku od początku, a czytał stron wstecz nie zamierzam. Edytowane 28 października 2011 przez QTF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi