Opublikowano 26 października 201113 l A faktycznie. Pewnie nasz progres z tamtej bety jest zapisany na serwerach i w momencie odpalenia gry zyskamy dostęp do tego, co odblokowaliśmy. Pewnie wszystko i tak na płycie z grą jest zawarte
Opublikowano 26 października 201113 l Widział już ktoś reklamę Uncharteda w naszej TV? Bo mi mama mówiła: 'szymon, ta twoja gra w telewizji ciągle jest, ta an an anczarted?' Ale wydaję mi się że pomyliło jej się z Battlefieldem bo na grach zna się podobnie jak ja na mongolskim balecie więc wolę się upewnić.
Opublikowano 26 października 201113 l Czy beta U3 jest jeszcze dostępna na PSS? Jeszcze jest i piszą, że do 1.11 jeszcze będzie dostępna. Oczywiście tylko w PS Plusie.
Opublikowano 27 października 201113 l Podobnie jak z Killzone 3 i inFamous 2, Uncharted 3 ma być sprzedawany w zestawie z padem. Narazie nic nie znalazłem o dostępności w Polsce. A pad wygląda tak - http://livegames.bblog.pl/i/blog/users/118102/files/Image/PS3%20Dualshock-3-Uncharted-3.jpg
Opublikowano 27 października 201113 l Na początku wrzesnia to ogłaszali, niestety tylko w Japoniii będzie dostepny. Edytowane 27 października 201113 l przez Jeez_PS
Opublikowano 27 października 201113 l Z cyklu "Za kulisami", o robieniu Motion Capture: http://www.youtube.com/watch?v=cnxZP2UtRME (Jest kilka scen z Launch Trailera, więc jeśli ktoś go nie widział i nie chce żadnych spoilerów, to niech tego nie ogląda) Mam nadzieję, że na płycie z U3 jest kilka podobnych filmików jak przy U1 i U2, bo lubiłem je oglądać @jankes - tak, trzeba dosyć sporo kulek wpakować żeby zabić. Edytowane 27 października 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 27 października 201113 l mam pytanie odnośnie multiplayer.dalej trzeba wjechać 90% magazynka żeby gość skonał?Denerwowało mnie to w 2 części,tyle ładowałem w gościa z bliska a on mnie na hita z uderzenia miał :F
Opublikowano 27 października 201113 l doczekać się nie mogę... prawdopodobnie jutro w moich łapach wyląduje pudełko z grą... będzie miła przerwa od dark souls; ciekawe czy wprowadzili większe zmiany w sterowaniu (coś jak pomiędzy u1 i u2)
Opublikowano 27 października 201113 l Z cyklu "Za kulisami", o robieniu Motion Capture: http://www.youtube.com/watch?v=cnxZP2UtRME Muszę napisać maila do Emily Rose, że jestem sam i czy nie chce zostać moją żoną.
Opublikowano 27 października 201113 l mam pytanie odnośnie multiplayer.dalej trzeba wjechać 90% magazynka żeby gość skonał? Jak celujesz to starczy 3 serie z G-Mail lub 1/3 magazynka AK, czyli niemal identycznie jak w U2, to nie CoD/BF i za to ND chwała. Edytowane 27 października 201113 l przez YETI
Opublikowano 27 października 201113 l I jak gra ktoś już? Jakie pierwsze wrażenia? Ja będę miał gierkę dopiero jutro, a już ciężko wysiedzieć
Opublikowano 27 października 201113 l Na razie nie moge wpisac kodu z Pass'a do online - po prostu mi go nie przyjmuje. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze jeszcze kilka dni do premiery. Gdyby nie to by byly jaja..... a moze trzeba wpisac na koncie kraju z ktorego pochodzi gra - nie wiem, zobacze za kilka dni.
Opublikowano 27 października 201113 l Saptis a jak z wersjami językowymi, można w pełni mieszać ścieżkę audio z napisami, jak w dwójce ?
Opublikowano 27 października 201113 l Mam nadzieje, ze to dlatego, ze jeszcze kilka dni do premiery. Raczej o to właśnie chodzi ;-) W końcu jeszcze działają serwery bety przecież, więc do 1 listopada na bank "pełne" multi nie ruszy. Edytowane 27 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 27 października 201113 l Heh... wlasnie na NeoGafie wyczytalem, ze tez tak maja, wiec raczej nie mam sie co martwic. Jak co to zawsze dla multi moge odpalic bete.
Opublikowano 28 października 201113 l Rzeczywiście ta kieszeń na płytę jest niepraktyczna, trzeba będze dokupić normalne pudełko
Opublikowano 28 października 201113 l Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. Edytowane 28 października 201113 l przez saptis
Opublikowano 28 października 201113 l Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. doszly mnie strasznie niepokojące doniesienia na temat jezyka w grze - nie wiem czy jest to prawda czy nie, stad pytanie. Podobno polska edycja(polska okładka itp.) posiada tylko jezyk polski bez możliwości zmiany. Natomiast jest ed. multi językowa z ang. okladka w której jest ponoć również jezyk polski i wszystkie można zmieniać jak się chce. Strasznie mnie to zaskoczyło gdy usłyszałem od kolesia w sklepie, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca. Pomóżncie!!
Opublikowano 28 października 201113 l Od jakiego kolesia i w jakim sklepie? Kolesie w sklepach niestety z reguły mają znikome pojęcie nt. zawartości gier, które sprzedają. WSZYSTKIE polskie źródła podają, że jest możliwość zmiany języka i nie ma takiej opcji, żeby było inaczej. Edytowane 28 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 28 października 201113 l Sprawdzilem i w grze mozna dowolnie laczyc jezyki - napisy z tekstem jak kto chce; np. mowa po angielsku, a napisy po polsku. Pogralem chwile i przyznaje, ze ciekawe, ciekawe....... gra od poczatku zaskakuje. W niemczech kupowałeś? Też mam zamiar, ale nie wiem do końca jak z wersjami językowymi. Edytowane 28 października 201113 l przez zwolak6
Opublikowano 28 października 201113 l Od jakiego kolesia i w jakim sklepie? Kolesie w sklepach niestety z reguły mają znikome pojęcie nt. zawartości gier, które sprzedają. WSZYSTKIE polskie źródła podają, że jest możliwość zmiany języka i nie ma takiej opcji, żeby było inaczej. właśnie dlatego zostałem ogromnie zaskoczony!! nie bede podawał sklepu ale powiem ze to jeden z wiekszych konsolowych w Warszawie. Wiadomo czy tylko polska ed. ma jezyk polski czy moze inne europejskie wydania też go posiadają? Edytowane 28 października 201113 l przez QTF
Opublikowano 28 października 201113 l Było już tłumaczone, że jedynie brytyjska wersja ma PODOBNO nie mieć języka polskiego. Wszystkie inne europejskie wydania są multijęzykowe:) W tej chwili nawet nie opłaca się nikomu robić 10 różnych wersji gry - jest jedna i ta sama wydawana w różnych krajach. Edytowane 28 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 28 października 201113 l Było już tłumaczone, że jedynie brytyjska wersja ma PODOBNO nie mieć języka polskiego. Wszystkie inne europejskie wydania są multijęzykowe:) W tej chwili nawet nie opłaca się nikomu robić 10 różnych wersji gry - jest jedna i ta sama wydawana w różnych krajach. nawet ostatnimi czasy byly sytuajce gdy polski jezyk byl tylko dostepny dla krajów EU wschodniej(jedna wersja- chyba polska,rosja,czechy). Natomiast ed. z Francji czy Niemiec takowych nie posiadały. Pewnie bylo o tym mowione jednak nie sledziłem tego wątku od początku, a czytał stron wstecz nie zamierzam. Edytowane 28 października 201113 l przez QTF