Square 8 603 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Sony po prostu kładzie lachę na marketing i tyle, bo jak opisać sytuacje że reklama ma premierę razem z tytułem ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 słaba ta reklama Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Na pewno ta reklama jest lepsza niż to co kiedyś puszczali z U2. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Sony po prostu kładzie lachę na marketing i tyle, bo jak opisać sytuacje że reklama ma premierę razem z tytułem ? SCEP kładzie też lachę na sprzedaż, bo jak wytłumaczyć to, że tak twardo obstają przy tej premierze 2.11 (PO długim weekendzie) i zabraniają wszystkim sprzedawać wcześniej. I jeszcze biorąc pod uwagę, że w pozostałych krajach normalnie już sprzedają. Jakoś wcześniej nie mieli nic do tego, że większość sklepów i dużych sieci sprzedawała ich gry przed premierą, a akurat do największego ex'a tego roku się przyjebali. Edytowane 29 października 2011 przez MBeniek 2 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) słaba ta reklama :confused: szpic jesteś przykładem typowego polaczka który na wszystko narzeka, czytam twoje posty już troche i wszędzie narzekasz, w dziale BF3 też, można stwierdzić ze masz smutne życie, albo jesteś EMO? Edytowane 29 października 2011 przez mersi 1 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Jak ktoś zamówił w Empiku z odbiorem w salonie to na 90% będzie miał w poniedziałek 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Ludzie, rozróżniajcie te dwa tematy: Uncharted 3: Oszustwo Drake'a oraz Gry na premierę, gdzie dostać? 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 szpic jesteś przykładem typowego polaczka który na wszystko narzeka, czytam twoje posty już troche i wszędzie narzekasz, w dziale BF3 też, można stwierdzić ze masz smutne życie, albo jesteś EMO? tak tnę się czytając twoje posty do czego to dochodzi, ze nawet nie można napisać ze reklama jest słaba w porównaniu do innych od Sony bo już jakiś naczelny fan boy ps3 będzie próbował zabłysnąć ... Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) A ja akurat muszę przyznać rację narzekającym na reklamę - nie wiem czemu polskie TV spoty ZAWSZE są wykastrowane względem zachodnich i puszczane strasznie późno (choć przyznać trzeba, że na przestrzeni ostatnich dwóch lat bardzo dużo się zmieniło). Nie narzekałbym jednak na marketing Sony - MS dla przykładu w ostatnim czasie nie reklamuje absolutnie niczego. A jeszcze co do samej reklamy Uncharted 3 - o wiele bardziej wolałbym zobaczyć w swoim TV tę i po cichu liczyłem że właśnie ona będzie u nas nadawana: http://www.youtube.com/watch?v=hhOUJxRsK3M Uncharted zasługuje imo na więcej niż tylko zlepek scen akcji w stylu MW3 ;-) Edytowane 29 października 2011 przez K@t Cytuj
c1n3k 0 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czy ktos mial problem z network passem? Wpisuje na 100% poprawnie kod (probowalem male/duze litery) i caly czas dostaje komunikat ze albo uzyty albo nieprawidlowy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czy ktos mial problem z network passem? Wpisuje na 100% poprawnie kod (probowalem male/duze litery) i caly czas dostaje komunikat ze albo uzyty albo nieprawidlowy moze dlatego ze premiery jeszcze nie bylo? Cytuj
c1n3k 0 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czy ktos mial problem z network passem? Wpisuje na 100% poprawnie kod (probowalem male/duze litery) i caly czas dostaje komunikat ze albo uzyty albo nieprawidlowy moze dlatego ze premiery jeszcze nie bylo? Wsrod moich znajomych juz sa osoby grajace online... mimo wszystko poczekam do premiery, sprawdze jeszcze raz i ewentualnie wtedy bede walczyc Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Kupilem dzisiaj gre bez problemu (zapewne dostepna od wczoraj) w kraju gdzie nie chcieli mi sprzedac NBA 2k11 za łapówke 100% wartosci gry . Choc raz gram w cos przed polskimi graczami Pozdro! Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Wsrod moich znajomych juz sa osoby grajace online... A te osoby nie grają przypadkiem w betę? Beta działa do 31.10 jeszcze, więc nie ma szans by pełne multi ruszyło wcześniej. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Beta działa do 01/11. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Potwierdzam kodu nie da sie jeszcze zrealizowac. Z wrazen z gry specjalnie nie ogladalem filmikow zeby ominac spoilery i juz 2 chapter ryje banie Edytowane 29 października 2011 przez BartIrlandia Cytuj
czysty 1 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czy ktos mial problem z network passem? Wpisuje na 100% poprawnie kod (probowalem male/duze litery) i caly czas dostaje komunikat ze albo uzyty albo nieprawidlowy tez tak mam, a co gorsza mam tak w Battlefield 3... mam konto US wiec moze byc muka, nie chce nikogo martwic ale szukam juz zdrapki PSN ze stanow pozdrawiam Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 A może serwery są jeszcze nieczynne? Pomyśleliście o tym? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Na wpisanie PSN Pass musimy czekać do wtorku/środy. Tak samo miałem z Resistance 3. Można za to odpalić LAN i posprawdzać wszystkie skiny postaci i mapki (Jest 11, doszła jedna względem tej "bety" co teraz trwa). Cytuj
czysty 1 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 A może serwery są jeszcze nieczynne? Pomyśleliście o tym? w Battlefield 3, nieczynne...??? EU online pass nie dziala mi na koncie US... czy ktos wie czy online pass jest przypisany do profilu, czy do konsoli??? pozdrawiam Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 A może serwery są jeszcze nieczynne? Pomyśleliście o tym? w Battlefield 3, nieczynne...??? EU online pass nie dziala mi na koncie US... czy ktos wie czy online pass jest przypisany do profilu, czy do konsoli??? pozdrawiam Nie ma możliwości aby kod EU działał w USiA. Online pass jest przypisany do konta, ale bez problemu pozostałe osoby na tej konsoli powinny mieć możliwość grania no i powinien działać na 5 konsolach. Cytuj
czysty 1 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 no to ladnie to teraz musze ciagnac zdrapke PSN ze stanow do uncharted i battlefield... i pewnie takich jak jest wiecej... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Jeśli ktoś uważał, że walący się budynek z Uncharted 2 był fajny, to niech poczeka aż zagra w Chateau. Jak dla mnie to zupełnie inny (wyższy) poziom Zagadek też jest w tej części więcej. Przy jednej to musiałem skorzystać z gotowego rozwiązania, bo nie mogłem jej rozgryźć Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czy w egzemplarzu kupionym w Polsce (polska dystrybucja), można włączyć org. audio + napisy PL ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi