balon 5 340 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Tak jest taka możliwość w opcjach gry, przełączaj ale już na oryginalne audio. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) ale jest mozliwosc wlaczenia oryginalnego + pl suby? Oczywiście że tak - wejdź w opcje z poziomu menu głównego. Najlepiej przejść za pierwszym w oryginale właśnie, a z dubbingiem najwyżej z ciekawości, bo oryginalna gra aktorska w U3 to jak zwykle majstersztyk. Edytowane 12 listopada 2011 przez K@t Cytuj
jankes 2 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Od 4 części oczekuje żeby Drake próbował ocalić świat przed próbą wskrzeszenia bogów greckich którzy po 3 etapowej eksterminacji będą niesamowicie w(pipi)ieni.Uwaga spojler: Nie do końca się to uda.Na całe szczęście powstanie najbardziej w(pipi)iony ze wszystkich .Premiera U4 listopad 2012,GOD of WAR 4 grudzien 2012-2 dni przed końcem świata. ;] W sumie Sony mogłoby tak "wskrześić" Bogusia .Albo GOW od ND Cytuj
vip77 237 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 ale jest mozliwosc wlaczenia oryginalnego + pl suby? Najlepiej przejść za pierwszym w oryginale właśnie, a z dubbingiem najwyżej z ciekawości, bo oryginalna gra aktorska w U3 to jak zwykle majstersztyk. Nie. Najlepiej to grac z taka sciezka dzwiekowa jaka komu pasuje Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Ale ja nie każę Ci grać tak, czy siak - doradziłem tylko koledze, któremu polski dubbing nie odpowiada. A są osoby, które z premedytacją grają od początku w wersji polskiej i nawet nie wiedzą ile tracą olewając oryginał. Edytowane 12 listopada 2011 przez K@t Cytuj
jankes 2 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Panowie bez napinki,stawiam flache każdemu co wystawi ocene niżej jak 9 tej części i gryzące go sumienie każe mu się nie powiesić :DPrzyznam szczerze początkowo się mocno zawiodłem,ten Uncharted stał się taki niby Hitchcock-owski.Niby zaczęło się od przysłowowiego trzesienia ziemi (po której według Hitchcock-a powinno być jeszcze mocniej),po czym dostaliśmy "Cudowne Lata".Mocarne 9 ode mnie,narzekałem niby na walke i zbyt dużo filmów-ale teraz jak widze jak mój dużo starszy brat(ja 26 on 41) ma banana na mordzie grając w tą GRE,każe mu pić kielicha a ten dalej gra: D No nic ide spróbować zabić w multi u3 zabić gościa jednym magazynkiem Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Od 4 części oczekuje żeby Drake próbował ocalić świat przed próbą wskrzeszenia bogów greckich którzy po 3 etapowej eksterminacji będą niesamowicie w(pipi)ieni. Ja tam w U4 chcę zobaczyć niszczącą wszystko lawę oraz eksplodujący wulkan. ND mogło by także zastosować pewien myk: zwiedzamy dżunglę, tereny śnieżno górskie i pustynne w czasach starożytnych, nowożytnych i współczesnych - podczas snu/ halucynacji wywołanych jakimś narkotykiem, tak przez np. 8 z 10 pierwszych rozdziałów gry. Później akcja wraca do współczesności. To było by idealne podsumowanie wszystkich świetnych środowisk jakie ND wykreowało w tej serii. Wspominałem już o lawie? Edytowane 12 listopada 2011 przez nobodylikeyou Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 No Panowie, zacząłem grać równo z Wami, 2 listopada i jak widzę jestem najdłużej delektującą się tutaj osobą nowymi przygodami Nathana Gram codziennie po trochu i dotarłem właśnie do rozdziału 21. Dzięki temu, że badam dokładnie wszystko, mam już na koncie ponad 80 skarbów, grając beż żadnych faqów Wszystko pięknie, wszystko fajnie, podoba mi się na równi z U2 i nie zamierzam powtarzać tutaj zdania poprzedników. Potwierdze tylko jedno, ND zabrakło czasu na dokładne doszlifowanie tego dzieła. W poprzednich Unchartedach nie natrafiłem na taką masę bugów, jak tutaj. Raz przeciwnik zaklinował mi się w skrzyni, innym razem to ja wpadłem w skrzynię i bez wczytania gry nie mogłem z niej wyjść, zdarza się, że przez ścianę prześwituje tło, ale największy bug miałem dzisiaj, kiedy to zostajemy otoczeni przez masę snajperów i wpada po Nas Sulim na koniu, wraz ze swoją brygadą. Konie Sulima oraz jeźdźca za nim zaczęły biec w miejscu i nie załączyła się w ogóle cut-scenka, w której wsiadamy na konia. Wczytywanie gry, itp, wcale nie pomagało, mogłem biegać swobodnie po całym terenie, aż wybiegłem na obrzydliwie puste tekstury , pomogło dopiero zresetowanie konsoli. Co mi jeszcze nie pasuje w U3 to bezsensownie umieszczone skarby, na wiele z nich wpadamy po prostu przypadkiem, rzucone gdzieś na ziemię, mam wrażenie, że w poprzednich Unchartedach trzeba było się bardziej wysilić... Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Zrobiłem platynę (3 razy przechodziłem grę) i nie miałem żadnego buga Sowaa. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Ja też nie (trzykrotne przejście), ale ten z niewczytującymi się cutscenkami jest jednak dość powszechny, bo często wspominany w reckach. Ot, szczęście mieliśmy. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Może to dlatego, że zaglądam i macam dosłownie wszędzie Mam 15h na liczniku a jeszcze gry nie skończyłem Jestem rekordzistą forum Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 No skoro w 21 chapterze masz 80 skarbów - wszędzie nie zaglądasz. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Ktoś się może orientuje czy bez online pass można grać offline coopa na splitscreenie? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Mam pytanie - z góry sorry bo może była odpowiedź ale tu nie zaglądam wcale ze względu na ewentualne spoilery (gry jeszcze nie skończyłem xD) - czy na Starhawk'a powinien być w pudełku jakiś kod? Kupiłem Edycję specjalną i miałem tylko 2 kody - Online Pass i na dodatkową zawartość Edycji Specjalnej. E: Dół +: Thx. Edytowane 13 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Ma przyjść mail od Sony z kodem do bety Starhawka. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 No skoro w 21 chapterze masz 80 skarbów - wszędzie nie zaglądasz. No ponad, ponad, z 84 mam Czasem akcja tak zasuwa do przodu, że ciężko jest szukać, ale tam gdzie się dało spokojnie zajrzałem Wy też sądzicie, że w poprzednich Unchartedach skarby były bardziej pomysłowo porozrzucane? Cytuj
jankes 2 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Od 4 części oczekuje żeby Drake próbował ocalić świat przed próbą wskrzeszenia bogów greckich którzy po 3 etapowej eksterminacji będą niesamowicie w(pipi)ieni. Ja tam w U4 chcę zobaczyć niszczącą wszystko lawę oraz eksplodujący wulkan. ND mogło by także zastosować pewien myk: zwiedzamy dżunglę, tereny śnieżno górskie i pustynne w czasach starożytnych, nowożytnych i współczesnych - podczas snu/ halucynacji wywołanych jakimś narkotykiem, tak przez np. 8 z 10 pierwszych rozdziałów gry. Później akcja wraca do współczesności. To było by idealne podsumowanie wszystkich świetnych środowisk jakie ND wykreowało w tej serii. Wspominałem już o lawie? W(pipi)ieni bogowie wy(pipi)a z Wezuwiusza : DD Cytuj
jankes 2 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Sorry nie wiem gdzie tu sie sie edytuje posty:FSowaa zdecydowanie masz racje,powiem sczerze że chyba nawet w 1 części skarby były lepiej poukładane.W części drugiej znalazłem chyba 39 ale "niby" starałem się szukać.W U3 cztery skarby można zebrać robiąć w sumie 50 metrów-i tak jest dość często. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 W dwójce było więcej skarbów wiszących gdzieś wysoko pod sufitem i w innych dziwnych miejscach, łatwo je było przegapić. W Drake's Deception większość leży na ziemi, najczęściej "za rogiem", więc ich znalezienie nie stanowi problemu. Jedyne skarby które pominąłem za pierwszym razem, to właśnie te, które trzeba zestrzelić ze ściany/sufitu. Cytuj
jankes 2 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 W dwójce było więcej skarbów wiszących gdzieś wysoko pod sufitem i w innych dziwnych miejscach, łatwo je było przegapić. W Drake's Deception większość leży na ziemi, najczęściej "za rogiem", więc ich znalezienie nie stanowi problemu. Jedyne skarby które pominąłem za pierwszym razem, to właśnie te, które trzeba zestrzelić ze ściany/sufitu. Dokładnie,w dwójce skarby niekiedy były poukładane z tyłu muru,czy na wysokościach które trzeba było zestrzelić.W 3 części mojemu bratu się chyba skarb "utopil" po zestrzeleniu ,gdzieś bodajże w Jemenie;] Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Ale niby jak Sony ma wyslac kody do bety na maila? Skad beda wiedzieli ze kupilem gre w prywatnym sklepie jeszcze w pazdzierniku? Btw. Wiecej czytania czy ogladania jest w tym poradniku? Bo jakbym mial czytac ksiazke po angielsku to z moim lvl tego jezyka bylby problem. Podstawy lapie ale reszta..... Za to jakby wiecej obrazkow tam bylo to bym kupil widzial juz ktos to od srodka? Prosty polak w miare ogarnie? http://allegro.pl/uncharted-3-drake-s-deception-the-complete-offic-i1911382813.html?source=oo Edytowane 13 listopada 2011 przez schab0795 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Od 4 części oczekuje żeby Drake próbował ocalić świat przed próbą wskrzeszenia bogów greckich którzy po 3 etapowej eksterminacji będą niesamowicie w(pipi)ieni. Ja tam w U4 chcę zobaczyć niszczącą wszystko lawę oraz eksplodujący wulkan. W(pipi)ieni bogowie wy(pipi)a z Wezuwiusza : DD Greckich bogów już nie ma, bo zajął się nimi kumpel Drake'a z branży. 8) Cytuj
K@t 116 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) Ale niby jak Sony ma wyslac kody do bety na maila? Skad beda wiedzieli ze kupilem gre w prywatnym sklepie jeszcze w pazdzierniku? Może wyślą tym, którzy wykorzystali oryginalne PSN Passy z premierowych wydań. Btw. Wiecej czytania czy ogladania jest w tym poradniku? Bo jakbym mial czytac ksiazke po angielsku to z moim lvl tego jezyka bylby problem. Podstawy lapie ale reszta..... Za to jakby wiecej obrazkow tam bylo to bym kupil Ja czekam na swój egzemplarz, ale znajomy dostał już z Amazona i mówi, że to 300 stron... wszystkiego I screenów i artworków i komentarzy i nawet objaśnień wątków, które w grze nie zostały do końca zamknięte. Jednak głównym elementem tych przewodników zawsze są screeny i grafiki. Edytowane 14 listopada 2011 przez K@t Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) Tak sobie patrzę na obrazki z cutscenek Uncharted 3 i dochodzę do wniosku, że to właśnie Naughty Dog powinno się zająć zrobieniem filmu Uncharted 8) PS. Ręczne modelowanie >>> nagrywane ryje z L.A Noire Edytowane 14 listopada 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi