Opublikowano 18 stycznia 201213 l Jest już DLC na amerykańskim PS Store za $9,99. U nas pewnie będzie popołudniu/wieczorem. @edit http://www.naughtydog.com/site/post/new_uncharted_3_dlc_fortune_hunters_club_grows/ Edytowane 18 stycznia 201213 l przez zalef88
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Może ktoś przeniósł by większość ostatnich postów do działu online, trochę bałagan się tu zrobił...
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Jak by kogoś to interesowało to już jest Flashback Map Pack 1 - 313 MB / 29zł - dla FHClubowiczów za free. Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Kyo
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Jak by kogoś to interesowało to już jest Flashback Map Pack 1 - 313 MB / 29zł - dla FHClubowiczów za free. Nosz ku..., a miał być za 12 zł. Nic to wychodzi że trza będzie zaopatrzyć się w ten felerny FHC za 89 zł. A ja mam na koncie 74 (karta zdrapka;>) Edytowane 18 stycznia 201213 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 18 stycznia 201213 l http://www.naughtydo...ers_club_grows/ Hmm ciekawe bonusy szykuje ND, na pewno dojdą jakieś plansze do kooperacji (blue room na screenie) i no i najbardziej cieszy ten frangment bo okazuje się że zakup FHC był dobrym dealem. We’ve kicked this deal up a few notches and are now offering 14 total packs, 7 new packs that we will be revealing as the year progresses! As a FHC member the savings for these 14 packs will be over 60%! No i pączkowy Sully daje radę
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Nosz ku..., a miał być za 12 zł. Nic to wychodzi że trza będzie zaopatrzyć się w ten felerny FHC za 89 zł. A ja mam na koncie 74 (karta zdrapka;>) Plotę o tych 12 zł puściło oczywiście PS3Site Na razie powstrzymuję się z kupnem.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l ^K@t PS3Site tłumaczyło się że opierało się na oficjalnym wpisie na stronie ND. Dziś uległ on zmianie. (Niższa cena znikła - zresztą to i tak miała być jednorazowa promocja) Przed nami jeszcze min. 3 paczki ze skinami i 3 z mapami. Więc chyba jednak warto zakupić ten FHC. Chyba.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l No właśnie jak już, to w FHC zainwestuję. Póki co jednak szkoda, że ND się zamienia w Infinity Ward. Wprawdzie to nie 50zł, a 30zł za 4 mapki, ale i tak taki nawał DLC odrzuca mnie lekko. Zwłaszcza, że te mapy powinny się imo znaleźć w grze od samego początku.
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Nowe mapy idealnie pokazują różnice graficzną między U2 iU3. Masa szczegółów i detali, śliczność.
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Drobne poprawki - http://www.naughtydog.com/site/post/multiplayer_live_update_uncharted_3/
Opublikowano 21 stycznia 201213 l No i teraz widać jakiś progres w grafice w multi w porównaniu do U2. Shambala wygląda obłędnie podczas zimy, to samo Fort (chociaż podziemia nie robią już takiego efektu jak w U2), Sanktuarium daje radę podczas nocnej zmiany, doszło dużo źródeł światła, nawet Jaskinia prezentuje się ładnie. Jeżeli ktoś się waha to niech nie zwleka z zakupem bo odrestaurowane mapki są świetne. Ja teraz odliczam do następnego DLC.
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Kalinho a ty tylko o jednym Nowe trofiki pewnie dojdą z którymś dodatkiem. W najbliższym patchu mogli by naprawić wpadanie skarbów, pracują nad tym ale ciągle nie działa.
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Nowe mapy idealnie pokazują różnice graficzną między U2 iU3. Masa szczegółów i detali, śliczność. To pikus w porownaniu z tym co oferuje ta gra w 3D. Ja wlasnie mam okazuej pykac to w trojwymiarze, i co chwila szczena opada.
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Kalinho a ty tylko o jednym Nowe trofiki pewnie dojdą z którymś dodatkiem. W najbliższym patchu mogli by naprawić wpadanie skarbów, pracują nad tym ale ciągle nie działa. ja mam z tego radochę samo przechodzenie tych wszystkich samograjów jakie teraz robią już mnie dawno nie bawi
Opublikowano 24 stycznia 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=ArLwg_6rmZg&feature=channel_video_title
Opublikowano 30 stycznia 201213 l gdzieś czytałe o problemie gdy gra nie chce się załadować nawet do menu i ciągle pierścień się obraca, nie uświadczyłe tego jeszcze, ale przed chwilą chciałem odpalić uncharted i dupa. Nawet nie moge wyłączyć gry bo mi się zwiesza i wtedy ps3 się restartuje . Jakieś rady ?? UPDATE skasowanie wszystkich danych (poza zawartością dodatkową) i ponowna instalacja z patchami załatwiła sprawę i udało się odpalić. Edytowane 30 stycznia 201213 l przez Grez
Opublikowano 31 stycznia 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=XfAcctmfNCc&feature=channel_video_title
Opublikowano 31 stycznia 201213 l te filmiki to są wybierane z tych co gracze 'prześlą' do online ? czy może trzeba jakoś na youtubie zamieszczać ?
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Musisz podesłać do któregoś z tych kolesi. W ich profilach na youtubie są filmiki jak to zrobić. Edytowane 31 stycznia 201213 l przez zalef88
Opublikowano 4 lutego 201213 l zakupiłem nowe mapki z poziomu gry, później wyszedłem aby je ściągnąć i zainstalować, naciskam DOWNLOAD i wyskakuje mi napis że 'to już zostało zakupione , naciśnij [Download] aby pobrać,' To jeszcze raz naciskam pobierz i sytuacja się powtarza, próbuje pobrać z menu gry i to samo . WTF ? w liście pobranych tytułów wyskakuje mi error (80023102) i nic się nie pokazuje. Po zakupie wyskoczył mi napis o aktywowaniu zakupu. Doczytałem gdzieś, że jest to problem w usłudze psn a właściwie to SEN i sporo użytkowników ma ten problem a sony "pracuje na tym" więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Edytowane 4 lutego 201213 l przez Grez