Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 376,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Może ktoś przeniósł by większość ostatnich postów do działu online, trochę bałagan się tu zrobił...

Opublikowano

Jak by kogoś to interesowało to już jest Flashback Map Pack 1 - 313 MB / 29zł - dla FHClubowiczów za free.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jak by kogoś to interesowało to już jest Flashback Map Pack 1 - 313 MB / 29zł - dla FHClubowiczów za free.

Nosz ku..., a miał być za 12 zł. Nic to wychodzi że trza będzie zaopatrzyć się w ten felerny FHC za 89 zł. A ja mam na koncie 74 (karta zdrapka;>)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

http://www.naughtydo...ers_club_grows/

Hmm ciekawe bonusy szykuje ND, na pewno dojdą jakieś plansze do kooperacji (blue room na screenie) i no i najbardziej cieszy ten frangment bo okazuje się że zakup FHC był dobrym dealem.

We’ve kicked this deal up a few notches and are now offering 14 total packs, 7 new packs that we will be revealing as the year progresses! As a FHC member the savings for these 14 packs will be over 60%!

No i pączkowy Sully daje radę :)

6692562165_a96914ed02_o.png

Opublikowano
Nosz ku..., a miał być za 12 zł. Nic to wychodzi że trza będzie zaopatrzyć się w ten felerny FHC za 89 zł. A ja mam na koncie 74 (karta zdrapka;>)

Plotę o tych 12 zł puściło oczywiście PS3Site :/ Na razie powstrzymuję się z kupnem.

Opublikowano

^K@t

PS3Site tłumaczyło się że opierało się na oficjalnym wpisie na stronie ND. Dziś uległ on zmianie. (Niższa cena znikła - zresztą to i tak miała być jednorazowa promocja) Przed nami jeszcze min. 3 paczki ze skinami i 3 z mapami. Więc chyba jednak warto zakupić ten FHC. Chyba. :P

Opublikowano

No właśnie jak już, to w FHC zainwestuję. Póki co jednak szkoda, że ND się zamienia w Infinity Ward. Wprawdzie to nie 50zł, a 30zł za 4 mapki, ale i tak taki nawał DLC odrzuca mnie lekko. Zwłaszcza, że te mapy powinny się imo znaleźć w grze od samego początku.

Opublikowano

Nowe mapy idealnie pokazują różnice graficzną między U2 iU3. Masa szczegółów i detali, śliczność.

Opublikowano

No i teraz widać jakiś progres w grafice w multi w porównaniu do U2. Shambala wygląda obłędnie podczas zimy, to samo Fort (chociaż podziemia nie robią już takiego efektu jak w U2), Sanktuarium daje radę podczas nocnej zmiany, doszło dużo źródeł światła, nawet Jaskinia prezentuje się ładnie. Jeżeli ktoś się waha to niech nie zwleka z zakupem bo odrestaurowane mapki są świetne. Ja teraz odliczam do następnego DLC.

Opublikowano

Kalinho a ty tylko o jednym :P

Nowe trofiki pewnie dojdą z którymś dodatkiem. W najbliższym patchu mogli by naprawić wpadanie skarbów, pracują nad tym ale ciągle nie działa.

Opublikowano

Nowe mapy idealnie pokazują różnice graficzną między U2 iU3. Masa szczegółów i detali, śliczność.

To pikus w porownaniu z tym co oferuje ta gra w 3D. Ja wlasnie mam okazuej pykac to w trojwymiarze, i co chwila szczena opada. :woot:

Opublikowano

Kalinho a ty tylko o jednym :P

Nowe trofiki pewnie dojdą z którymś dodatkiem. W najbliższym patchu mogli by naprawić wpadanie skarbów, pracują nad tym ale ciągle nie działa.

ja mam z tego radochę :P samo przechodzenie tych wszystkich samograjów jakie teraz robią już mnie dawno nie bawi

Opublikowano

gdzieś czytałe o problemie gdy gra nie chce się załadować nawet do menu i ciągle pierścień się obraca, nie uświadczyłe tego jeszcze, ale przed chwilą chciałem odpalić uncharted i dupa. Nawet nie moge wyłączyć gry bo mi się zwiesza i wtedy ps3 się restartuje . Jakieś rady ??

UPDATE

skasowanie wszystkich danych (poza zawartością dodatkową) i ponowna instalacja z patchami załatwiła sprawę i udało się odpalić.

Edytowane przez Grez

Opublikowano

te filmiki to są wybierane z tych co gracze 'prześlą' do online ? czy może trzeba jakoś na youtubie zamieszczać ?

Opublikowano

Musisz podesłać do któregoś z tych kolesi. W ich profilach na youtubie są filmiki jak to zrobić.

Edytowane przez zalef88

Opublikowano

zakupiłem nowe mapki z poziomu gry, później wyszedłem aby je ściągnąć i zainstalować, naciskam DOWNLOAD i wyskakuje mi napis że 'to już zostało zakupione , naciśnij [Download] aby pobrać,' To jeszcze raz naciskam pobierz i sytuacja się powtarza, próbuje pobrać z menu gry i to samo . WTF ?

w liście pobranych tytułów wyskakuje mi error (80023102) i nic się nie pokazuje. Po zakupie wyskoczył mi napis o aktywowaniu zakupu.

Doczytałem gdzieś, że jest to problem w usłudze psn a właściwie to SEN i sporo użytkowników ma ten problem a sony "pracuje na tym" więc muszę uzbroić się w cierpliwość.

Edytowane przez Grez