Opublikowano 15 lutego 201213 l Trailer Flashback Mappack 2: http://www.youtube.com/watch?v=QiBnlUjGlRs&feature=gu-u&context=G21f8836FUAAAAAAAAAA
Opublikowano 20 lutego 201213 l Szykuje się jakiś większy turniej. Fajnie, że scena Uncharted ma się coraz lepiej, mam tylko nadzieje, że wraz z U4 popularność będzie jeszcze większa.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Szykuje się jakiś większy turniej. Fajnie, że scena Uncharted ma się coraz lepiej Wszystko fajnie tylko jesli ten turniej ma byc rozgrywany online to ja podziekuje, jak narazie w tej grze mozna bardzo latwo oszukiwac ( wywolywanie "sztucznych lagow" niemal ze na porzadku dziennym) tak ze jakikoliwek "sensowny" turniej ( online) nie ma najmniejszego sensu, bo nikt tak naprawde nie zagwarantuje ze wszyscy beda grac fair. Zreszta to samo tyczy sie tej naszej smiesznej "ligi uncharted" Edytowane 20 lutego 201213 l przez Freeze182
Opublikowano 21 lutego 201213 l Panowie zastanawiam się nad zakupem Fortune Hunter Club i tu rodzi się kilka pytań: 1. Czy bez problemu mogę to zakupić z kumplem w składce? 2. Co dokładnie jest zawarte w FHC bo już od tej ilości mapek i skinów pogubiłem się
Opublikowano 21 lutego 201213 l W skład FHC wchodzi na chwilę obecną 7 (albo 8 ) paczek ze skinami i 3 z mapami (trzeci ma premierę jutro). Jeszcze dojdą dwa dodatki z mapami oraz jeden niewiadomy. Czy będzie problem ze składką ? Nie wiem, raczej nie, ale lepiej niech potwierdzi ktoś kto tak kupił. Edytowane 21 lutego 201213 l przez Square
Opublikowano 21 lutego 201213 l Już raczej wiadomo co będzie tym niewiadomym DLC, chyba że wrzucą to za darmo. Speaking of new DLC we’re announcing today that a new game type is coming in March to Uncharted 3 multiplayer. It’s called Co-Op Shade Survival mode and if you look at the screenshot above it is just a small taste of what you'll need to get prepared for in this fiery new game type. Pierwszy screen na blogu ND http://www.naughtydo...lable_tomorrow/ Edytowane 21 lutego 201213 l przez Square
Opublikowano 21 lutego 201213 l To jest część FHC. Ten dodatek był w rozpisce, którą widziałem. Oprócz tego były jeszcze dwa zestawy awatarów PSN (lol) i 1 mappack.
Opublikowano 21 lutego 201213 l Ja mam nadzieje, że zdecydują się dołożyć trofea do multi, jak w przypadku U2. Jeżeli to nastąpi to pewnie z ostatnim dlc.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Update 1.05 - http://www.naughtydo...atch_105_notes/ A za kilka godzin Flashback Map Pack #2Edit@ Już jest DLC. Edytowane 22 lutego 201213 l przez zalef88
Opublikowano 22 lutego 201213 l To zabrzmi naiwnie ale nikt z was nie wie (nie próbował?) czy możliwe jest np. ściągnięcie z naszego rodzimego ps store dodatków dlc za pośrednictwem konta udostępnionego przez ziomka z USA? A może - w przypadku otrzymania przez niego e-maila/ hasła do jego konta będę mógł wejść na USA ps store? Bo mam taką sytuację że nie będąc akurat przy funduszach na FHC zakupiłem pierwszy pakiet map + tuzin skinów (na koncie miałem mniej niż te wymagane 89 zł - i teraz się to mści) Edytowane 22 lutego 201213 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 22 lutego 201213 l Będziesz mógł ściągnąć dodatek z jego konta z USA store, problemem jednak będzie to, że amerykański FHC może nie działać z polską wersją gry.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Na 100% nie będzie działać DLC z Amerykańskiego PSS z Europejską wersją gry.
Opublikowano 23 lutego 201213 l wczoraj zakupiłem nowe mapki #2 ale rozegrałem conajmniej 10 pojedynkow i ani razu nie trafiłem na nowe mapy, ktos wie o co kaman ?
Opublikowano 23 lutego 201213 l Ja mam to samo. Rozegrałem może ze 20 pojedynków i też ani razu nie widziałem nowej mapy. Na ich forum jest już o tym temat więc.. po prostu coś zepsuli. Tak poza tym to w ogóle to multi to ostatnio jest pomyłka. Balans broni jest tragiczny. Z każdą kolejną aktualizacją gra staje się coraz gorsza Prawde mówiąc to najlepsza była chyba ta pierwsza beta, ewentualnie niewleie gorsza była druga. W betach było mnie bugów i niedoróbek niż w pełnej wersji, a i balans broni był nieporównywalnie lepszy.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Z tymi mapami to jest tak że gra musi znaleźć graczy tylko z dodatkami, a szuka po wszystkich. Wystarczy jeden bez apek i już pograne. Powinni zrobić wyszukiwanie jak w U2, gdzie można było zaznaczyć czy ma szukać po DLC czy normalnie.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Ja jak na razie na jakieś 30 meczy, trafiłem dwa razy na nową mapkę i w tych dwóch przypadkach była to Plaza. Zgadzam się ze Square to rozwiązanie było by idealne, bo tak to człowiek się tylko wk.urwia jak widzi stare mapy.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Ja grałem po kilka razy na wszystkich i według mnie ten zestaw jest dużo lepszy niż Flashback Map Pack #1. Szczególnie Wioska, moja ulubiona mapa z U2
Opublikowano 23 lutego 201213 l Tak poza tym to w ogóle to multi to ostatnio jest pomyłka. Balans broni jest tragiczny. Gram tylko g-mailem i falem, osłabili nieco ten drugi.Zmienili coś w innych?
Opublikowano 24 lutego 201213 l Właśnie w tym rzecz, że sens jest tylko w grze FAL'em albo G-Malem. FAL nadal z małej-średniej odległości potrafi zabić w sekundę, a G-Mal ma nieco zbyt duży damage i stopping power (2 sere zabijają, jeśli pierwsza wejdzie cała to trafionego tak spowalnia, że ma brdzo małe szanse na jaką kolwiek reakcję). Dla porównania M9 z szybkostrzelnością kosi z bliska ale z daleka jest IMO bezużyteczny. AK z daleka jest trochę lepszy niż M9 ale w bezpośredniej konfrontacji na średnim i małym dystansie nie ma szans z żadną inną bronią (zakładając, że na przeciw siebie stoi dwóch równie dobrze celujących graczy). Tak w ogóle to mogliby wrzucić tryb Classic, który działałby podobnie jak multi z U2. Edytowane 24 lutego 201213 l przez Emet
Opublikowano 24 lutego 201213 l No ale o to chyba chodzi, że taki AK czy M9 sprawdza się lepiej z bliższej odległości niż g-mail. Są bronie na bliskie starcia i na te dalekie.
Opublikowano 24 lutego 201213 l Właśnie o to chodzi, że taki g-mal sprawdza się lepiej nawet na bliskiej odległości dlatego na forum ND jest masa tematów z prośbą o osłabienie tej broni. @emet Osobiście gram tylko AK bez żadnych kickbacków/power weaponów/Fleet footów i mam ogromną radochę, gdy kolesie z max lvlem i g-mal nie dają mi rady, więc jak najbardziej jest sens w zabawie słabszymi brońmi.