Tobi1989PL 1 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Wiele lat temu gdy jeszcze mój PSX był żywy uwielbiałem czytać PSXE, lecz gdy szarak wyzionął ducha skończył się dla mnie świat gier i przestałem czytać PSXE. Lecz gdy od pól roku posiadam PSP i mam zamiar jeszcze nabyć PS3 znów zaatakowałem PSXE i w oczy rzucił się brak kącika szperacza (chyba tak się to nazywało). Dział, w którym gracze dzieli się swoją wiedzą o grach i dostawali za nie punkty, za które można było wygrać memorki i inne bajery. Tego mi brakuje w obecnym PSXE. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 http://www.psxextreme.info/forum/213-kompendium-gier/ Cytuj
RoL 578 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) chyba raczej nie o to mu chodzilo @Tobi1989PL: takie sekrety, ciekawostki itp. znajdziesz np. na gamefaqs Edytowane 3 czerwca 2010 przez RoL Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 chyba raczej nie o to mu chodzilo @Tobi1989PL: takie sekrety, ciekawostki itp. znajdziesz np. na gamefaqs wiem ,ze nie o to ale sam napisal "Dział, w którym gracze dzieli się swoją wiedzą o grach i dostawali za nie punkty, za które można było wygrać memorki i inne bajery." wiec to jest najbliższe temu.... Cytuj
KOMODO 98 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Inaczej, po prostu "Kącik Szperacza" nie ma w obecnej chwili sensu, ze względu na ogólną dostępność serwisów typu gamefaqs. Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 12 czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) Masz racje, ale kilka lat temu, gdy nie było takiego dostępu do internetu to Kącik Szperacza był naprawdę fajnym pomysłem. Edytowane 13 czerwca 2010 przez Tobi1989PL Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Inaczej, po prostu "Kącik Szperacza" nie ma w obecnej chwili sensu, ze względu na ogólną dostępność serwisów typu gamefaqs. Bzdura. W PE chetnie bym takie rzeczy przeczytal, bo gamefaqs nie uzywam. Rownie dobrze po co pisac recenzje jak sa ogolnie dostepne przed wydaniem pisma? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi