przemek1d 2 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Witam. Szukam jednej osoby do przejścia 2 krotnie gry w co-opie i zrobienia platyny. W co-opie insane wydaje się strasznie prosty (można leczyć). Gierka ma łatwe trofea i jest dość tania. Więc warto. HS jest. Od wtorku można by zacząć. Pozdrawiam. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Człowieku ta gra jest nawiększym gniotem zeszłego roku, średnia ocen 3/10.... Proszę nie męcz nas takimi postami Cytuj
przemek1d 2 Opublikowano 7 czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) Jak nie chcesz się ustawić na co-opa to po co piszesz? To jest dział online nie off-topic. Grę kupiłem za 30 zł więc chciałbym w niej zrobić platynę, może ktoś ją ma i podziela moje zdanie. Edytowane 7 czerwca 2010 przez przemek1d Cytuj
maximusdak 0 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Ja tam jestem chętny na co-opa. Mimo jak piszę kiender gra jest gniotem. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Ja także jestem chętny by zrobić grę w coop na najtrudniejszym poziomie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi