Opublikowano 4 czerwca 201014 l Ja jako fan serii czekam z niecierpliwością na nową grę o Harrym. Kilka dni temu skończyłem właśnie czytać książkę (ponad 700 stron ) i wciągnęła mnie tak że aż jestem w szoku. Oby gra była podobna
Opublikowano 4 czerwca 201014 l A widiales trailer? Dla mnie kicha straszna, normalnie Gearsy;D Strzelanie z rozdzki jak z karabinu? Nie dla mnie;)
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Autor A mnie właśnie ten trailer namówił do założenia tematu ;p Fakt że mogliby coś innego wymyślić. W piątej części fajne było rzucanie czarów ;d
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Strzelanie z rozdzki jak z karabinu? Nie dla mnie;) Dokladnie o tym samym pomyslalem.Juz od pierwszej czesci uwazalem ze tak sie powinno w to grac ale tutaj z rozdzki zrobili minigun'a.No bez kitu.Pomimo jednak tego ze fatalnie wyglada i zapewne bedzie to kaszana to czekam z niecierpliwoscia Edytowane 4 czerwca 201014 l przez Neo3016
Opublikowano 5 lipca 201014 l Ja tam na to nie czekam i tak samo jak z szóstką - nie zagram w to. EA Games udowodniło mi nie raz, że Pottera potrafią zmaścić na całego. Już dużo lepiej zagrać w wersję Lego, bardziej wierna książkom + dawka humoru ;P
Opublikowano 13 listopada 201014 l Jestem fanem całej serii Harry'ego Potter'a, przeczytałem wszystkie książki po kilka razy, filmy obejrzałem kilka razy, ale gry są dla mnie przeciętne. Najlepszymi są IMO Więzień Azkabanu i Zakon Feniksa. Przy nich bawiłem się najlepiej (na PS2).
Opublikowano 19 listopada 201014 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=QKMVXeGR4eY&feature=player_embedded Wie ktoś czy gra będzie obsługiwała Move?
Opublikowano 19 listopada 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=QKMVXeGR4eY&feature=player_embedded Wie ktoś czy gra będzie obsługiwała Move? Obsługuje ;]