schabek 5 346 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Ja jako fan serii czekam z niecierpliwością na nową grę o Harrym. Kilka dni temu skończyłem właśnie czytać książkę (ponad 700 stron ) i wciągnęła mnie tak że aż jestem w szoku. Oby gra była podobna Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 A widiales trailer? Dla mnie kicha straszna, normalnie Gearsy;D Strzelanie z rozdzki jak z karabinu? Nie dla mnie;) Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 4 czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 czerwca 2010 A mnie właśnie ten trailer namówił do założenia tematu ;p Fakt że mogliby coś innego wymyślić. W piątej części fajne było rzucanie czarów ;d Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) Strzelanie z rozdzki jak z karabinu? Nie dla mnie;) Dokladnie o tym samym pomyslalem.Juz od pierwszej czesci uwazalem ze tak sie powinno w to grac ale tutaj z rozdzki zrobili minigun'a.No bez kitu.Pomimo jednak tego ze fatalnie wyglada i zapewne bedzie to kaszana to czekam z niecierpliwoscia Edytowane 4 czerwca 2010 przez Neo3016 Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Ja tam na to nie czekam i tak samo jak z szóstką - nie zagram w to. EA Games udowodniło mi nie raz, że Pottera potrafią zmaścić na całego. Już dużo lepiej zagrać w wersję Lego, bardziej wierna książkom + dawka humoru ;P Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Jestem fanem całej serii Harry'ego Potter'a, przeczytałem wszystkie książki po kilka razy, filmy obejrzałem kilka razy, ale gry są dla mnie przeciętne. Najlepszymi są IMO Więzień Azkabanu i Zakon Feniksa. Przy nich bawiłem się najlepiej (na PS2). Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 19 listopada 2010 Autor Opublikowano 19 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QKMVXeGR4eY&feature=player_embedded Wie ktoś czy gra będzie obsługiwała Move? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QKMVXeGR4eY&feature=player_embedded Wie ktoś czy gra będzie obsługiwała Move? Obsługuje ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi