Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja też już nie wytrzymuję :verymad: a do e3 daleka droga... od dziś zaczynam się modlić aby fabuła w V była luzacka jak w SA i niech dzieje się w los santos,gta IV dla mnie pod względem fabularnym był nudny ja k flaki z olejem

• Plusik 1
Gość Mr. Blue
Opublikowano

No może rzeczywiście masz rację. Ale spoko, luz - Rockstar nie zawiedzie. :thumbsup:

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jego głos pasuje mi do Vice City - szczególnie, do pewnych 'przecieków', że głównym bohaterem będzie meksykanin. Moim zdaniem - meksykanin-choleryk-ludobójca ;)

Ale kto ich tam wie. Poczekamy to się dowiemy.

Opublikowano

Mi by tam wystarczył nawet jeden ;p z postacią albo logiem można byłoby już węszyć co i jak hehe.

Btw Rockstar pewnie ma niezłą polewkę jak czyta światowe newsy, plotki, doniesienia itd. Domysły gdzie, co i jaka będzie "Piątka" a oni już doskonale wiedzą ;].

Kiedyś czytałem, że przed San Andreas jak powstawały spekulacje gdzie się będzie dziać (o dziwo niektórzy trafiali, że SA będzie po VC) to Rockstar rejestrował domeny "GTA: Tokio" heh.

To jest dopiero zabawa ;p

Panowie obczajcie sobie jak wyglądało i miało nazywać się GTA:

http://www.gameinfor...ts-infancy.aspx Design Docs Show Off GTA In Its Infancy

Od tego się zaczęło można rzec ;].

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Myślę, że jak najbardziej a powiem nawet więcej. RDR miało zapewne też na celu przetestowanie nowych rozwiązań w ich autorskim silniku, więc istnieje możliwość że 5 będzie jeszcze ładniejsza, nawet pomimo złożoności środowiska które przedstawi. Spójrzcie na InFamous 2 - R* jest w stanie osiągnąć taki poziom a może nawet i lepszy.

• Plusik 1
Opublikowano

No pewnie!

Zakładając ze GTA5 wyszłoby za rok , to grafika , fizyka i inne elementy będą stały wyżej niż w RDR lub GTA4 (wyższa rozdziałka , lepszy framerate i inne smaczki , które już na starcie GTA4 troszeczkę denerwowały).

Opublikowano

Damn na RDR na pewno nauczyli się robić, programować zaje.biste tereny pozamiejskie. Więc "Piątka" jakby była San Andreas 2 to omg, poezja już widzę wieś, pustynie, góry te wszystkie krajobrazy z SA :wub:

Opublikowano

W ogole klimaty murzynskich porachunkow i ghetto style to swietne podloze na fabule, czekam z niecierpliwoscia na taka kontynuacje tym bardziej, ze szukac podobnych to jak wiatru w polu -__- ale to bedzie historyjka o bananowych chlopcach i wylansowanych dziewczynkach, wspomniecie moje slowa kropka

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika ;) Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ostrożnie podchodzą do kwestii nowych tytułów, zwłaszcza jeżeli chodzi o tak dochodową markę.

GTA to dość specyficzna gra skierowana do ludzi z niższym od średniego IQ, chodzących w tanich dresikach z targu i pijących "Złotego denara" z Żabki, lubujących się w dawaniu w pysk wszystkiemu co nie biega szybciej i nie jest niebieskie. Tacy ludzie nie oczekują dużo od fabuły, twistów fabularnych i cholera wie czego jeszcze. Byleby ludek ładnie łamał kark gdy wyrzuci się go przy stówie z wozu. O tak, idę teraz komuś dać wpier*ol bo się nakręciłem.

• Plusik 4
  • Minusik 27
Opublikowano

Texz, bardzo to ciekawa wypowiedź w Twoim wykonaniu,cóż skłoniło Ciebie do wyrażania tak wysoce kontrowersyjnych opinii,które mogą i zapewne tak będzie,wzburzyć wielu Graczy,będących fanami serii GTA.Ja osobiście jestem niezwykle oburzony tokiem Twojej wypowiedzi i uważam ją za wielce niesprawiedliwą i mylną.Niemniej jednak pozdrawiam i życzę powodzenia,to piszę ja,fan serii GTA,ograniczony dres i wiejski głupek,na to wychodzi.

• Plusik 1
Opublikowano

O cizuss. Slupek- nie czytaj tego bo umrzesz XD

Natomiast moje zdanie jest takie: niech GTAV robia tak dlugo az zrobia naprawde cos zaj.ebongowego, bo GTAIV uwazam za powtorke z rozrywki ze wszystkich GTA z PS2 i tyle.

Opublikowano (edytowane)

@Texz - dzienny limit minusów wykorzystałem, będziesz musiał poczekać do jutra.

E: Ok. Leci minusik.

A jak dla mnie GTA IV było znakomite, tak jak każde GTA i jestem spokojny o GTA V. Serio, mało mnie jak będzie wyglądało, gdzie będziemy grać. Będą pistolety, samochody, plaża, policja, bandyty - będzie kolejna wyśmienita gra od mistrzów, od R*. Kóniec kropka.

Edytowane przez schab0795
  • Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Chciałbym bardzo, żeby Rockstar pokazało wreszcie GTA V a E3 byłoby idealna okazją. Niestety, martwi mnie ta cisza w temacie od czasów GTA IV. Niebawem miną trzy lata od premiery a my nie zobaczyliśmy nawet jednego zdjęcia. To zdecydowanie nie w stylu R* i nie w przypadku tak renomowanej marki jak GTA...

Obym się mylił i mam nadzieję, że developer szykuje nam na E3 niespodziankę...

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 29.03.2011 o 14:32, terror napisał(a):

No jaja, jaja, jaja, jaja jak berety będą jak to będzie SA2 heh. Tyle, że SA2 wcale nie musi oznaczać "czarnych klimatów" w końcu ten temat dogłębnie wykorzystali w San Andreas. Równie dobrze może to być SA2 ale w klimatach współczesnych tak jak GTAIV co w zasadzie sugeruje ten niby opis postaci. Najważniejsze tylko żeby możliwości, gameplay był tak rozbudowany jak w SA (siłka musi być ;p).

Jeszcze odnośnie E3 i zapowiedzi tego GTA. Ja to cały czas łudzę się, marzę, nie daje mi to spokoju czy Rockstar robi/zapowie Trylogię w HD oprócz "Piątki". Wymasterowanie GTA3, VC i SA, zdobycie platyn/calaków świetnie umiliłoby czas oczekiwania na nowe GTA.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Ja to bym chcial zeby po pijaku dalo sie pilotowac wszelakie latajace maszyny, oraz korzystac z broni palnej oraz tluc innych po mordzie.

Strasznie mi w GTA IV brakowalo mozliwosci, zeby sie na(pipi), a potem komus na(pipi) XD Ewentualnie wyjac gnata i zaczac nim wymachiwac.

[no dobra, moze nie tak strasznie, ale po napiciu sie troche sie zawiodlem ze nie da sie tych rzeczy robic bo moglaby to byc niezla zabawa]

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

@up

Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi :)

Wypowiem się jeszcze nt. GTA III, VC i SA na PS3. Rockstar kiedyś powiedziało, że nie ma zamiaru powracać do starszych części, wiec z prostej dedukcji można wywnioskować, że nie dostaniemy nigdy żadnego "GTA Trilogy HD". Szkoda.

Opublikowano

No po prostu, w GTA IV po napiciu sie (w grze) nie dalo sie korzystac z broni palnej, ani tluc innych oraz pilotowac helikopterow - szkoda, bo bylaby to niezla zabawa.

Skakanie ze spadochronem po pijaku tez byloby niezlym motywem.

• Plusik 1