Pupcio 18 636 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 No ja też już nie wytrzymuję a do e3 daleka droga... od dziś zaczynam się modlić aby fabuła w V była luzacka jak w SA i niech dzieje się w los santos,gta IV dla mnie pod względem fabularnym był nudny ja k flaki z olejem 1 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 No może rzeczywiście masz rację. Ale spoko, luz - Rockstar nie zawiedzie. Cytuj
Masny 344 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Nie wiem czemu, ale jego głos pasuje mi do Vice City - szczególnie, do pewnych 'przecieków', że głównym bohaterem będzie meksykanin. Moim zdaniem - meksykanin-choleryk-ludobójca Ale kto ich tam wie. Poczekamy to się dowiemy. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Jednak Kalifonia? http://www.ppe.pl/news-6575-Grandtheftauto5com__jednak_Kalifornia.html Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Ja też mam już dość tych plotek, przecieków itd. CHCĘ/CHCEMY (pipi) KONKRETÓW od R* ale chociaż dobrze że słychać coś ze gra jest tworzona;) Cytuj
Janush 224 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Chociaż dwa screeny by mogli dać Albo jakąś informację gdzie będzie się gra działa... Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Mi by tam wystarczył nawet jeden ;p z postacią albo logiem można byłoby już węszyć co i jak hehe. Btw Rockstar pewnie ma niezłą polewkę jak czyta światowe newsy, plotki, doniesienia itd. Domysły gdzie, co i jaka będzie "Piątka" a oni już doskonale wiedzą ;]. Kiedyś czytałem, że przed San Andreas jak powstawały spekulacje gdzie się będzie dziać (o dziwo niektórzy trafiali, że SA będzie po VC) to Rockstar rejestrował domeny "GTA: Tokio" heh. To jest dopiero zabawa ;p Panowie obczajcie sobie jak wyglądało i miało nazywać się GTA: http://www.gameinfor...ts-infancy.aspx Design Docs Show Off GTA In Its Infancy Od tego się zaczęło można rzec ;]. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Tak się zastanawiam, czy jest możliwość by zrobili nowe GTA, z grafiką jak w RDR albo i lepszą... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Myślę, że jak najbardziej a powiem nawet więcej. RDR miało zapewne też na celu przetestowanie nowych rozwiązań w ich autorskim silniku, więc istnieje możliwość że 5 będzie jeszcze ładniejsza, nawet pomimo złożoności środowiska które przedstawi. Spójrzcie na InFamous 2 - R* jest w stanie osiągnąć taki poziom a może nawet i lepszy. 1 Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 No pewnie! Zakładając ze GTA5 wyszłoby za rok , to grafika , fizyka i inne elementy będą stały wyżej niż w RDR lub GTA4 (wyższa rozdziałka , lepszy framerate i inne smaczki , które już na starcie GTA4 troszeczkę denerwowały). Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Damn na RDR na pewno nauczyli się robić, programować zaje.biste tereny pozamiejskie. Więc "Piątka" jakby była San Andreas 2 to omg, poezja już widzę wieś, pustynie, góry te wszystkie krajobrazy z SA Cytuj
okens 541 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 W ogole klimaty murzynskich porachunkow i ghetto style to swietne podloze na fabule, czekam z niecierpliwoscia na taka kontynuacje tym bardziej, ze szukac podobnych to jak wiatru w polu -__- ale to bedzie historyjka o bananowych chlopcach i wylansowanych dziewczynkach, wspomniecie moje slowa kropka Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ostrożnie podchodzą do kwestii nowych tytułów, zwłaszcza jeżeli chodzi o tak dochodową markę. GTA to dość specyficzna gra skierowana do ludzi z niższym od średniego IQ, chodzących w tanich dresikach z targu i pijących "Złotego denara" z Żabki, lubujących się w dawaniu w pysk wszystkiemu co nie biega szybciej i nie jest niebieskie. Tacy ludzie nie oczekują dużo od fabuły, twistów fabularnych i cholera wie czego jeszcze. Byleby ludek ładnie łamał kark gdy wyrzuci się go przy stówie z wozu. O tak, idę teraz komuś dać wpier*ol bo się nakręciłem. 4 27 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 No niestety panowie wszyscy jesteśmy debilami ponieważ gramy w tę grę... Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Texz, bardzo to ciekawa wypowiedź w Twoim wykonaniu,cóż skłoniło Ciebie do wyrażania tak wysoce kontrowersyjnych opinii,które mogą i zapewne tak będzie,wzburzyć wielu Graczy,będących fanami serii GTA.Ja osobiście jestem niezwykle oburzony tokiem Twojej wypowiedzi i uważam ją za wielce niesprawiedliwą i mylną.Niemniej jednak pozdrawiam i życzę powodzenia,to piszę ja,fan serii GTA,ograniczony dres i wiejski głupek,na to wychodzi. 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 texz, co ty za głupoty pier,dolisz? Osoby biorące jego wypowiedź na poważnie też coś muszą mieć z banią Cytuj
daras 3 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 O cizuss. Slupek- nie czytaj tego bo umrzesz XD Natomiast moje zdanie jest takie: niech GTAV robia tak dlugo az zrobia naprawde cos zaj.ebongowego, bo GTAIV uwazam za powtorke z rozrywki ze wszystkich GTA z PS2 i tyle. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 (edytowane) @Texz - dzienny limit minusów wykorzystałem, będziesz musiał poczekać do jutra. E: Ok. Leci minusik. A jak dla mnie GTA IV było znakomite, tak jak każde GTA i jestem spokojny o GTA V. Serio, mało mnie jak będzie wyglądało, gdzie będziemy grać. Będą pistolety, samochody, plaża, policja, bandyty - będzie kolejna wyśmienita gra od mistrzów, od R*. Kóniec kropka. Edytowane 28 marca 2011 przez schab0795 2 1 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Śladów GTAV ciąg dalszy... http://www.ppe.pl/news-6686-Sladow_GTAV_ciag_dalszy.html Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Chciałbym bardzo, żeby Rockstar pokazało wreszcie GTA V a E3 byłoby idealna okazją. Niestety, martwi mnie ta cisza w temacie od czasów GTA IV. Niebawem miną trzy lata od premiery a my nie zobaczyliśmy nawet jednego zdjęcia. To zdecydowanie nie w stylu R* i nie w przypadku tak renomowanej marki jak GTA... Obym się mylił i mam nadzieję, że developer szykuje nam na E3 niespodziankę... Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Śladów GTAV ciąg dalszy... http://www.ppe.pl/news-6686-Sladow_GTAV_ciag_dalszy.html No jaja, jaja, jaja, jaja jak berety będą jak to będzie SA2 heh. Tyle, że SA2 wcale nie musi oznaczać "czarnych klimatów" w końcu ten temat dogłębnie wykorzystali w San Andreas. Równie dobrze może to być SA2 ale w klimatach współczesnych tak jak GTAIV co w zasadzie sugeruje ten niby opis postaci. Najważniejsze tylko żeby możliwości, gameplay był tak rozbudowany jak w SA (siłka musi być ;p). Jeszcze odnośnie E3 i zapowiedzi tego GTA. Ja to cały czas łudzę się, marzę, nie daje mi to spokoju czy Rockstar robi/zapowie Trylogię w HD oprócz "Piątki". Wymasterowanie GTA3, VC i SA, zdobycie platyn/calaków świetnie umiliłoby czas oczekiwania na nowe GTA. Edytowane 30 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Pupcio 18 636 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 siłka jak siłka,ale rzyganko po przejedzeniu się musi być 1 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Ja to bym chcial zeby po pijaku dalo sie pilotowac wszelakie latajace maszyny, oraz korzystac z broni palnej oraz tluc innych po mordzie. Strasznie mi w GTA IV brakowalo mozliwosci, zeby sie na(pipi), a potem komus na(pipi) XD Ewentualnie wyjac gnata i zaczac nim wymachiwac. [no dobra, moze nie tak strasznie, ale po napiciu sie troche sie zawiodlem ze nie da sie tych rzeczy robic bo moglaby to byc niezla zabawa] Edytowane 30 marca 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Masny 344 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 @up Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi Wypowiem się jeszcze nt. GTA III, VC i SA na PS3. Rockstar kiedyś powiedziało, że nie ma zamiaru powracać do starszych części, wiec z prostej dedukcji można wywnioskować, że nie dostaniemy nigdy żadnego "GTA Trilogy HD". Szkoda. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 No po prostu, w GTA IV po napiciu sie (w grze) nie dalo sie korzystac z broni palnej, ani tluc innych oraz pilotowac helikopterow - szkoda, bo bylaby to niezla zabawa. Skakanie ze spadochronem po pijaku tez byloby niezlym motywem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi