Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe czy premiera też będzie umiarkowanie blisko... trzymam kciuki za Rockstar bo choć rozczarowałem się okrutnie GTA4 to ich RDR pokazał,że dalej są rewelacyjni w tym co robią od lat

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Obsrałem się. Ciekaw jestem czym sie R* kieruje zapowiadając swoje gry. Robią sobie zebranie i nagle ktoś wypada z "ogłośmy GTA V!"?

Słupek jak to przeczyta to palpitacji serca dostanie.

Opublikowano

:o :o :o :o :o :o :o :o

Ale miazga.

@Mazzeo - dzwonie do Słupka i nie chce mi uwierzyć :D

Nie moge sie w pracy skupić, jestem w rozsypce.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Wii U exclusive

lol-face.gif

Chciałbym żeby gra wyszła już w przyszłym roku (chociaż jest to mało prawdopodobne).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Trochę podnieta.

Logo kojarzy mi się z amerykańskim dolarem. Stawiam na Las Vegas/Waszyngton. Z drugiej jednak strony, ta czcionka podchodzi mi pod San Andreas. No nic, zobaczymy 2 listopada.

R* głupim logiem potrafi nieźle rozgrzać atmosferę.

IV mi się bardzo podobała, chociaż wiem, że nie każdemu mogła przypaść do gustu. Jednak już w dodatkach R* na serio pokazało na co ich stać i mam nadzieję, że w V pójdą właśnie w kierunku mniejszego realizmu (takiego jak w balladzie).

Opublikowano

Szoker to będzie jak okaże się, że to już na PS4/Xbox720.

Opublikowano

Szoker to będzie jak okaże się, że to już na PS4/Xbox720.

Nie ma szans by odpuścili generację, której liczebność to ponad 110mln konsol.

Oby nie było powtórki z 2007, kiedy to GTA IV przesunęli głównie ze względu na premierę Halo 3. W przyszłym roku na jesieni wychodzi Halo 4, więc nie jestem do końca pewien tego 2012...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie ma szans na 2012. Jest koniec 2011 i kiedy mialaby byc premiera niby, hmm?

Jestem podniecony, ale trzezwo myslac, premiera to wiosna 2013. Marzec/kwiecien/maj.

Opublikowano

Rockstar North od czasu dodatków do czwórki chyba nic nie robili, więc nie wiadomo czy gra nie jest już w jakiejś zaawansowanej fazie produkcji. Chciałbym, żeby klimat był zbliżony do Vice City, współczesne czasy już nudzą.

Opublikowano

Oby nie było powtórki z 2007, kiedy to GTA IV przesunęli głównie ze względu na premierę Halo 3. W przyszłym roku na jesieni wychodzi Halo 4, więc nie jestem do końca pewien tego 2012...

No nie wiem, branża się trochę zmieniła i np. w tym roku żadnemu wydawcy nie przeszkadzało, że takie Hity jak: GeoW3, Fifa, Batman, BF3, U3, Skyrim, MW3, AC:R, SR3 wychodzą koło siebie. W ogóle jak już to myślę, że "większym" konkurentem dla GTAV będzie/byłoby ACIII (oba tytuły to sandboxy oraz wydaje mi się, że oba celują w podobny target) niż Halo 4 (tym bardziej, że za Halo wzięło się nowe studio, a nie Bungie).

Ja obstawiam premierę GTAV na grudzień '12.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Jaram się. R* nie obnosi się z GTA "na 10 lat wstecz", pamiętam jak to było z San Adreas gdzie ludzie do samej premiery mało o grze wiedzieli. Stawiam kwiecień/maj 2012.

Opublikowano

Stawiam kwiecień/maj 2012.

ja też stawiam na podobny termin ! 2013 to za bardzo odległy czas ...

Opublikowano

Jeśli 2012, to ja stawiam na datę 12.12.12

Marketingowo to będzie dobre.

Marketingowo to dobry będzie ten zapowiadany przez majów koniec świata - 21.12.12.

Opublikowano

Wydaje mi się że ani żaden 2013 ani końcówka 12-stego nie wchodzą w grę. Jak na moje oko to V jest już w zaawansowanej fazie i pewnie wypuszczą je niedługo po MP3. Środek 2012 jak najbardziej mi pasuje :D

Opublikowano

Padłem. Uwierzyć nie mogę,na premierę obstawiam maj/czerwiec 2012 na 40%, październik/listopad 2012 na 50% Pozostałe 10% na 2013.

BTW Słupek pewnie dostał zawału :rofl2:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

News poprawił mi humor na cały dzień! Czekam z ogromną niecierpliwością! Oby gra wyszła jeszcze w roku 2012.

Opublikowano

Ha, wylecieli ni z gruchy ni z pietruchy ;D

Czekamy do środy.

Opublikowano

Matko Boska. :o ..niby to, że powstaje GTA V to była rzecz oczywista, ale i tak mnie zagięło.

Najbliższy tydzień będzie się chooolernie dłużył...

Opublikowano

O JA CIEŻ PIER,DOLE

Tyle mam w tym temacie na razie do powiedzenia. Nie mogę się już doczekać, GTA to jest jedna z moich najbardziej ukochanych gier, w jakie w życiu grałem (a IV to jedyna gra, jaką na 100% wszerz i wzdłuż ukończyłem). No szok po prostu :D!

Opublikowano

A ja wam powiem, ze jak patrze na ta rzymska V w deseniu dolara, przeplatana wstazka mysle sobie, ze to bedzie czesc w CZARNYCH gangsta klimatach jak cholera

http://www.rockstargames.com/

Edytowane przez okens

Opublikowano

Lubię takie newsy z zaskoczenia. Newsów i dyskusji o GTA V nie będzie teraz końca. Oby ten trailer pokazał dużo i przyniósł datę. Ciekawe czyje wróżby się spełnią. Może się spełni moje marzenie o powrocie do San Andreas i tych wszystkich simowych drobiazgów które tam były. Powrót do Vice City też mi pasuje. A premierę obstawiam na wiosnę 2012.

Edytowane przez aux