Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe czy premiera też będzie umiarkowanie blisko... trzymam kciuki za Rockstar bo choć rozczarowałem się okrutnie GTA4 to ich RDR pokazał,że dalej są rewelacyjni w tym co robią od lat

Opublikowano

Trochę podnieta.

Logo kojarzy mi się z amerykańskim dolarem. Stawiam na Las Vegas/Waszyngton. Z drugiej jednak strony, ta czcionka podchodzi mi pod San Andreas. No nic, zobaczymy 2 listopada.

R* głupim logiem potrafi nieźle rozgrzać atmosferę.

IV mi się bardzo podobała, chociaż wiem, że nie każdemu mogła przypaść do gustu. Jednak już w dodatkach R* na serio pokazało na co ich stać i mam nadzieję, że w V pójdą właśnie w kierunku mniejszego realizmu (takiego jak w balladzie).

Opublikowano (edytowane)

Szoker to będzie jak okaże się, że to już na PS4/Xbox720.

Nie ma szans by odpuścili generację, której liczebność to ponad 110mln konsol.

Oby nie było powtórki z 2007, kiedy to GTA IV przesunęli głównie ze względu na premierę Halo 3. W przyszłym roku na jesieni wychodzi Halo 4, więc nie jestem do końca pewien tego 2012...

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Rockstar North od czasu dodatków do czwórki chyba nic nie robili, więc nie wiadomo czy gra nie jest już w jakiejś zaawansowanej fazie produkcji. Chciałbym, żeby klimat był zbliżony do Vice City, współczesne czasy już nudzą.

Opublikowano (edytowane)

Oby nie było powtórki z 2007, kiedy to GTA IV przesunęli głównie ze względu na premierę Halo 3. W przyszłym roku na jesieni wychodzi Halo 4, więc nie jestem do końca pewien tego 2012...

No nie wiem, branża się trochę zmieniła i np. w tym roku żadnemu wydawcy nie przeszkadzało, że takie Hity jak: GeoW3, Fifa, Batman, BF3, U3, Skyrim, MW3, AC:R, SR3 wychodzą koło siebie. W ogóle jak już to myślę, że "większym" konkurentem dla GTAV będzie/byłoby ACIII (oba tytuły to sandboxy oraz wydaje mi się, że oba celują w podobny target) niż Halo 4 (tym bardziej, że za Halo wzięło się nowe studio, a nie Bungie).

Ja obstawiam premierę GTAV na grudzień '12.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Wydaje mi się że ani żaden 2013 ani końcówka 12-stego nie wchodzą w grę. Jak na moje oko to V jest już w zaawansowanej fazie i pewnie wypuszczą je niedługo po MP3. Środek 2012 jak najbardziej mi pasuje :D

Opublikowano (edytowane)

Padłem. Uwierzyć nie mogę,na premierę obstawiam maj/czerwiec 2012 na 40%, październik/listopad 2012 na 50% Pozostałe 10% na 2013.

BTW Słupek pewnie dostał zawału :rofl2:

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

O JA CIEŻ PIER,DOLE

Tyle mam w tym temacie na razie do powiedzenia. Nie mogę się już doczekać, GTA to jest jedna z moich najbardziej ukochanych gier, w jakie w życiu grałem (a IV to jedyna gra, jaką na 100% wszerz i wzdłuż ukończyłem). No szok po prostu :D!

Opublikowano (edytowane)

Lubię takie newsy z zaskoczenia. Newsów i dyskusji o GTA V nie będzie teraz końca. Oby ten trailer pokazał dużo i przyniósł datę. Ciekawe czyje wróżby się spełnią. Może się spełni moje marzenie o powrocie do San Andreas i tych wszystkich simowych drobiazgów które tam były. Powrót do Vice City też mi pasuje. A premierę obstawiam na wiosnę 2012.

Edytowane przez aux