MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Oby to nie był jakiś teaser z dźwiękami i samym logo. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 zupelnie nie rozumiem tych orgazmów w tym temacie? Zrobili jakas dobra czesc po genialnym VC? 1 8 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Tak, San Andreas, Libery City Stories, Vice City Stories, Chinatown Wars, IV+2 dodatki. Edytowane 25 października 2011 przez ragus Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 no coz, trzeba sie modlic, zeby nie bylo niggowych klimatow tylko cos normalnego typu trojka, wajs siti albo czworka. 1 Cytuj
Duki 105 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 To będzie godne pożegnanie current-genów, także obstawiam końcówkę 2012, jak i również współczesność jeśli o czas gry chodzi. Na fabułę pomysłu nie mam, ale fajnie byłoby jeśli te zagubione gdzieś już plotki o roli policjanta się sprawdziły . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Zobaczycie, że akcja będzie się działa w stolicy. Waszyngton + gdzieś tam z boku Baltimore, i The Wire jak malowane Cytuj
Flash. 8 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Poważne, smętne klimaty były już w GTA IV, teraz przydałoby się coś egzotyczniejszego. Osobiście marzy mi się powrót do Vice City - palmy, plaże, laski w bikini, hawajska koszula, kubańczycy rozjeżdżani skuterkiem - byłoby pięknie. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Ja mam nadzieję, że znów będą tereny pozamiejskie. Wyjazd za miasto w San Andreas nadawał grze uroku. Jeśli gameplayowo gra będzie równie dobra co Red Dead Redemption, jak nie lepsza, to mamy najlepszą część w historii. Taką mam nadzieję. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Przekonamy się 2 listopada. Co za news, sam już od dawna spodziewałem się, że kolejne GTA zawita dopiero na next-genach a tu taka niespodzianka. Cytuj
Gruzin Bandyta 0 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Mają chłopy łeb. Wyobrażacie sobie inny tytuł który byłby w stanie przedłużyć żywotność konsol obecnej generacji ? Tak czy inaczej, idę dziś do kościoła. Będę się modlił żeby chłopaki nie wrócili do klimatów "nigga" z San Andreas. Samo San Andreas - jak najbardziej ! Tylko już bez gangsta... please. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Klimaty gangsta nie wchodzą w grę, bo wątpię, żeby znów wrócili do przełomu lat 80. & 90. a obecnie klimaty gangsta są bardziej żałosne niż zabawne. Tam mi to pasowało, bo uwielbiam g-funk, NWA i cały ten klimat, ale teraz byłoby to po prostu nie do przyjęcia. A skoro teraźniejszość, to tylko w L.A. Obecne Miami to nic ciekawego, a w L.A. mamy ocean, wzgórza & ogromną metropolię. No i tematów też nie zabraknie - anorektyczne aktorki, meksykańskie ziomale, głupiutkie modelki, skorumpowane gliny, biznesowe grube ryby, coś w klimatach muzycznych, oscarowych itp itd... Przeniesienie akcji do Europy w grę nie wchodzi, a Chicago to zwykła leżąca nad jeziorem metropolia. Nie ma gry, która wzbudzałaby taką ciekawość & chęć obejrzenia choć skrawka trailera Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) to jest funt brytyjski - porównajcie sobie V, stawiam na Londyn! edit: chociaż dolar ma tą samą czcionką... Edytowane 25 października 2011 przez Ofsajd 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) tylko nie wielka brytania, wieje tam chu,jozą, najlepsza akcja będzie gdzieś w usa, klimatem miami lub coś w stylu san andreas bym nie pogardził Edytowane 25 października 2011 przez mersi 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Też mi wpadło to na myśl, że może to będzie Europa/Londyn, ponieważ (teraz co powiem może wydawać się głupie i niedorzeczne i może nawet takie jest, ale jakoś mi się tak skojarzyło) kiedy to ogłosili to cała Ameryka jeszcze "spała" (u nich był środek/koniec - w zależności od strefy czasowej nocy) , więc bądź co badź najpierw się o tym dowiedzieli Europejczycy. Chociaż może faktycznie to za bardzo interpretuję, ale jakby faktycznie się okazało, że to jest Londyn to bym się bardziej ucieszył niż z pozostałych miast (no dobra, może jeszcze z Vice City bym się ucieszył, bo to było jedyne GTA w grafice "3D" które mi się podobało). Edytowane 25 października 2011 przez MBeniek Cytuj
Masny 343 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Hmmm, a jak wejść na normalna strone rockstara? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! GTA V !!!!!!!!! Spać nie będę mógł dziś, tak się przejąłem i zjarałem:) A coraz bardziej się bałem że nie będzie już nowego GTA na aktualne konsole. Premierę obstawiam na maj/czerwiec 2011r, wcześnie ale podobnie było z GTA:SA, 3 mies.przed premierą było wiadomo bardzo mało na temat gry. Marzę o powrocie do stanów z SA lub klimatu Vice City, oby nie były to czasy współczesne. JEST! Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Oby dali tereny pozamiejskie i jeszcze zwierzęta jak w RDR Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Nie zdziwiłbym się gdyby premiera była na gwiazdkę tego roku. Gry jak GTA nie potrzebują rocznej reklamy by się sprzedała wyśmienicie. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Ale potrzebują więcej niż rocznej developerki. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Na gta site spekulują, czy to nie jest dzieło hakerów Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Ale potrzebują więcej niż rocznej developerki. a skąd wiesz na jakim etapie jest produkcja gry? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Na gta site spekulują, czy to nie jest dzieło hakerów Z jednej strony trochę mało to profesjonalne jak na R*. Czcionka jak z IV... No nie wiem. Ale miejmy nadzieje że nie Na ultimie już jest preorder E: Co ja bym dał za minę Słupka gdy okaże się to ściemą Edytowane 25 października 2011 przez schab0795 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 No nie ale jakieś góry i lasy jak w SA i do tego parę zwierzaków przemykających w zaroślach przyjmę z otwartymi "ryncami". W końcu nie samym miastem człowiek żyje i fajnie by było po jakiejś męczącej misji odpocząć na łonie natury w GTAIV był taki plakat: Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Przed chwilą zobaczyłem to logo :rofl2: , moim zdaniem powrót do Cali jak najbardziej możliwy reszta to gdybanie jak zwykle trza czekać Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 To faktycznie wydaje się podejrzane... Cała strona R* zostałaby zablokowana dla tego logo? Social club działa ale nie ma nic na tej stronce o GTA V, a wydaje mi się że i tam chociaż słówkiem powinni by pisnąć ;> Oby to były moje chore i złe domysły... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi