Texz 670 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Screencap z 4szamba jakby ktoś chciał: LjY0K.png Akurat kilka przecieków, w tym dotyczące NDSi czy 3DSa WiiU na 4chanie okazały się prawdziwe. Edytowane 31 października 2011 przez Texz Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Jakby to tak miało wyglądać, to by to po prostu nazwali "San Andreas 2", piątka w tytule IMO zwiastuje jakieś zmiany - może nie będą one wywracać do góry nogami serii, ale na pewno będą czymś nowym. Kiedyś były bardzo fajne ploty jakoby główny bohater miał być...policjantem, który nie jest do końca przekonany o tym, czy stoi po właściwiej stronie - takie GTA, z prawdziwymi wyborami moralnymi (pomóc koledze z gangu czy wsadzić go za kraty?) byłoby świetne... Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Nie wiem, jakim cudem taki news przeszedł na PS3Site. Jest tam jakiś redaktor naczelny, czy dzieci same publikują newsy? Edytowane 31 października 2011 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Jestem poj,ebany wczoraj kupiłem ps2 i wszystkie części gta :rofl2: No to zaczynam maraton I mam nadzieję że V będzie w SA dla mnie to wciąż najlepsza część, którą sobie niedługo przejde Edytowane 31 października 2011 przez pawciokratos 5 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Podobno trailer ma trwać 1:04 i pokazywać miasto, na końcu trailera główny bohater ma opowiadać jak w pierwszym trailerze GTA 4... I tak w to nie wierze. Sam nie wiem czego mam sie spodziewać, zresztą jak wszyscy :blum2: Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 "Podobno" tzn. gdzie tak wyczytałeś? Zbyt wiele nie pokażą, wiadomo, ale na pewno zobaczymy bohatera, miasto (albo i miasta) oraz jakaś wstępną datę premiery. Wejdźcie sobie na stronę Rockstara i zobaczcie co tam się dzieje - 10 tys. komentarzy już nabitych :o Chyba żadna inna marka nie wzbudza tyle emocji co GTA... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Pierwszy oficjalny zwiastun Grand Theft Auto V trafi do Sieci już pojutrze, jednak dzisiaj światło dzienne ujrzały informacje na temat fabuły oraz rozgrywki. Taki stan rzeczy zawdzięczamy jednemu z użytkowników 4chana, toteż wielce prawdopodobnym jest, iż są one prawdziwe. PS3 site To samo mógłbym pozmyślać. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Jestem poj,ebany wczoraj kupiłem ps2 i wszystkie części gta :rofl2: No to zaczynam maraton I mam nadzieję że V będzie w SA dla mnie to wciąż najlepsza część,w którą sobie niedługo przejde Ja tak samo zrobiłem rok temu, maratonu (czyli 100% w 3, VC, SA + ukończenie LCS i VCS) jeszcze nie skończyłem Co do tego "przecieku" to myślę że jest możliwe aby to nie był fake, w końcu od samej zapowiedzi "piątki" najwięcej strzałów jest właśnie na powrót do SA. Kocham San Andreas:), najlepsza gra ever dla mnie, GTA V w stanie SA to moje marzenie co do kontynuacji tej serii. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 jeżeli to prawda to będe w siódmym niebie! San Andreas to moja ulubiona częsć i ją przechodziłem kilkadziesiąt razy, chyba znowu to zrobie i znajde jakąś używke na moją starą już PS2 a co do 4chana to oni zawsze wszystko znajdą. Koleś wrzucił do internetu film na którym maltretował kota a oni znaleźli go w 10 minut i dali adres policji ;d zobaczymy już w środe czy to prawda Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Screencap z 4szamba jakby ktoś chciał: LjY0K.png Akurat kilka przecieków, w tym dotyczące NDSi czy 3DSa WiiU na 4chanie okazały się prawdziwe. Jeżeli jedna z tych informacji będzie w jakiś sposób przedstawiona na trailerze to uznam reszte tych rewelacji za prawdziwe. Cytuj
DarthStan 18 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 To będzie najnudniejszy sandbox ever, podobnie jak GTAIV. 5 Cytuj
.Lipton 8 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Pfff, dziwię się że ktokolwiek jeszcze za tym szrotem czeka. 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) To będzie najnudniejszy sandbox ever, podobnie jak GTAIV. Dokładnie, nawet taki Dark Void przebija akcją tą nudną serie GTA Edytowane 31 października 2011 przez Heavy Deszcz Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Ooo troll atak. Jak się gra nie podoba się to nie grać i nie prowokować PS: GTFO!!! 1 Cytuj
.Lipton 8 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Czemu od razu prowokować? Jeżeli gra mi się nie podobała, to mogę nazwać ją szrotem. Mam do tego takie samo prawo jak ty do wystawiania jej pozytywnej opinii. Czwórka była szrotem, RDR był szrotem, tak więc i po piątce nie można się wiele spodziewać. 8 Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Nie, nie. Czwórka nie była szrotem, RDR nie było szrotem. Ty uważasz to za szroty, a to co innego.. Zresztą o czym ja (pipi)e.. Jeszcze tylko 2 dni do trailera. Jeśli te rzekomo wycieknięte info się potwierdzą, to bohater będzie nosił moje imie Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Nazwałeś RDR szrotem?? <idzie po widły i pochodnie> Każdy ma prawo do swojego zdania ale wypisywanie takich tekstów w dziale pełnym fanów danej gry to lekka prowokacja IMO.. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Tak to i to było grą roku,każda ma średnią powyżej 90%,zaje,bisty klimat i świat,wyraziste i zabawne postacie, ropierdal,ające na pół teksty...całość składa się jak ty to nazwałeś szrotem O_o Cytuj
DarthStan 18 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Ja w RDRa nie grałem, może to świetna gra. Jednak GTAIV zaczęło mnie nudzi tak mniej więcej po 10h zabawy. Jedyna ciekawsza akcja to napada na bank, a tak no niestety jakieś drętwe to wszystko. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Czemu od razu prowokować? Jeżeli gra mi się nie podobała, to mogę nazwać ją szrotem. Mam do tego takie samo prawo jak ty do wystawiania jej pozytywnej opinii. Czwórka była szrotem, RDR był szrotem, tak więc i po piątce nie można się wiele spodziewać. Mylisz się. Jak coś Tobie się nie podoba, to nie znaczy, że coś jest złe. Mylisz kwestię gustu z faktem niezaprzeczalnym. To tak jakbyś powiedział, że zaprojektowanie i wybudowanie najwyższego budynku na świecie albo tunelu pomiędzy Wielką Brytanią i Francją to marne konstrukcje i nic nadzwyczajnego. Ok, konstrukcje mogą Ci się nie podobać i masz prawo uznać za niepotrzebne, ale faktem jest, że są to dzieła wielkie. Edytowane 1 listopada 2011 przez Lukas_AT Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ok, konstrukcje mogą Ci się nie podobać i masz prawo uznać za niepotrzebne, ale faktem jest, że są to dzieła wielkie. Zalezy pod jakim wzgledem. Pod wzgledem inzynieryjnym (czysto technicznym, rzemieslniczym) to moze i tak, ale pod kazdym innym to juz niekoniecznie. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ja czaję, że nie każdemu może podobac się GTA/RDR, nie każdemu może podejśc - ale nazywanie świetnie zrobionej gry, ze świetną grafiką, świetnym scenariuszem, masą świetnych postaci i jednymi z najlepszych cut scenek w grach szrotem to lekka przeginka i pod względem rzemieślniczym są moim zdaniem wyznacznikami jakosci, nie wspominając nawet o smaczkach, którymi te dwie gry aż kipią (jak wszystko od R*), no ale nie ma się co dziwic, większośc ludzi na smaczki nie zwraca uwagi. GTA nudne ? to chyba jedyny sandbox na rynku nie opierający się na zasadach kopiuj/wklej. Zresztą jutro trailer V to co ja będę dyskutował. Idzcie pograc w CODa 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Fajnie jakby działo się w Irlandii i bylibysmy jednym z McReary c'nie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Jak jesteśmy przy postaciach z GTAIV to ja poproszę o jedno. Żebym nie wiem jakim cudem, chociaż na 5 minut, chociaż na jedną scenkę Rockstar przemycił do Piątki - Yusuf Amira Przekozak. Btw gtav.net w ramach przypomnienia przed trailerem V wrzucił pierwsze trailery 3, VC, SA i IV: http://www.gtav.net/news/single.php?id=4436 Damn trailer VC nadal robi klimatem. 2 Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Jak jesteśmy przy postaciach z GTAIV to ja poproszę o jedno. Żebym nie wiem jakim cudem, chociaż na 5 minut, chociaż na jedną scenkę Rockstar przemycił do Piątki - Yusuf Amira Wpis, najbardziej cieszę się że nie okazał się zdrajcą, jak często w serii GTA bywało z dobrymi kompanami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi