Opublikowano 2 listopada 201113 l Ta kwestia bohatera (czy może raczej bohaterów?) nie jest jeszcze do końca jasna, ale raczej siłowni dla ozdoby do świata nie wstawili, prawda?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Zmiany ciuchów, fryzury, sylwetki - motyw z customizacją postaci był świetny w San Andreas, byłoby fajnie gdyby do tego wrócili. Niestety, grając jako stary dziad raczej możemy o tym zapomnieć.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Nie wierzę, że rzuty na siłkę dali przez przypadek, że nie będzie można z nich korzystać. Tak samo jak myślę, że będzie więcej niż 1 bohater choćby ten motyw z nyggasem uciekającym daje do myślenia. Tak samo jak rzut na typa całego wytatuowanego (to chyba ten murzyn). Btw "Bugstars" hehe xD Edytowane 2 listopada 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 2 listopada 201113 l Wydaje mi się, że będą dwie grywalne postaci, ten staruch i nygas, ciekawe jak to podadzą... Może w podobny sposób jak w The Getaway?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Może to ojciec i syn... Ojciec to facet, który chce resztę życia spędzić spokojnie, ale syn (mający kłopoty z prawem ) wpada w tarapaty i ojciec rusza na odsiecz.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Najbardziej by mnie cieszylo gdyby byl jeden bohater (ten stary gangster), zostało mi jeszcze ballada z gtaiv, cos czuje ze peknie w ten weekend e: przeciez od razu wiadomo ze to los santos, widać ten najwyzszy budynek MYŚLIWCE!!!
Opublikowano 2 listopada 201113 l Z części na część ta seria staje się coraz dojrzalsza, mniej świecenia przemocą, a więcej żyjącym światem i historią (chociaż założenia scenariusza są jak widać znów takie same). Aż zaczyna normalnie mi się podobać. http://www.youtube.com/watch?v=lVt0ZyO9ft4&feature=relmfu ...Nadal najlepszy trailer gry, jaki widziałem. Pierwszy zwiastun "czwórki" pojawił się rok przed premierą, tak że pewnie tak to będzie wyglądać. Edytowane 2 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 2 listopada 201113 l Poszperałem trochę i wygląda na to że w przypadku GTA IV pierwszy trailer był w marcu 2007 a gra wyszła w kwietniu 2008 (choć pierwotnie zapowiedziana na październik 2007). Czyli analogicznie można przepuszczać że GTA V wyjdzie w przedziale czasowym 06.2012 - 12.2012. W przypadku RDR od pierwszego trailera do premiery minął rok. Tak czy srak jeszcze sobie poczekamy ;/ Edytowane 2 listopada 201113 l przez JoZi
Opublikowano 2 listopada 201113 l są 3 potencjalnie grywalne postacie prawie na pewno: stary gangster widoczny przez wiekszosc czasu i opowiadajacy swoja historie jako narrator może: latynos w czerwonym samochodzie, przewija sie kilka razy i pasuje do opisu z 4chana niezbyt: murzyn uciekajacy przed heli
Opublikowano 2 listopada 201113 l Autor Część piąta: -Up n Atom Burger, sieć fast foodów? -dzielnica portowa -biedota pod mostem -ludzie jadący na pace pick upa!!! -Mesa Grande powraca? -ciężarówka poczty z napisem "Postal, We aim not to lose it" - "Poczta, staramy się tego nie zgubić", znamy to z naszego podwórka, nieprawdaż ? -koleś wbijający przed domem tabliczkę z napisem na sprzedaż, na 1000% nawiązanie do znanego nam krachu na rynku nieruchomości -prostytutki z jakiejś pipidówy? -spore wzniesienie w oddali
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ciekawe czy to w koncu bedzie cale San Andreas czy tylko Los Santos, bo w trailerze w sumie tylko LS pokazali.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Pomijając pierdyliard rzeczy rozwala mnie myśl, że te wszystkie życzenia przed trailerem. Ba jeszcze nawet przed zapowiedzią Piątki, ten jeden, króciutki trailer potwierdza to. Wiadomo każdy miał/ma inne oczekiwania, ale ja tam jestem w niebie <banał> San Andreas nowej generacji, z nowymi ficzerami, zwierzętami?, gangsta klimaty na RAGE i Euphorii z dojrzalszą fabułą. Dzizas szykuje się najlepsze GTA. PS. Ja tam jak najbardziej jestem żeby jednym z bohaterów był ten staruch. Uwielbiam takie historie, Życie Carlita anyone?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Swoja droga, czy mi sie wydaje, czy aktor podkladajacy glos to Ray Liotta? Jesli nie, to jak dla mnie ma strasznie podobny glos do niego.
Opublikowano 2 listopada 201113 l są 3 potencjalnie grywalne postacie prawie na pewno: stary gangster widoczny przez wiekszosc czasu i opowiadajacy swoja historie jako narrator może: latynos w czerwonym samochodzie, przewija sie kilka razy i pasuje do opisu z 4chana niezbyt: murzyn uciekajacy przed heli Naginający nigger przed śmigłowcem to ten sam co smiga czerwoną gablotą Będzie można zasuwać ciągnikiem siodłowym wraz z naczepą ! Edytowane 2 listopada 201113 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 2 listopada 201113 l w pierwszym trailerze san andreas też pokazane było tylko los santos,jak się myle to poprawcie
Opublikowano 2 listopada 201113 l Tak mnie naszlo, to ze jesli glos faktycznie podklada Ray Liotta, a na trailerze mowi "I came here to retire", to moze mamy do czynienia z Tommym Vercettim [w VC ile on mogl miec lat? 20pare, moze 30 wiec by sie zgadzalo - mielibysmy do czynienia z dobrze sie trzymajacym / lub farbujacym wlosy 50paro, albo 60 latkiem]
Opublikowano 2 listopada 201113 l Protagonistą na pewno jest ten "starszy" koleś. Choćby dlatego, że... on mówi. A że jest jeszcze inna postać w zwiastunie? To chyba częste. Ray Liotta? Myślę, że nie... Edytowane 2 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 2 listopada 201113 l Tak mnie naszlo, to ze jesli glos faktycznie podklada Ray Liotta, a na trailerze mowi "I came here to retire", to moze mamy do czynienia z Tommym Vercettim [w VC ile on mogl miec lat? 20pare, moze 30 wiec by sie zgadzalo - mielibysmy do czynienia z dobrze sie trzymajacym / lub farbujacym wlosy 50paro, albo 60 latkiem] Byłoby super, gdyby się okazało, że to Vercetti...
Opublikowano 2 listopada 201113 l Na innych forach też piszą, że to Ray Liotta - Tommy ;] Edytowane 2 listopada 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 2 listopada 201113 l Naginający nigger przed śmigłowcem to ten sam co smiga czerwoną gablotą Nie ten sam - jeden ma tatuaze na rece, drugi nie.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Jeśli to Tommy to Rockstar wydaje Vice City w HD miesiac przed premiera i ma miliardową sprzedaż ; ] Edytowane 2 listopada 201113 l przez mate5
Opublikowano 2 listopada 201113 l A tak w ogóle, to są na trailerze jakieś urywki z San Fierro czy Las Venturas? Bo szczerze mówiąc nie pamiętam zbyt wiele z SA, a na tym trailerze dostrzegam głownie L.A. Edytowane 2 listopada 201113 l przez Kre3k