kudlaty88 489 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Obejrzałem ten trailer 20 raz i jednak to może wyjść na Ps3 i X360. Trochę lepsze tekstury, lepsze oświetlenie niż w IV,widoczność za(pipi)ista ale też osiągalna IMO na poziomie JC2. Czekam na datę premiery i potwierdzenie platform docelowych. PS: A teraz odświeżę sobie SA. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Najpierw słówko dla tych co pisali, że TO wygląda słabo i tych co mówią, że to next gen - chyba was poje.bało Przecież to jest mniej więcej poziom RDR tyle, że w mieście, jeśli tak to będzie wyglądac podczas gameplayu to moim zdaniem będzie mega. Co do trailera to miazga, czuję się usatysfakcjonowany. Mam jednak wrażenie, że ten siwy typ nie będzie jedynym głównym bohaterem, coś czuję, że każdy następny trailer będzie pokazywał kolejnych bohaterów. Coś tak czuję, napis ''five'' w tytule musi coś oznaczac i wydaje mi się, że siwy typ to pierwszy z tej piątki. Dla mnie to jest niemal pewne, że to jest Tommy Vercetti - brzmi jak on i to co mówi pasowałoby do Tommy'ego ''20 lat póżniej'', to byłby świetny pomysł. Beka z ludzi, którzy zastanawiali sie czy to Los Santos - przecież L.A poznaje się od razu po tym najwyższym budynku o nietypowym kształcie, poza tym w trailerze z 10 razy widac napis ''Los Santos''. Ciekawi mnie czy to będzie cały stan san Andreas, ale coś czuje, że tak. Edytowane 2 listopada 2011 przez 44bronx Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) 54-55 sekunda w scence w której koleś wbija tabliczkę "For Sale". Widać BMX-a który stoi koło domu, ciekawe czy to tylko atrapa czy ponownie grywalny pojazd heh. Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) "2405" i "For sale" PRZYPADEK? edit: Tak, Słupek. ATRAPA? W GRZE OD ROCKSTAR??? Edytowane 2 listopada 2011 przez Texz Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 O właśnie w tej scence ;p Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) No na odrzutowce i inne samoloty mogłeś sobie w IV tylko popatrzec . Edytowane 2 listopada 2011 przez maciucha Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) IGN pisze, że to nie jest Ray Liotta ale nie zaprzeczają Tommiego: http://uk.ps3.ign.co.../1211384p1.html Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Kilkanaście razy już obejrzałem ten trailer, za każdym razem ro*****je mnie on bardziej. R* to mistrzowie trailerów. Najbardziej martwi mnie to, że teraz każda gra to będzie jedynie zapchajdziura Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Do maja kupa czasu, trzeba będzie w coś grać Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Żebyś się tylko nie zdziwił z tym majem (chyba, że mówisz o 2013;)) To bardzo podejrzane, że ani słowem nie wspomnieli o dacie premiery... To na pewno nie Tommy, on umiera w 2008 roku, akcja GTA V ma się ponoć dziać w czasach współczesnych tzn. w 2012. Poza tym Rockstar nigdy, ale to nigdy nie kontynuował czyjejś historii w innej części serii, dla każdego bohatera była jedna gra, potem co najwyżej umieszczano jakieś smaczki z nią związane... Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Ten "Tommy" przypomina mi kogoś, ale za nic nie jestem w stanie powiedzieć kogo, wydaje mi się jednak, że to postać z którejś z poprzednich odsłon. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Do maja kupa czasu, trzeba będzie w coś grać no mam nadzieję z w maju, bo jeśli później będzie premiera to chyba nie zdam matury Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 W pierwszym trailerze GTAIV też nie było daty premiery ani platform docelowych, więc nie wiem czemu to dla was aż tak podejrzane. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 To na pewno nie Tommy, on umiera w 2008 roku, akcja GTA V ma się ponoć dziać w czasach współczesnych tzn. w 2012. Poza tym Rockstar nigdy, ale to nigdy nie kontynuował czyjejś historii w innej części serii, dla każdego bohatera była jedna gra, potem co najwyżej umieszczano jakieś smaczki z nią związane... A Catarina i Claude w San Andreas? Może to Claude kilkanaście lat później? Co do maja, musi być! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Claude jest niemową, a Catalina nie żyje. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Rower rowerami ale jak oglądam trailer, screeny i widzę ten "obrazek": To... Przecież wjechanie wózkiem golfowym lub właśnie rzeczonym rowerem haha na ów góry. A później beztroski "zjazd w dół" i podziwianie Euphorii w akcji. To będzie (pipi)a epickie ;p Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL 3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 A Catarina i Claude w San Andreas? Może to Claude kilkanaście lat później? No przecież napisałem o smaczkach, sterowałeś Claudem w San Andreas? Nie, więc nie jest to żadna kontynuacja jego historii... Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Rower rowerami ale jak oglądam trailer, screeny i widzę ten "obrazek": To... Przecież wjechanie wózkiem golfowym lub właśnie rzeczonym rowerem haha na ów góry. A później beztroski "zjazd w dół" i podziwianie Euphorii w akcji. To będzie (pipi)a epickie ;p obawiam się że niestety, ale tam nie będzie się dało wjechać, te góry pewnie będą za jakąś fosą z aligatorami graczożercami. 2 Cytuj
goku-6532 0 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) A zauwazyl ktos w ogole ten sterowiec w ostatnich sekundach trailera (i chyba nie tylko) ?? Edytowane 2 listopada 2011 przez goku-6532 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dobra: -ładna grafa -fajny klimat -pościgi -dragi -fajna muza ;0 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) To będą inne góry. Poza tym już mam w zanadrzu tysiąc innych pomysłów ;] Pamiętam jak przed RDR spisywałem w zeszycie co będę robił, próbował. Kit z wózkiem golfowym, rowerem ale zabranie na pakę skutera wodnego. Wjechanie na szczyt jakiejś góry i zjazd SKUTEREM HA! To będzie jeszcze bardziej epickie ;p Że już nie wspomnę o powrocie odrzutowców i samolotów. Chyba każdy domyśla się z jakimi zadymami to się wiąże Edytowane 2 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Grałem w każdą część i nie mogę się doczekać, kuszą trailerami, a premiera 2013 ech.. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 obawiam się że niestety, ale tam nie będzie się dało wjechać, te góry pewnie będą za jakąś fosą z aligatorami graczożercami. ja też watpie czy bedzie sie dało łazic po całych górach czy tylko po małym wycinku ale akurat fosa to nie problem, przeciez beda samoloty i helikoptery, i mozliwosc skakania na spadochronie , wiec powinno sie dac wejsc wszedzie Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Heh żeby im do głowy nie przyszło zrobić tych gór jak w RDR że nie będzie można na nie wlecieć/wejść/wjechać. Zaskarżę R* niech mi płaca odszkodowanie za zniszczenie przyjemności z grania w inne gry. Już i Skyrim i Dark Souls mnie nie grzeje :confused: Fuck potęga GTA Edytowane 2 listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ja też watpie czy bedzie sie dało łazic po całych górach czy tylko po małym wycinku ale akurat fosa to nie problem, przeciez beda samoloty i helikoptery, i mozliwosc skakania na spadochronie , wiec powinno sie dac wejsc wszedzie fosa miała być pewnego rodzaju symbolem niewidzialnej ściany. Ostatnio grałem w GTAIII i tam woda świetnie się sprawdzała jako blokada przed graczami "globtroterami". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi