Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Well, fruck. Edytowane 4 listopada 2011 przez Texz Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Duża ta mapa czy mała? Bo jakoś nie moge skminić xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Skoro to ma być 2,5 raza większe od mapy RDR to chyba jednak duża. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 W sumie racja, jeśli to prawda to będzie potężnie Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ta mapka chodzi po necie od wczoraj i podobno ktoś z 4chana ją zrobił. ..uj wie... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Czytając w tym leak'u o walkach w klatce, naszła mnie ciekawość jak będzie wyglądać walka wręcz, fajnie jakby jakoś ciekawie i realistycznie rozwiązali obijanie mordy, może jakieś kopnięcia, główka, ground'n'pound może wykupią silnik z tekkena i zrobią pełnoprawną bijatyke na ulicach gta oczywiscie żartuje, akurat walka w gta mnie nie podnieca (pewnie dlatego ze do tej pory byla kiepska, ale jakos niezbyt mi zależy na jej wielkim usprawnianiu, jest duzo innych rzeczy do roboty, i zawsze mozna kogos zastrzelić zamiast prać po pysku xD) Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Nie wiem czemu, ale zawsze w grach wolałem oklepywać mordy niż strzelać, szczególnie w GTA i SR. Choć tekken mnie nie jara ani troche xD Edytowane 4 listopada 2011 przez Empro Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Underground walki w Balladzie były fajne, miały klimacik. Mogliby coś takiego tylko "ulepszonego" wrzucić. Jak jesteście przy oklepywaniu mord to ja z kolei prosiłbym o szeroki wachlarz broni białej. Błagam o powrót piły Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Ustawki gangów na kije baseballowe, om nom nom nom Edytowane 4 listopada 2011 przez Empro 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Mogliby pójść "za ciosem" i wzorem współczesnego trendu w grach zaadaptować walkę z Batmana/nowego Uncharted na potrzeby GTA. Walka oparta o kontry i proste wciskanie kwadrata. Mi by to wystarczyło. W końcu ile razy chciało się w GTA IV zrobić bójkę w barze, obowiązkowo po wypiciu kilku kolejek. Początkowa scena z Uncharted 3 z anglikami pokazała mi czego brakuje w GTA, odstępstwa od prostego "namierz" i "naciśnij spust". Edytowane 4 listopada 2011 przez Texz 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Powinni zastosować system walki z The Warriors. Chyba najlepszy od Rockstara. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ustawki gangów na kije baseballowe, om nom nom nom O mamo to by było piękne ;] obowiązkowo w multi <walka na piły> Mogliby też wrzucić uczenie ciosów z San Andreas oczywiście na większą skalę. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 O mamo to by było piękne ;] obowiązkowo w multi <walka na piły> GeoW 3 na ulicach Los Santos Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 4 samoloty - ło jej, do dzis pamietam jak latałem nad pustynią przy zachodzacym słoneczku w akompaniamencie "two tickets to paradise" A przejazd z Los Santos do San Fierro przy tym: [media=''] [/media]? Jak się cieszę, że niedługo będę miał okazję ponownie zagrać w SA i przypomnieć sobie ten klimat. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Jak dla mnie ten wyciek to fake. Wątpię żeby R* sobie na coś takiego pozwolili. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Rozi dokładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkreciłes mi te nutke, dokładnie jej słuchałem na wiejskich terenach ! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 jak ja jechalem do san fierro, to przygrywalo mi to: 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Nie wiem czy odświeżanie San Andreas w dzisiejszych czasach to dobry pomysł. Zwłaszcza na Ps2. Może ktoś potrafi, ale ja odpadam. Biorę się za czwórkę. Jest bardziej zjadliwa. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 no nie wiem mi wchodzi bez problemu znaczy dopiero skończyłem trójkę i jestem może w połowie vice city,fajnie tak powspominać stare czasy przy Sa pewnie się rozkleje dużo mam wspomnień z tą gierką Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Jestem mimo wszystko technicznym purystą i ciężko mi zaakceptować czasy przed Euphorią smutne ale prawdziwe 2 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 @komar737 ten kawałek rządził dla mnie od tamtej sceny hehe http://www.youtube.com/watch?v=NrvTzAZG23Q A tak przy okazji , w lato wyszła ambitna przeróbka San Andreas na Rage , projekt cały czas ma status bety i jest jeszcze w powijakach (u mnie np. dręczył pop-up) ale klimacik jest oj jest http://www.youtube.com/watch?v=KVIlAsTjr1E&feature=fvwrel Cytuj
matcz 10 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 @komar737 Dzięki za podanie linka do tego utworu... Fajnie jest go sobie przypomnieć. Niesamowity kawałek, po prostu ciary... Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Jestem mimo wszystko technicznym purystą i ciężko mi zaakceptować czasy przed Euphorią smutne ale prawdziwe A kto jeszcze niedawno pisał o planie prostym jak budowa cepa ;p "Zaliczenie wszystkich części włącznie z GTA2 i Londyn" hehe. Na ponowne wbicie 100% w GTAIV i dodatkach mam mega chcice. Tak że po skończeniu U3 i dokończeniu Gacka biorę się za Czwórkę a co do starej Trylogii & LCS/VCS szczególnie SA. Nie wiem też mam ochotę, na ponowne kupno Ps2 czaję się już jakiś czas. Więc... teraz jest idealna okazja może jakooośśś zleci do Piątki ;] pomysłowość ludzka nie zna granic. No i Jarosław Gugała już oficjalnie w GTAV: Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Muszę sobie kupić GTA SA albo przestać wchodzić na ten temat przynajmniej do drugiego trailera bo jak pomyśle sobie że jeszcze minimum pół roku do premiery to mnie skręca ;p http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Grand-Theft-Auto-San-Andreas/66acd000-77fe-1000-9115-d80254540841?cid=search CZEMU TEGO NIE MA NA POLSKIM LIVE AAAAAAAAAAAAAAA Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Wy i tak macie dobrze, Wy w sensie posiadacze X360 ;] Bo działa Wam wsteczna kompatybilność więc możecie sobie kupić całą Trylogię na płycie ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi