Texz 670 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Francuzi to jednak mądrzy ludzie. Plotka jest taka, że będziemy zbierać ekipę do zadań specjalnych: Jak sądzicie? Wygląda rozsądnie. Każda z postaci ma własną historię i wnosi do takiej ekipy coś interesującego. Rozwiązanie o co chodzi z tą "piątką" jest coraz bliżej... 2 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Nie chcę grać murzynem Mam nadzieję, że grywalnym bohaterem będzie narrator. Edytowane 6 listopada 2011 przez mate5 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 I ja również. Poza tym nie bez powodu chyba ten "dziadek" jest narratorem trailera... Z drugiej strony ten ostatni wyciek informacji (nie wiadomo czy prawdziwy) sugeruje właśnie na tego pierwszego pana z obrazka... Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) RASIŚCI!!!!1111 A tak serio to jakoś mnie nie kręci granie kilkoma postaciami, wolałbym jedną, najlepiej tego nyggasa, bo ten starawy rumpel mi nie pasuje do customizacji i wszystkich innych ficzerów. Murzyńskie, gangsterskie klimaty - jak najbardziej na tak. Edytowane 6 listopada 2011 przez Empro 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Ja to widzę tak, że Wam pewnie też się ten motyw spodoba. Otóż każda z postaci ma inne charakterystyki. Czaicie? Do ucieczek na piechotę i wszelkich akcji fizycznych gramy murzynem. Do rozróby, picia litrów wódki i motywów siłościowych żulem - Niko. Do robienia ludzi w balona, akcji w smokingu i cichego eliminowania ze snajpery - białym. Niezły trójkącik, co nie? 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nie. Jeden bohater wystarczy w zupełności. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Jakim Niko? Naprawdę jest ktoś, kto traktuje tego żula jako Niko? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Kre3k, skrót myślowy przecież Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Wątpię by Rockstar z Niko zrobiło bezdomnego żula. Przecież Niko to twardziel, który potrafi o siebie zadbać. Facet kradnie samochody, kasę z banku, wykonuje zlecenia morderstwa za kilka tysięcy dolarów i nagle nie ma na chleb? Pasuje to komuś? Cytuj
matcz 10 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nie chcę grać murzynem Mam nadzieję, że grywalnym bohaterem będzie narrator. Pan ma jakiś problem z czarnoskórymi, hm? Inny kawałek grupy Small Faces (który notabene nazywa się tak jak jedna ze stacji radiowych w GTA IV): http://www.youtube.com/watch?v=Qf1viNzIVM4&NR=1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nie. Jeden bohater wystarczy w zupełności. Nie. Wystarczy ze dobrze poprowadza scenariusz. Rownie dobrze moze byc 1 bohater i (pipi)nia z grzybnia, albo kilku i za(pipi)ista sprawa. Jesli dobrze poprowadza scenariusz i ciekawie to rozwiaza to bedzie za(pipi)iscie (w takim HR niezle sie im udalo). Prawde mowiac scenariusz IV nie byl jakis specjalny, a z Nico sie nie zzylem zbytnio (mimo ze niby byl tylko jeden bohater). W Balladzie jeszcze mniej, w TLAD bylo troche lepiej (chociaz tutaj to przewazyla dlugosc - nie mogli do konca rozwinac braterskiego klimatu - za duzo jest robienia za chlopca na posylki dla innych). Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Pan ma jakiś problem z czarnoskórymi, hm? Nie miałbym nic przeciwko bohaterowi jak Vic Vance, a ten jest raczej równie nieciekawy jak idioci z Grove Street. Poza tym narrator obiektywnie bardziej nadaje się na głównego bohatera Na dodatek beznadziejne klimaty marginesu społecznego w serii już było więc mam nadzieję nie będzie tego drugi raz. Cytuj
matcz 10 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Z tym, że narrator bardziej się nadaje na głównego bohatera, się zgodzę. Historia człowieka, który walczy o spokojne życie wydaje się dużo ciekawsza od kolejnej historii gangola zaczynającego od zera... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Z tym "Niko" to Musiałem jakoś tego żula nazwać, nazwałem Niko. Przecież to nie ten Niko z GTA IV. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Wątpię by Rockstar z Niko zrobiło bezdomnego żula. Przecież Niko to twardziel, który potrafi o siebie zadbać. Facet kradnie samochody, kasę z banku, wykonuje zlecenia morderstwa za kilka tysięcy dolarów i nagle nie ma na chleb? Pasuje to komuś? Co do głównego bohatera Jak sobie wyobrażacie chodzenie takim starym dziadem na siłke? (pipi)nie mu coś w kręgosłupie i gameover. R* pokazując w trailerze siłke, piercing, dziwki i slumsy, IMO sam by sobie przeczył dając go jako głównego[/jedynego] bohatera. Edytowane 6 listopada 2011 przez Empro Cytuj
matcz 10 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 I jeszcze problemy z prostatą i potencją... Hot Coffee odpada. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Ale wy serio uwazacie, ze ten typ z trailera to stary dziadek, ktory nie moze isc na silownie, zrobic sobie tatuaz itp? Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 No na 20-30 lat to on nie wygląda. 50 minimum Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Dla tych dzieciaków zaśmiecających ten temat swoimi idiotycznymi wywodami, nawet ty Lucku jesteś już starym dziadkiem (łysina i te sprawy). 1 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 No niech ma nawet 50, i? Cytuj
matcz 10 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Ale wy serio uwazacie, ze ten typ z trailera to stary dziadek, ktory nie moze isc na silownie, zrobic sobie tatuaz itp? Nie. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Wątpię by Rockstar z Niko zrobiło bezdomnego żula. Przecież Niko to twardziel, który potrafi o siebie zadbać. Facet kradnie samochody, kasę z banku, wykonuje zlecenia morderstwa za kilka tysięcy dolarów i nagle nie ma na chleb? Pasuje to komuś? Widzę, że kolega ma trudności z interpretacją prostego zdania i główkuje co to znaczy. Dla tych dzieciaków zaśmiecających ten temat swoimi idiotycznymi wywodami, nawet ty Lucku jesteś już starym dziadkiem (łysina i te sprawy) Właśnie teraz zaśmiecasz ten temat głupim postem. Ktoś może orientuje się, pamięta, w jakich odstępach czasowych pojawiały się trailery GTA IV i RDR? Ciekaw jestem kiedy kolejnego możemy się spodziewać. Stawiam na VGA 10 grudnia. Edytowane 6 listopada 2011 przez Lukas_AT Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Vice City było mniejsze od Liberty City z GTA III. Ty za to uświadamiasz wszystkich w prawdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi