Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Jak sobie wyobrażacie chodzenie takim starym dziadem na siłke? (pipi)nie mu coś w kręgosłupie i gameover. R* pokazując w trailerze siłke, piercing, dziwki i slumsy, IMO sam by sobie przeczył dając go jako głównego[/jedynego] bohatera. Jak można stosować takie nazewnictwo? No naprawdę, nie rozumiem jak można woleć to: zamiast tego: Trzeba chyba mieć tyle lat co ja Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) marcin_N - to proponuję Ci jeszcze raz zagrać, ale dokładnie. Jeśli do Vice City doliczysz też przestrzeń powietrzną i budynki to może Vice City będzie większe. Ale tak, 2 wyspy naprzeciw 3 podobnej wielkości nijak nie są w stanie być większe. Na pewno Vice City nie jest dwa razy większe od Liberty City, jak to ktoś wspomniał. Edytowane 6 listopada 2011 przez Lukas_AT Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Francuzi to jednak mądrzy ludzie. Plotka jest taka, że będziemy zbierać ekipę do zadań specjalnych: http://i.imgur.com/CwBIp.jpg Jak sądzicie? Wygląda rozsądnie. Każda z postaci ma własną historię i wnosi do takiej ekipy coś interesującego. Rozwiązanie o co chodzi z tą "piątką" jest coraz bliżej... nieco wapliwe żeby ten żul był też w gangu ale moooże... ogolnie latynos = gościu z geja tonego żul = niko dziadek = tommy murzyn = CJ ??? czyżby chcieli zrobić mieszanke postaci ze starszych gier? tzn prawie na pewno nie bedą to dokladnie te same postaci, ale beda ich odpowiednikami, beda nawiązywać do nich stylem/wyglądem/zachowaniem itp? chyba osobiscie wolalbym coś nowego a nie mieszanke klonów , ale jak dobrze to zrobią to nie mam nic przeciwko Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Z tym "Niko" to Musiałem jakoś tego żula nazwać, nazwałem Niko. Przecież to nie ten Niko z GTA IV. W takim razie zwracam honor, ale jak czytam niektóre fora to mam wrażenie, że ludzie na serio traktują tego żula jako Niko... Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 hehe, wy se na powaznie wkrecacie, ze jak pokazuja cut scenke z jakiejs misji w trailerze, to jest to rownoznaczne z opcja wielu bohaterow? buahahahahahahahah. w gta zawsze byla plejada postaci, ale protagonista byl zawsze jeden. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 No niech ma nawet 50, i? Nic, ja sobie po prostu nie wyobrażam takiego rozwiązania, ale bez względu na to kim sie będzie grało, GTAV i tak mną pozamiata. Dla tych dzieciaków zaśmiecających ten temat swoimi idiotycznymi wywodami, nawet ty Lucku jesteś już starym dziadkiem (łysina i te sprawy). Cóż za błyskotliwa, kipiąca inteligencją wypowiedź.. a raczej delikatny autopojazd? btw. w GTA IV troche mnie dziwiło czemu nie ma żadnych koszulek z krótkim rękawem. Mam nadzieję, że w V będzie wiekszy wybór, z lataniem w bokserkach, bazooką i gołą klatą included Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nic, ja sobie poprostu nie wyobrażam takiego rozwiązania, ale bez względu na to kim sie będzie grało, GTAV i tak mną pozamiata. Probuje zrozumiec dlaczego sobie nie wyobrazasz i nijak nie potrafie Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 No właśnie ja też nie. Cytuj
matcz 10 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 nieco wapliwe żeby ten żul był też w gangu ale moooże... ogolnie latynos = gościu z geja tonego żul = niko dziadek = tommy murzyn = CJ ??? czyżby chcieli zrobić mieszanke postaci ze starszych gier? tzn prawie na pewno nie bedą to dokladnie te same postaci, ale beda ich odpowiednikami, beda nawiązywać do nich stylem/wyglądem/zachowaniem itp? chyba osobiscie wolal bym coś nowego a nie mieszanke klonów , ale jak dobrze to zrobią to nie mam nic przeciwko Latynos z trailera nie przypomina w ogóle Luisa Lopeza... (jeżeli jego miałeś na myśli). Luis miał charakterystyczną fryzurę, ten ma zupełnie inną. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 btw. w GTA IV troche mnie dziwiło czemu nie ma żadnych koszulek z krótkim rękawem. Mam nadzieję, że w V będzie wiekszy wybór, z lataniem w bokserkach, bazooką i gołą klatą included zostaw takie rzeczy dla nowego Saints Row, nie chcę nawet widziec takich gów.ien w GTAV, ale za wiekszą opcją ''normalnej'' kustomizacji wyglądu jestem jak najbardziej ''na tak'' 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nie wiem co się dzieje w tym temacie. Tak samo na 4chanie co godzinę jakiś typ tworzy temat, w którym odpowiada na pytania o GTA V w formie przecieków prosto z ROCKSTAR. Nie sposób tego wszystkiego skatalogować. Co temat to inne info. Dowiedziałem się też, że w jednej misji będziemy sterować ... szczurem laboratoryjnym... Jaaaaaaaasne. Ciekawe kiedy drugi trailer. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Latynos z trailera nie przypomina w ogóle Luisa Lopeza... (jeżeli jego miałeś na myśli). Luis miał charakterystyczną fryzurę, ten ma zupełnie inną. jest latynosem , ja tylko mowie ze mozna sie doszukiwać podobienstw w poprzednich grywalnych postaciach, ale nie oznacza to ze te postacie beda grywalne, moze tylko oczko do fanów Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Wydaje mi się, że głównego bohatera (głos z trailera) nawet nie pokazano. To zapewne facet mający jakieś 30-35 lat (gadka o przeprowadzce i emeryturze z tego fachu wcale nie musi oznaczać, że jest stary). Koleś będzie pewnie robił za mózg ekipy, którą najpierw trzeba skompletować (czterech typów z napadu w furgonetce, zapewne kierował ten murzyn, ale tak przycięli trailer, że nie można tego dostrzec). Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) No co by nie mówić, z reguły faceci koło 50tki nie są pierwszym skojarzeniem, kiedy myślisz o użytkownikach siłki, oczywiście nie znaczy to, że takich nie ma. Tak samo nie pasowałoby do takiego bohatera tańczenie w klubie disco Edytowane 7 listopada 2011 przez kotlet_schabowy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No co by nie mówić, z reguły faceci koło 50tki nie są pierwszym skojarzeniem, kiedy myślisz o użytkownikach siłki, oczywiście nie znaczy to, że takich nie ma. Tak samo nie pasowałoby do takiego bohatera tańczenie w klubie disco powiedz to mojemu ojcu <_< [spekulacje na podstawie trailera] ciekawa by byla akcja że gosciu przylatuje do miasta i niby chce zejść z drogi zła, zaklada rodzine i częśc misji jest taka sielankowa, legalna jak w RDR, ale coś tam sie dzieje (porwanie albo zabicie rodziny) i gosc wraca na droge zła, np za sprawą szantażu wykonuje jakies przestepcze misje , napady itp, ale potem albo udaje mu sie odzyskac rodzine (albo nie udaje mu sie - rozdwojenie fabuly) i postawnawia sie zemiśćić i zakłada gang (kompletowanie ludzi, wspolne misje , okazjonalne sterowanie innym członkiem) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No co by nie mówić, z reguły faceci koło 50tki nie są pierwszym skojarzeniem, kiedy myślisz o użytkownikach siłki, oczywiście nie znaczy to, że takich nie ma. Tak samo nie pasowałoby do takiego bohatera tańczenie w klubie disco no jasne, ze nie jest to pierwsze skojarzenie, ale akurat jesli chodzi o tego typka z trailera to najmniejszego problemu nie widze zeby poszedl np na silke Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 [spekulacje na podstawie trailera] ciekawa by byla akcja że gosciu przylatuje do miasta i niby chce zejść z drogi zła, zaklada rodzine i częśc misji jest taka sielankowa, legalna jak w RDR, ale coś tam sie dzieje (porwanie albo zabicie rodziny) i gosc wraca na droge zła, np za sprawą szantażu wykonuje jakies przestepcze misje , napady itp, ale potem albo udaje mu sie odzyskac rodzine (albo nie udaje mu sie - rozdwojenie fabuly) i postawnawia sie zemiśćić i zakłada gang (kompletowanie ludzi, wspolne misje , okazjonalne sterowanie innym członkiem) Oprócz zakładania gangu to brzmi jak historia Niko. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Francuzi to jednak mądrzy ludzie. Plotka jest taka, że będziemy zbierać ekipę do zadań specjalnych: http://i.imgur.com/CwBIp.jpg Jak sądzicie? Wygląda rozsądnie. Każda z postaci ma własną historię i wnosi do takiej ekipy coś interesującego. Rozwiązanie o co chodzi z tą "piątką" jest coraz bliżej... To ma sens , opcja kilku bohaterów wydaje mi się prawdopodobna (dużo , za dużo przecieków o tym wspomina) . Tylko jak to będzie w praktyce wyglądało , opcja zmiany w locie raczej nie wchodzi w grę , chronologiczne przejścia też jakoś mi nie pasują , multi co-op - nieeee , zaiste ciekawe heh . Ostatnie info o obszarze 4 razy większym niż LC - miód . Wpadłem na film Welcome to San Andreas (do obejrzenia na GT/www.gametrailers.com/user-movie/welcome-to-san-andreas/270908?playlist=featured) , pewnie większość fanów serii widziała (premiera była wiele lat temu) ale dzisiaj fajnie popatrzeć na stare Los Santos ( i głos nieodżałowanego Chrisa Penna). Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) No właśnie, odnośnie tego filmu. Do VC i SA R* zatrudniło znane persony do dubbingu, przy czwórce spuścili trochę z tonu a przynajmniej nie kojarzę aby tam były takie nazwiska jak S. Jackson czy R. Liotta. Do SA zrobili powyższy filmik który fajnie wprowadzał w klimat, tylko że większość ludzi obejrzała go premierze gry. Mogliby coś takiego zrobić teraz na osłodzenie oczekiwania. Przed AC II ubisoft też coś takiego zrobiło tyle że z aktorami no i bardziej dla nakręcenia hajpu czego R* akurat już robić nie potrzebuje Wie ktoś może skąd można ściągnąć trailer V? Edytowane 7 listopada 2011 przez brumbrum Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 fajny pomysl z klimatami heist movie. zbieramy ekipe, robiac dla nich misje (pomagajac im), potem mamy ekipe i robimy konkretne skoki. moze seria oderwalaby sie od motywu 'od zera do milionera', gdzie zawsze zaczynamy jako ciec na posylki, a konczymy trzymajac miasto w garsci. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Wie ktoś może skąd można ściągnąć trailer V? Ze strony Rockstar Games. 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 moze seria oderwalaby sie od motywu 'od zera do milionera', gdzie zawsze zaczynamy jako ciec na posylki, a konczymy trzymajac miasto w garsci. szczególnie w GTA 3 - gdzie nie pojedziesz to napierdalaja w ciebie z kalacha Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Ze strony Rockstar Games. A patrz rzeczywiście . A ja kukałem w zakładkę downloads Dzięki. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 fajny pomysl z klimatami heist movie. zbieramy ekipe, robiac dla nich misje (pomagajac im), potem mamy ekipe i robimy konkretne skoki. coś takiego było w Vice City - kierowce trzeba było pokonać w wyścigu i tym podobny pakiecik zadań by potem całą paczką zrobić grubszą misję. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Może będą Gameplay Series jak w RDR, karva ile ja bym dał za kilka minut gameplaya... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi