brumbrum 28 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) No mnie właśnie zawsze wkór.wia to że nie mogę sobie wyciąć ostatecznie danej populacji na moim terenie, zawsze chwasty wyjdą od nowa. Edytowane 10 listopada 2011 przez brumbrum Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 L.A zasypane śniegiem ? Dobry żart heh, tu chodzi o góry a raczej pewnie ich górną "część" . Zresztą za Wiki "Rzadko zdarzają się opady śniegu, jednak najwyższe szczyty mają co roku pokrywę śnieżną". Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Tak to wygląda w L.A. : 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W sumie takie "śnieżne góry" pasują do: The world is definitely not going to be too small for people’s tastes; Expect to see snow, deserts, and much more. Wystarczyłby mi nawet śnieg w samej formie gapienia się na niego. Niekoniecznie łażenie po nim heh. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Czyli strefami "buforowymi" będą góry , ocean i Meksykańska granica z pustynią . Ciekawe jak zaczynać się będzie story znaczy z którego miejsca , osobiście obstawiałbym te przejście graniczne (choć niby przybywamy z Liberty) później głupio by wyglądała taka "ściana" a tak będzie to naturalny wzjazd i start do przygody , ewentualnie póżniej jakaś misja w przygranicznym burdelu heh (From Dusk Till Dawn ?) . Edytowane 10 listopada 2011 przez dc1982 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Pewnie znowu usiądzie na nas FBI na zasadzie: "Przekrocz granicę tej dzielnicy to odstrzelimy Ci 4 litery". Cytuj
Inv 0 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Nie wiem ale wklejam: http://stickskills.c...details-leaked/ Trochę lipnie brzmi podpunkt o górach o ile to prawdziwe info chociaż w 10%. Przy okazji Take2 na swojej wczorajszej konfie czy tam z przedwczoraj nie podali nawet przybliżonej daty premiery (rok). Tylko wspomnieli, że trailer GTAV obejrzało już ponad 6 milionów ludzi na yt. A dla porównania dodam, że pierwszy trailer GTAIV do dzisiaj obejrzało ponad milion - niezła różnica. The protagonist’s name is Ray, age 53, father of 2 children, divorcee, and an ex-con from upstate Liberty. Ray moved to Los Santos recently and was served with a divorce weeks later. Due to his criminal background, this prevented him from having custody of his children, thus giving full custody to his ex-wife instead. Czyżby bohaterem miał zostać Ray Machowski? http://pl.gta.wikia....i/Ray_Machowski Data urodzenia - 1958. W 2011 miałby 53 lata. W zasadzie wszystko by się zgadzało, ale jak wiemy w GTA 3 Ucieka do Miami, a stamtąd raczej się nie przenosi do LA "dla pogody" Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) moim zdaniem takie "stare" postacie nie pasują do GTA, zawsze sie bujaliśmy typkami między 25-30 rokiem życia i jakoś nie widzi mi sie "bieganiem" bohaterem z 50-tką na karku :] Edytowane 10 listopada 2011 przez mersi Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Moim zdaniem tak bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzoooooooo chciałbym zagrać w GTAV JUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ. Że mógłbym nawet grać Sasquatchem albo kobitką ;p A tak bardziej serio jeżeli miałbym grać gangsterem w stylu De Niro z Chłopców z Ferajny czy takim Carlito. No kurde bele jestem za jak ..uj może wtedy mieć i 60 lat ;p Junior Soprano anyone? Oczywiście żart, stamina podczas biegania wygasałaby po sekundzie ;p PS. "Typowym staruchem" grać nie będziemy z jednego prostego powodu. Wyobrażacie sobie, że w słonecznym LoS Santos biegamy dziadkiem na "koszulce i krótkich spodenkach" z flakami zamiast mięśni i problemami gastrycznymi - bez przesady ;] Edytowane 10 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 No ale to byłaby rewolucja w serii. Co akcję musielibyśmy zaliczać jakiś klozecik, w trakcie napadu na bank 5 minutowy QTE ... wiadomo. Akcja w łóżku: Press X to Jason Erect. Dla mnie bomba. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Hahaha xD Już widzę to "misja napad na bank" raptem game over. Wtf? Okazuje się, że padliśmy na zawał nie z naszej winy i replay ;p Btw jestem ciekaw jakie dadzą nowe animacje kradnięcia i "odbierania" furek. Do dzisiaj uwielbiam i kocham animację Niko rozbijającego szybę i te kapitalne szybkie spojrzenie czy nie ma przypału ;] To jest boskieeee... Edytowane 10 listopada 2011 przez SłupekPL 2 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 moim zdaniem takie "stare" postacie nie pasują do GTA, zawsze sie bujaliśmy typkami między 25-30 rokiem życia i jakoś nie widzi mi sie "bieganiem" bohaterem z 50-tką na karku :] Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Pewnie, ze tak. Wiecie, ze taki np Kuba Wojewodzki ma 48 lat? I co, jest 'staruchem'? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Lucek ma racje, a Pazura ma też kolo 50-tki i zobaczcie jak chłopak się wyrobił, nawet chodzi regularnie na siłownię. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 + fragmenty z tym aktorem http://www.imdb.com/video/demo_reel/vi174889497/ Koleś nazywa się Ned Luke. 2 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 No właśnie, rzućcie okiem na Ibisza Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 + fragmenty z tym aktorem http://www.imdb.com/...el/vi174889497/ Koleś nazywa się Ned Luke. LOL! i to nawet pieprzyk mają w tym samym miejscu, nie pogardziłbym takim bohaterem hehe Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 a np krzysiek ibisz? ma 46 lat i niedługo już chyba urosną mu włosy na jajkach i przejdzie mutacje albo bruce willis ma 56 lat a jeszcze spokojnie może zgrywać kozaka w filmach akcji jak sie ma 40-50 lat nie trzeba być "staruchem" poza tym mieliśmy już bardzo starych bohaterów w grach, np snake w mgs4 - co chwile mu strzykało w krzyżu itp jak dla mnie ważne jest tylko to żeby nie mial wąsów (jak snejk... blee) jedyne co mnie troszke martwi w podeszłym wieku to to że pewnie od razu mozna zapomniec o mozliwosci robienia jakichś fajnych fryzurek itp , lubie customizacje, i oprocz ubran chetnie bym tez zmienil fryz :> ale może serio bedzie sie grało 2 bohaterami, a może na koncu bedzie sie gralo synem bohatera? (byly takie plotki) poza tym co jak co, ale gdyby dali starszego typa to rzeczywiscie była by jakaś nowość w serii Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Hahaha xDJuż widzę to "misja napad na bank" raptem game over. Wtf? Okazuje się, że padliśmy na zawał nie z naszej winy i replay ;p Btw jestem ciekaw jakie dadzą nowe animacje kradnięcia i "odbierania" furek. Do dzisiaj uwielbiam i kocham animację Niko rozbijającego szybę i te kapitalne szybkie spojrzenie czy nie ma przypału ;] To jest boskieeee.. Ciekawe czy ludzie w furkach w końcu będą zapinać pasy... Ciekawe jak takiego wyrzucić z furki? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ftk3f_0WZww Szkoda nerów na czekanie na GTA V... lepiej wciągnąć SA, różnic nie widać, więc po co się przemęczać Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) Co by nie mówić, ciekawy byłby taki bohater, no ale parę opcji by rzeczywiście odpadło. Co do plotek, to staram się nie czytać niczego, co nie potwierdzone oficjalnie. Jak fake, to niepotrzebna strata czasu, a jak autentyk, to traktuję to jak spoiler. Edytowane 11 listopada 2011 przez kotlet_schabowy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) przypadkiem trafilem na ta rpzerobke gta4 http://www.youtube.com/watch?v=7h-Ec4qvjFI&feature=relmfu i pomijajac to ze tu jest to dosyc na wesoło zrobione to mysle ze za(pipi)iscie by bylo gdyby R* zrobiło do gta5 dodatek taki jak do rdr - czyli undead nightmare. na dzikim zachodzie okazalo sie to super sprawą, a co dopiero by bylo jak by takie coś zrobili w miescie? wszystkie mozliwosci gta5 + zombiaki? mogglo by byc za(pipi)iscie EDIT PRQc - za co mnie minusujesz? nie podobal ci sie dodatek do rdr? nie widzisz potencjału jaki moglo by miec gta z zombiakami? przecież nie mowie że całą gre zasrać zombiakami, tylko zrobić DLC ktore by nieco zmienilo klimat i dorzucilo zombiaki (odpalane osobno z menu, a nie mieszające sie z podstawową grą), w RDR to wyszło za(pipi)iscie, mimo że podstawowoa gra wcale nie przejawiała jakichkolwiek związków z takimi klimatami, okazalo sie że mozna z gry o dzikim zachodzie zrobic fajna masakre z zombi, i to w ddoatku z klimatem lepszym niż wiekszość gier tylko o zombie (dead rising 2), wiec w naszych czasach, w wielkim miescie takie coś moglo by byc naprawde super Edytowane 11 listopada 2011 przez Yano 2 2 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Hahahahaha od razu przypomniała mi się środa i nasze oczekiwanie na trailer: 3 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 A history of my miserable life! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi