matcz 10 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 + fragmenty z tym aktorem http://www.imdb.com/...el/vi174889497/ Koleś nazywa się Ned Luke. Pod tym filmikiem na imdb pojawił się komentarz: "Are you going to Add Some GTA V clips to this reel. You should!!! Looking forward to the new Game. You have a great voice for it!" Koleś wygląda jak ten facet z trailera, głos również pasuje. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Na innym forum wyczytałem, że 8.11, podczas konferencji Take Two padł plan wydawniczy - GTA ma wyjść ponoć w drugim kwartale... 2012! Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Jeśli Rockstars jeszcze tego nie zrobiło, to może to potwierdzać jedno - motion scan. zmieszczę się na jednym krążku blu-ray? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Pytanie czy zmieści się na jednym, dwustronnym DVD. Nie mam nic do Xboxa, ale jeżeli konieczność instalacji jednego DVD na dysku będzie gwarantem, że dostaniemy lepsze GTA... ja bym na to poszedł. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Na blur-ray to się na pewno zmieści, gorzej z DVD. Na dwóch płytach IMO będzie co najmniej... Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Na innym forum wyczytałem, że 8.11, podczas konferencji Take Two padł plan wydawniczy - GTA ma wyjść ponoć w drugim kwartale... 2012! Przypadkiem nie w drugim kwartale roku fiskalnego? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Nowy kwartał finansowy trwa od kwietnia 2012. Czyli maj... jak ulał. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Ta maj od razu, Max Payne w maju wychodzi, więc nie ma co robić sobie nadziei Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Max Payne 3 wychodzi w marcu, GTA V IMO zawędruje gdzieś na wczesną jesień... Cytuj
matcz 10 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Trailer GTA V z narracją Niko, świetnie zrobiony: http://www.youtube.com/watch?v=U5tyba_txXk 2 Cytuj
Daros 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 hah, dobrze ktoś pokombinował Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 #UP To jest niesamowite! Gdzie to znaleźliście? Faktycznie koleś wygląda jak facet z trailera i może to być zasługa Motion Scan Zadziwiające jak do wielu rzeczy ludzie potrafią dojść mając do dyspozycji jeden trailer i garść informacji. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Remake trailera w GTA IV Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 + fragmenty z tym aktorem http://www.imdb.com/...el/vi174889497/ Koleś nazywa się Ned Luke. http://www.imdb.com/title/tt2103188/ IMDb zaktualizowało stronę GTAV i już jako pewnik podaje Ned Luke. Podobno to niejaki Albert de Silva a idąc tym tropem, z przecieku opisu postaci. Jego syn to Kevin De Silva: "Kevin De Silva, 18 lat - gruby syn Alberta, grający w FPSy. Pali dużo zioła, ma problemy z nerwami, ma legalny dostęp do marihuany ze względu na chore plecy, bardzo miękki, nieznoszący sprzeciwu. Podczas grania przez sieć rzuca rasistowskimi komentarzami." Na innym forum wyczytałem, że 8.11, podczas konferencji Take Two padł plan wydawniczy - GTA ma wyjść ponoć w drugim kwartale... 2012! Kompletna ściema ;p Take2 na swojej konfie nie podało żadnej daty dla GTAV. Pisałem o tym stronę temu: http://www.gram.pl/n...potwierdza.html Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Niesamowity ten remake No aż można się zaniepokoić że jednak GTA V i będzie aż tak rewolucyjne względem IV... ale to Los Santos - musi być dobrze Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 No nie wiem, patrzę na te miejscówki w GTA IV i nie wierzę, że grafa się tak zestarzała. Różnica jest spora (na premierę piątki będzie 4 lata...). Ostatnio odpaliłem Epizody i nie pamiętam jaka inna gra przynosi mi taką przyjemność z latania i włączania cheatów. Zacząłem jednak w końcu dostrzegać ograniczenia graficzne czwórki, zwłaszcza gdy się wrzuci kodzik na wybuchową snajpę. Przeciwnicy w oddali zachowują się jak w erze PS2, sami to obadacie. Dobrze, że wychodzi piątka i już na trailerach prezentuje się świetnie. IMO będzie tak dobrze, że różnica jednej generacji będzie wyczuwalna. Serio, wierzę w to. Rockstar nie zawali sprawy. Rzucili wszystkie swoje największe siły do tworzenia tej gry. Inaczej być po prostu nie mogło. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Ale przecież narrator tego trailera nie mówi, że ma ileś tam dzieci Słupek. On jedynie chce je mieć, i właśnie m.in. po to przyjechał do Las Santos - żeby się wreszcie ustatkować i być "człowiekiem rodziny". Więc te opisy postaci sprzed pół roku(?) nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 To gdybanie, bo zwrot to have kids like in tv, może oznaczać że ma już dzieci, jednak chce by wychowywały się na takie, jakich obraz kreuje telewizyjna rzeczywistość. 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Ale przecież narrator tego trailera nie mówi, że ma ileś tam dzieci Słupek. On jedynie chce je mieć, i właśnie m.in. po to przyjechał do Las Santos - żeby się wreszcie ustatkować i być "człowiekiem rodziny". Więc te opisy postaci sprzed pół roku(?) nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości... Kre3k ale ja tylko napisałem "idąc tropem" IMDb jeżeli koleś faktycznie nazywa się De Silva. To w rzekomym opisie postaci jest też Kevin De Silva - syn. Poza tym ale to już IMO z trailera również nie wynika, że nie ma tych dzieci ;p Mówi "że chce być ojcem jak inni ojcowie" i "... że moje dzieci będą takie jak inne dzieci z tv". Jak dla mnie to może oznaczać, że już je ma a po prostu dopiero teraz chce być "rodzinką z obrazka, zerwać z fachem". PS. No i te plotki sprzed paru dni też mówią, że ma dwójkę dzieci. Choć to tylko plotki póki co. Edytowane 13 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 jeszcze raz obejrzałem trailer. Dokładnie leci to tam tak: "My kids? To be like a kids on tv..." Czyli bohater ma przynajmniej uroczą dwójkę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Dla mnie to było bardziej niż pewne. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 W podstawce pewnie bedzie samo Los Santos, a w dodatkach dadza jeszcze dwa pozostale z San Andreas Fajnie, bo tamte klimaty lubilem zdecydowanie bardziej niz miasto z 4ki. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Tak w DLC dodadzą nowe miasta. Boże mój drogi... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Przerobią miasto w DLC w nekropolię i zamiast przechodniów wrzucą zombie... Przepis na DLC wszech czasów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi