Opublikowano 17 listopada 201113 l Właśnie to mnie trapi czy będzie mimika twarzy tak jak w L.A. NOIRE, bo szczerze mówiąc patrząc na mimikę w innych grach, to mi się już ona nie podoba Ale chyba R* praw do tego patentu nie ma, jedynie co to mogą na własną rękę tę mimikę tak odje*ać jak w LA
Opublikowano 17 listopada 201113 l Jakiś czas temu czytałem, że po "upadku" Team Bondi prawa do Motion Scan zostały u Take2. Czyli oczywiste, że Rockstar mógłby korzystać ale cholera wie czy to prawda.
Opublikowano 17 listopada 201113 l a sądząc po podobieństwie tego gościa w średnim wieku z trailera do serialowego aktora można śmialo mieć nadzieje że bedą używali tej metody i beda znowu cudownie realistyczne twarze LA noire to świetna gierka, ale gdyby nie te twarze to jednak wiele by straciła, ja osobiscie przechodziłem ja z zapartym tchem nie z powodu fabuły tylko z powodu każdego kolejnego człowieka z za(pipi)istą twarzą i za kazdym razem było "oooh" wiec jesli gta5 tez bedzie mialo takie ryjki to bedzie super Edytowane 17 listopada 201113 l przez Yano
Opublikowano 17 listopada 201113 l na pewno nie wynajmuja 1000 przechodniów, zdziwilbym sie nawet gdyby wszystkie postacie fabularne mialy swoich osobnych aktorów, przeciez spokojnie jedna osoba moze grac ruchy kilka postaci, i tylko modele sie zmienia nawet jesli wykorzystają motion scan jak w LA noire to pewnie nie bedzie tak ze kazdy przechodzien bedzie mial twarz innego aktora W GTA IV było ok. 1000 osób grających przechodniów. Nie chodzi o motion capture bo tam wiadomo, że grają specjalni aktorzy, tylko o głosy.
Opublikowano 17 listopada 201113 l Texz - ale nie jest wcale powiedziane, że Rockstar płaci tym ludziom za to, że nagrali parę zdań, może ludzie sami się zgłaszają bo to przecież zaszczyt "wystąpić" w takiej produkcji albo może jeszcze dopłacają R* za to żeby ich wzięli
Opublikowano 18 listopada 201113 l Pewnie im autobusy opłacają. W sumie darmowej pizzy też bym nie pożałował.
Opublikowano 18 listopada 201113 l 40letni niespełnieni aktorzy błąkający się od castingu do castingu, nie marzą o niczym innym jak tylko darmowym występie w grze o strzelaniu do przechodniów. Weźcie się kurde ogarnijcie.
Opublikowano 20 listopada 201113 l W L.A noire był ten archaiczny pasek życia co w GTAIV i RDR? Ciekawe jak w GTA V będzie oznakowany poziom zdrowia
Opublikowano 20 listopada 201113 l Archaiczny? Bo co, bo szukanie apteczek Cię przerasta? Na szubienice z ludźmi, którzy wolą ten codowy wymysł zamiast tradycyjnego paska życia. Ale odpowiadając już na pytanie: Nie, w LAN nie było paska zdrowia...
Opublikowano 20 listopada 201113 l jak to jest z grami od R wydali oni kiedyś 2 gry w jednym roku fiskalnym ? bo na początek szykuje się Max 3 i na święta 2012 gta ? byłoby to chyba zbyt fajne ;/
Opublikowano 20 listopada 201113 l Na jeden rok fiskalny,czy też ogólnie jeden rok przypadło GTA San Andreas i Red Dead Revolver w 2004r,a GTA Vice City i Max Payne 2 ukazały się pod koniec 2002r i 2003r,więc myślę ,że spokojnie można liczyć ,na oba hity R* w przyszłym roku.
Opublikowano 21 listopada 201113 l Ludziom się nudzi: http://betagtav.com/ Śmierdzi ściemą na milion lat świetlnych. Że też ludziom się chce...
Opublikowano 21 listopada 201113 l Nawet napisał,że GTA V jest zastrzeżonym znakiem towarowym na dole strony,co za dbałość o szczegóły :ph34r:
Opublikowano 21 listopada 201113 l "This site is in no way associated with Rockstar Games." Ale kto by tam się doczytał takich szczegółów.
Opublikowano 22 listopada 201113 l Rockstar zaczęło sypać newsami na temat Max Payne 3. Praktycznie codziennie na facebookowej tablicy coś się pojawia. Na jakieś info o GTA V będziemy musieli sobie pewnie poczekać...
Opublikowano 22 listopada 201113 l norma. teraz priorytet mam Max. po premierze, i ewentualnych dlc, zacznie się hype V.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Ja wiem jedno. Na ostatniej stronie instrukcji Max Payne 3 będzie art przedstawiający GTA V z napisem "Coming Soon". To będzie pierwszy raz gdy dotknę te cudo...
Opublikowano 23 listopada 201113 l Arty z oryginalnego San Andreas wyglądają... bardzo dobrze. Poziom GTA IV? Nawet jeżeli nie to bardzo blisko.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Jak dla mnie to poziom graficzny mógłby być nawet taki sam jak "IV" byleby było miodnie pod względem fabularnym Oby R* nie milczało nt. GTA V aż do premiery Max'a
Opublikowano 24 listopada 201113 l Tak jak obiecałem - kolejne prace związane z GTA V http://imageshack.us/photo/my-images/835/gtav2720p.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/802/gtav720p.jpg te miasto to czasem nie z Midnight club?
Opublikowano 24 listopada 201113 l Tak, to Los Angeles z Midnight Club. Edit: Łoł, moj post to prawdziwy "conversation-killer"
Opublikowano 29 listopada 201113 l Nie powiem, zatkało chyba wszystkich Tak właśnie mnie to frustruje że R* podsycili temat a teraz cisza wyborcza, I want more,more more! Ciekaw jestem czy gra wyjdzie już w przyszłym roku, czy może pod koniec kariery current-gen'ów
Opublikowano 29 listopada 201113 l przez Was wszystkich na tym subforum kupiłem dzisiaj rdr i gta 4 które omijałem szerokim łukiem. BUSTERDS!