Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie to mnie trapi czy będzie mimika twarzy tak jak w L.A. NOIRE, bo szczerze mówiąc patrząc na mimikę w innych grach, to mi się już ona nie podoba :P Ale chyba R* praw do tego patentu nie ma, jedynie co to mogą na własną rękę tę mimikę tak odje*ać jak w LA :)

Opublikowano (edytowane)

a sądząc po podobieństwie tego gościa w średnim wieku z trailera do serialowego aktora można śmialo mieć nadzieje że bedą używali tej metody i beda znowu cudownie realistyczne twarze :D

LA noire to świetna gierka, ale gdyby nie te twarze to jednak wiele by straciła, ja osobiscie przechodziłem ja z zapartym tchem nie z powodu fabuły tylko z powodu każdego kolejnego człowieka z za(pipi)istą twarzą :D i za kazdym razem było "oooh"

wiec jesli gta5 tez bedzie mialo takie ryjki to bedzie super :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano
na pewno nie wynajmuja 1000 przechodniów, zdziwilbym sie nawet gdyby wszystkie postacie fabularne mialy swoich osobnych aktorów, przeciez spokojnie jedna osoba moze grac ruchy kilka postaci, i tylko modele sie zmienia

nawet jesli wykorzystają motion scan jak w LA noire to pewnie nie bedzie tak ze kazdy przechodzien bedzie mial twarz innego aktora

W GTA IV było ok. 1000 osób grających przechodniów. Nie chodzi o motion capture bo tam wiadomo, że grają specjalni aktorzy, tylko o głosy.

Opublikowano

Texz - ale nie jest wcale powiedziane, że Rockstar płaci tym ludziom za to, że nagrali parę zdań, może ludzie sami się zgłaszają bo to przecież zaszczyt "wystąpić" w takiej produkcji albo może jeszcze dopłacają R* za to żeby ich wzięli :D

Gość Mr. Blue
Opublikowano

40letni niespełnieni aktorzy błąkający się od castingu do castingu, nie marzą o niczym innym jak tylko darmowym występie w grze o strzelaniu do przechodniów. Weźcie się kurde ogarnijcie.

Opublikowano

Archaiczny? Bo co, bo szukanie apteczek Cię przerasta?

Na szubienice z ludźmi, którzy wolą ten codowy wymysł zamiast tradycyjnego paska życia.

Ale odpowiadając już na pytanie: Nie, w LAN nie było paska zdrowia...

• Minusik 4
Opublikowano

Na jeden rok fiskalny,czy też ogólnie jeden rok przypadło GTA San Andreas i Red Dead Revolver w 2004r,a GTA Vice City i Max Payne 2 ukazały się pod koniec 2002r i 2003r,więc myślę ,że spokojnie można liczyć ,na oba hity R* w przyszłym roku.

• Plusik 1
Opublikowano

Rockstar zaczęło sypać newsami na temat Max Payne 3. Praktycznie codziennie na facebookowej tablicy coś się pojawia. Na jakieś info o GTA V będziemy musieli sobie pewnie poczekać...

Opublikowano

Ja wiem jedno. Na ostatniej stronie instrukcji Max Payne 3 będzie art przedstawiający GTA V z napisem "Coming Soon". To będzie pierwszy raz gdy dotknę te cudo...

Opublikowano

Nie powiem, zatkało chyba wszystkich :) Tak właśnie mnie to frustruje że R* podsycili temat a teraz cisza wyborcza, I want more,more more! Ciekaw jestem czy gra wyjdzie już w przyszłym roku, czy może pod koniec kariery current-gen'ów :)

Gość Orzeszek87
Opublikowano

przez Was wszystkich na tym subforum kupiłem dzisiaj rdr i gta 4 które omijałem szerokim łukiem. BUSTERDS!