darkgamer 43 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Ja też bym zagrał w wersje HD,tylko ciekawe czy R* miałby na to czas, bo trzeba by było zapewne zrobić silnik od nowa ,żeby wyglądało to jak na standardy HD przystało.W każdym razie podziw za kawał świetnej roboty z modami dla autorów,Rockstar mógłby gości zatrudnić ,żeby zrobili wersje HD,bo jak mniemam są teraz zajęci Maxem i piątką. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Rockstar North szuka testerów http://www.scotsman.com/scotland-on-sunday/scotland/rockstar_north_offer_dream_job_for_grand_theft_auto_fans_1_2043348 Ktoś chętny do testowania GTAV? ;] A tak serio to może oznaczać, że GTAV jest na ukończeniu/w ostatnich fazach. Premiera jeszcze w tym roku Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) no w maju, to ty nie wiesziez na chodniku , przed domem była data premiery :P heh zaje.biscie by bylo, już widzę siebie jak wracam obładowany browarem z GTA v w plecaku hehehe Edytowane 9 stycznia 2012 przez Orson Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ktoś chętny do testowania GTAV? ;] A tak serio to może oznaczać, że GTAV jest na ukończeniu/w ostatnich fazach. Premiera jeszcze w tym roku ale testy sie robi nie tylko na końcu ale też we względnie wczesnych fazach, co chwile trzeba testować różne elemnty , wiec to nie musi oznaczać bliskiej premiery jedyne co może w miare realnie świadczyć o premierze to generacje konsol, po grafice na trailerze wszyscy zakładamy że gra wyjdzie na ps3/360 , a skoro coraz głosniejsze plotki mowią że next geny pojawia sie w połowie lub na koncu 2013 roku to jest prawie pewne ze będa chcieli wypuscic gre co najmniej pol roku przed next genami żeby nie ryzykowac zmniejszenia sprzedaży. wiec premiery mozna sie spodziewac pod koniec 2012 roku , w najgorszym razie na wiosne 2013 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jeśli to prawda że premiera nowych konsol to końcówka 2013 to logiczne że premiera GTA końcówka 2012. Bo te pół roku o których mówi Yano to wg mnie za mało na wyciśnięcie z naszych portfeli wystarczającą dużo. Ogarnięcie gry + płatny dodatek 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Kurde dziwne to trochę , skoro next-geny za pasem to co robi ta rzymska cyferka w tytule ? Za 1,5 roku czeka nas szóstka ?? Cytuj
wisza 5 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Kurcze, nadziwić się nie mogę że next-gen'y są już tak blisko A może R* chce nabić kasy na własnie nowych konsolach. To byłby dopiero start dla konsol, taki tytuł jak gta V na starcie poszedłby z niejedną konsolą. Ale zejdźmy na ziemię i pomyślmy.. Czy R* pakowałoby się z najnowszą częścią jeszcze na stare konsole ? Nie wiem co Ci chłopacy z Rockstar brali ale w budowaniu napięcia są niesamowici Nie potrzebują nic mówić. Wystarczył jeden trailer żeby miliony ludzi marzyło tylko o jednym - następny trailer GTA V i chociaż garść oficjalnych informacji nt. powyższego Edytowane 10 stycznia 2012 przez wisza Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 ale testy sie robi nie tylko na końcu ale też we względnie wczesnych fazach, co chwile trzeba testować różne elemnty , wiec to nie musi oznaczać bliskiej premiery jedyne co może w miare realnie świadczyć o premierze to generacje konsol, po grafice na trailerze wszyscy zakładamy że gra wyjdzie na ps3/360 , a skoro coraz głosniejsze plotki mowią że next geny pojawia sie w połowie lub na koncu 2013 roku to jest prawie pewne ze będa chcieli wypuscic gre co najmniej pol roku przed next genami żeby nie ryzykowac zmniejszenia sprzedaży. wiec premiery mozna sie spodziewac pod koniec 2012 roku , w najgorszym razie na wiosne 2013 Dlatego napisałem "może oznaczać" że jest na ukończeniu. Chociaż jeżeli o mnie chodzi bardziej myślę (obstawiam) czysto teoretycznie. Że bardziej Piątka jest w ostatnich fazach, bliżej ku końcowi niż dopiero, że ją robią. 4 lata minęły od Czwórki i 3 od ostatniego dodatku. Plotki te jeszcze "chwile" przed zapowiedzią też to potwierdzały. Zresztą myślę, że data premiery MP3 w marcu (czyli prawie na początku roku) to też nie przypadek. A zrobienie miejsca na jesień dla GTAV heh <oby> Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Albo zrobienie miejsca dla GTAV na jesień albo co jest dla mnie (niestety), bardziej realne, utrzymanie tendencji o wydawaniu swoich blockbusterów w okresie marzec-kwiecień i GTA puszczą właśnie w tym okresie , z tym że za rok ;/ Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Albo i tak chociaż kurde oby NIE tak ;] Najgorsze, że jeszcze trzeba brać poprawkę, że R* "uwielbia" w ostatniej chwili obsuwać swoje gry... Co było z RDR i GTAIV.............. No nic jak to śpiewała Lipnicka: http://www.youtube.com/watch?v=3YxOZQqNYY8 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) E tam, ja myślę, że Rockstar utrzyma swoją tendencję i wypuści GTA - tak jak każdą poprzednią część - w październiku. Kampania pewnie ruszy powoli od kwietnia (obstawiam wtedy publikację jakiegoś konkretniejszego trailera), żeby nie odciągać naszej uwagi od premiery Maxa Payne'a. Oczywiście, to tylko moje przypuszczenia, ale wydaje mi się, że w miarę realne. Dla przypomnienia: GTA III - 22 października 2001 GTA Vice City - 27 października 2002 GTA San Andreas - 26 października 2004 GTA Liberty City Stories - 28 października 2005 GTA Vice City Stories - 31 października 2006 GTA IV - 16 października 2007 (przełożono na 29 kwietnia 2008) Edytowane 10 stycznia 2012 przez lothronik 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 W tej generacji R* lubi wypuszczać gry na wiosnę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Grafika w tej generacji osiągnęła już apogeum: Gears Of War 3, Uncharted 3, Killzone 3 etc. to normalne że Rockstar pod koniec jej życia pokaże to co na PS2: patrzcie, taka grafika jest do osiągnięcia w ogromnym, streamowanym z płyty świecie bez ograniczeń. Zazdrośni? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 grafika w gta5 nie bedzie lepsza niz w gta4 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Już na trailerze widać, że jest lepsza. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 grafika w gta5 nie bedzie lepsza niz w gta4 W wersji na konsole, nie liczylbym na zadna poprawe grafiki, ale jesli wyjdzie wersja na pc to moze byc znacznie lepiej, zwlaszcza jak powstanie pare modyfikacji typu icechancer, badz enb series, nie wspominajac juz o podmienianych pojazdach napakowanych poligonami Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Przecież na zwiastunie jest ładniej niż w czwórce. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Nie ma porównania do czwórki. Gdzieś krąży trailer piątki zrobiony w czwórce. Ogromna przepaść. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 No ba ,a to dopiero trailer,tylko czekać na finalną wersje,jak R* dopracuje wszystkie szczegóły,to dopiero będzie moc!Już nie mogę się także doczekać GTA na next gen-ach,tylko pomyśleć jak to będzie wyglądało... no ale to odleglejsza przyszłość,niech Rockstar skupi się na razie na piątce. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 grafika w gta5 nie bedzie lepsza niz w gta4 haters gonna hate. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 O lol. Jak w ogole mozna cos takiego stwierdzic. Dzisiaj odpalajac GTA IV az w oczy rzucilo mi sie mnostwo rzeczy i silnik zdecydowanie sie juz postarzal, ale to absolutnie normalne dla 4 letniej gry. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) Trolling ;] "Normalny" człowiek wie/widzi, że już RDR wygląda lepiej od Czwórki. Więc co dopiero Piątka... Żeby nie było offtopu, jakiś kozak dopatrzył się drugiego psa na trailerze: Od 1:40, nice. Edytowane 12 stycznia 2012 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 a co do filmiku powyzej - z tym koniem to gosciu przesadzil, rownie dobrze mogl tam zobaczyc potwora z loh ness pies tez wyglada podejzanie, chociaz na ujeciu od gory cos sie tam niby rusza. ale z karmą dla psow też przesadzil, ta kupka pixeli to rownie dobrze mogla byc twarz optimusa prime'a xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Muza na tamtym filmiku daje radę. Co do psa... jakoś to działało w RDR i nie widzę problemów dlaczego nie mieliby tego dać w piątce. Ciekawy motyw z ucieczką przed policją. Nie ma pewności, że przeskakując przez płot na czyjąś posesję nagle do akcji nie włączy się jakiś bulldog. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi